Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS ZE 7. - 8.10 2017

U19 DEKLASOVALA BENEŠOV

 

neymy-benesov-2017.jpg

"NEYMY" ŘÁDIL V BENEŠOVĚ

Matěj Štefl , zvaný " NEYMY"  , řádil v neděli Benešově . Dvakrát se trefil do černého sám , ale na největší parádě nedělního dopoledne , se podílel jako nahrávač . V závěru první půle dostal od Máry Patrovského míč na polovině hřiště , u postranní čáry přišel první dotyk dopředu a z "druhé" poslal fantastický "rohlík" na vzdálenější roh velkého vápna . Tam se přiřítil další dvougólový střelec Leo Gavrylovskyy a neskutečným volejem , který se ještě otřel o břevno domácí brány , málem protrhl síť . 

 

 

​ÁČKO BERE DVA BODY

 

Z VELKÉHO DERBY

 

 

Áčko  sice dostalo branku na Sencu až těsně před koncem , ale vyhrané penalty nám trochu zvedly náladu . Rezerva nestačila na suverénní Kaznějov , byť se o bodík rvala až do konce . Parádní výkon a výsledek si veze naše U19 , které v benešovské kleci zasadila hned 6 úderů . Pochvala patří i všem ostatním ,  kteří krom mladších žáků , kteří přivítali Spartu Praha , taktéž bodovali .

 

MUŽI  "A"

 

SENCO - SK PETŘÍN  1 : 1  (11:12 na PK )

 

Branky :    Navrátil

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   PAPÁČEK   VOHRNA

KOHOUT  ( 63´LISÝ ) BEDNÁŘ    BENDL 

MOTL   (85´BRUDNA )   HARTL( 72´ŠIMÁNĚ )

Suchý , Chocholatý , Heller , Štefl

 

 

Muži vstoupili do velkého městského derby parádně a už po několika minutách se dostali do vedení , když se na pravé straně dostal k míči Navrátil a jeho střílený centr do vápna si srazil domácí stoper do vlastní sítě .  Domácí , hnaní celý první poločas docela silným větrem , se sice snažili o vyrovnání , ale když už se k něčemu dostali , byl proti Tomáš Pfleger v bráně . Každopádně i v téhle části zápasu jsme na tom fotbalově byli o kousek lepší my . Druhá půle byla klasickou ukázkou , jak se jeden tým snaží vyrovnat , druhý pečlivě brání a snaží se rozhodnout . I my jsme měli několik velmi slibných situací , kdy jsme mohli definitivně udeřit , ale bohužel tomu tak nebylo . Domácí se ve druhé půli nedostali prakticky k ničemu , ale jak už to bývá přišla první střela druhé půle  mezi tři tyče a bylo srovnáno . Bohužel do konce zbývalo jen několik málo minut .  Zbytek zápasu se už nic zásadního nestalo a tak se šlo do penalt .Napřed si na "zkoušku" koplo všech 22 hráčů a šlo se do ostrého druhého kola . Tam se hned v první sérii blýskl Tomáš Pfleger , který vytáhl střelu domácího kapitána Nováka , aby pak náš kapitán Petr Bednář ukončil ten peckový maraton . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Když dostanete vyrovnávací branku v posledních minutách , tak to vždycky bolí o trochu víc . Tím , že jsme vyhráli na penalty , tak ta bolest trochu ochabla a dva body  bereme , byť jsme od těch třech nebylo vůbec daleko . Musím celý tým pochválit , jsem zvyklý na hodně , ale takové šachry se sestavou , které jsme museli udělat během několika málo posledních hodin před výkopem , už dlouho nepamatuji . Nakonec si ve střední záloze odbyl svojí mužskou premiéru dorostenec Adam Kohout a za podpory svých starších kolegů to zvládl s bravurou . Před zápase, jsem byl přesvědčený , že náš úspěch bude založený jen na tom , jestli domácí přetlačíme , uskáčeme a přebojujem , o to víc příjemnější je pro mne fakt , že jsme byli daleko fotbalovějším týmem .  

 

 

 

MUŽI "B"

SK PETŘÍN - KAZNĚJOV  0  :  1

Branky :  

​Rezerva přivítala na svém hřišti dosud suverénní Kaznějov a nakonec nezískala ani bod . V naší sestavě se protočilo deset dorostenců , kteří se svými mužskými kolegy , byli sice fotbalovějším týmem , ale rozhodla zkušenost a kilogramová převaha hostujícího týmu

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

BENEŠOV  -  SK PETŘÍN   2  :  6

​Branky :  Gavrylovskyy 2 , Štefl 2 , Šimáně , Vinkler

​Devatenáctka se předvedla v parádním světle v benešovské kleci !!! V 16 minutě už to bylo 0 : 3 a vypadalo to více než skvěle . Domácí se sice dvakrát nedechli k obratu ,  nejprve snížili na 1 : 3 , pak nás fantastickým zákrokem podržel brankář Hrabačka a my jsme mohli ukázat akci desetiletí , když po centru Štefla se neskutečně opřel do voleje z hranice šestnáctky Gavrylovskyy a bylo to zase o tři . V poslední minutě se ale domácí dostali k penaltě a do šaten se šlo za stavu 2 : 4 . Druhá půle zase přinesla mnoho šancí na obou stranách , ale do černého už pálil jen Matěj Štefl . Famózní výkon i výsledek , který domácí úplně nerozdýchali !!!

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Benesov_x_Petrin_99/

 

DOROST U18  -  divize dorostu

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN  1 : 1 ( 5:4 na PK) 

Branky :  Nový

​Osmnáctka tsi jela do Přeštic pro tři body a byť to dlouho vypadalo na to , že to vyjde , tak z toho byl nakonec jen bod . Domácí sice v první půli měli o něco více šancí , ale nedali na rozdíl od nás nic . Ve druhé půli už jsme hru kontrolovali a vypadalo to , že se nám nemůže nic stát , ale laxnost a nedůslednost nás nakonec stála dva ztracené body . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Prestice_x_Petrin_00_2017/

 

DOROST U17  -  liga dorostu

BENEŠOV  -  SK PETŘÍN   2  :  1

Branky  : Černý

​Sedmnáctka se musela v Benešově obejít hned o několik svých základních kamenů a to jí nakonec stálo body . Zbytek statečných se sice rval až do poslední minuty , ale nestačilo to !

 

DOROST U16  -  divize dorostu

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN   2  :  3

Branky : Svoboda 2 , Talůžek

​Kluci se po čase zase mohli radovat z vítězství a to naprosto zaslouženém . Přeštice se sice dostali do vedení , ale ještě do poločasové přestávky se naši třikrát radovali , kdy se trefil parádně Talůžek a dvakrát Radek Svoboda . I ve druhé půll jsme měli herně navrch , ale gól už padl jen jeden a to do naší sítě . Nakonec to stačilo !

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

 SK PETŘÍN  -  MOTORLET  1  :  0

Branky  :  Tříska

​Motorlet vyhrál předzápasový los a zvolil si stranu po směru velkého větru . Ten jim po celou první půli pomáhal a hosté nás mačkali jako citrón .  Když to trochu ( ale opravdu jen trochu ) přeženu , tak jsme se za celou první půli nedostali z vlastního vápna . Teda dostali jen jednou abyl z toho klasický brejk , kdy Jandoš vysunul Třísku a ten se nemýlil . Druhá půle už byla vyrovnanější , ale byli to pořád hosté , kteří diktovali tempo hry . Kluci to ale odmakali a hlavně měli v bráně " PÉRÁKA " Pejřimovského , který chytil několik desítek hostujících střel !!!.  

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SK PETŘÍN  -  MOTORLET  0 : 0 ( 2 : 4 na PK )

Branky :  

Velmi těžký a vyrovnaný zápas odehrála doma naše čtrnáctka , který se nakonec musel vyřešit až střelbou ze značky pokutového kopu , ve které byli lepším týmem hosté . Kluci se museli obejít o několik svých opr a k tomu ještě museli neceně střídat už v průběhu utkání . Nakonec jsme mohli mít všechny tři body , ale to by musel Miky Krystl trefit z blízkosti zcela odkrytou bránu :)

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

​SK PETŘÍN -  SPARTA   2  :  9

Branky :  Pleticha , Olach 

​Třináctka si to doma rozdala se Spartou Praha a byť předvedla jeden ze svých nejlepších podzimních výkonů , tak to na boj o nějaký ten bodík nestačilo . 

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

SK PETŘÍN -  SPARTA   2  :  5

Branky : Matoušek , Holmik

​Kluci sIce proti pražskému velkoklubu dlouho vedli , ale nakonec se projevila herní převaha letenských borců . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář