Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 31.9 -1.10. 2017

ÁČKO UDEŘILO V POSLEDNÍ VTEŘINĚ

malse-1.jpg

"SANČÍS"  V ZAJETÍ GRIZZLYHO 

Áčko si nechalo svůj úder až na poslední vteřinu zápasu , když se prosadil mladíček Zdeněk Šimáně . Šťastný střelec zvaný SANČÍS  , se momentálně nachází uprostřed valné hromady , na kterou právě naskakuje subtilní trenér Radek Votípka !!!

 

 

​ÁČKO UDEŘILO

 

V POSLEDNÍ VTEŘINĚ

 

 

Áčko  už podruhé v této sezóně ochutnalo , jaké je to vstřelit branku v poslední vteřině utkání , tentokráte ale z té lepší strany mince . Jeho rezerva se zase dostala až k pokutovým kopům , ale ve Zbiroze je poprvé letos nezvládla . Devatenáctka si naopak s penaltama poradila a bere 2 bodíky s Kladnem . Pak už se zadařilo jen osmnáctce v duelu s Pískem a U12 veze všechny tři body z dalekých Budějovic .  

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN - MALŠE ROUDNÉ   1  :  0

 

Branky :    Šimáně

 

Sestava :    

      

PFLEGER ( 90´HRABAČKA )

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   PAPÁČEK   VOHRNA

LISÝ  BEDNÁŘ  HELLER (68´CHOCHOLATÝ )  

MOTL   (85´NAVRÁTIL )   ŠKARDA  ( 72´ŠIMÁNĚ )

Vinkler , Provod

 

 

Muži se po výprasku v Krumlově ocitli v situaci , kdy už to minimálně hoří a předvedli výkon se kterým musí být spokojení . Moc šancí se na obou stranách neurodilo , ale zápas měl po celých 90 minut náboj . Po vyrovnané první půli jsme měli trošičku více ze hry my , ale ani těch minimum šancí , které jsme si z toho vypracovali do sítě nezapadlo . Když už se všichni připravovali na penaltový rozstřel , tak přišel poslední nákop stopera Zoubka , vyhraný hlavičkový souboj Venci Lisého , který posunul balon do hostující šestnáctky . Tam už si vzali slovo oba střídající útočníci , nejprve Tomáš Navrátil nenechal v klidu odehrát balon roudenskému stoperovi , ten se snesl na nohu Zdeňka Šimáněho , přichází lehce nepovedený blafák , balon v síti a neskutečná radost !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím kluky pochválit a to , že jsou z toho nakonec všechny tři body , je jen třešnička na dortu . Něco jsme si před zápasem řekli  a to že to splníme na sto procent , je snem každého trenéra . Naprosto zodpovědný , koncentrovaný výkon , který sice měl nějaké ty fotbalové mouchy , ale v naší situaci byl jediným možným řešením . 

FOTOGRAFI Z UTKÁNÍ : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Malse_Roudna/

 

 

 

MUŽI "B"

ZBIROH - SK PETŘÍN  2 : 2 (7:6 na PK)

Branky :  Lisý 2

​Rezerva měla zase problémy se složením sestavy , ale tentokráte musíme pochválit borce z áčka , kterých se hlásilo do zápasu skoro hodně :-) Každopádně ten generační mix kdy nejmladšímu bylo něco málo nad 15 let a nejstaršímu o 30 let víc , přivezl alespoň jeden bodík . 

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

SK PETŘÍN - KLADNO 2 : 2  ( 5:4 na PK ) 

​Branky :  Gavrylovskyy 2

​Devatenáctka si do tabulky připsala další dva body , byť oproti utkání v Mostu , to je tentokráte spíše ztráta . Kluci byli sice od úvodního do závěrečného hvizdu lehce lepším týmem , ale hned první protiútok hostí skončil v naší síti . Skóre jsme sice dokázali otočit , ale náš úplně ne dobrý výkon potrstalo Kladno vyrovnávací brankou cca 15 minut před koncem . Naštěstí Gaga v bráně lapil jeden pokutový kop a jelikož se nai jeden z našich střelců nezmýlil , tak dva body jsou ještě tak nějak dobrým výsledkem . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Sokolov_99/

 

DOROST U18  -  divize dorostu

SK PETŘÍN  -  PÍSEK    2  :  0

Branky :  Žižka  2

​Osmnáctka to neměla s Pískem vůbec jednoduché . Zápas měl po celou dobu náboj a jedna akce střídala druhou . Fotbal se hraje ale jen na góly a ty v sobotu dával jen Michal Žižka a ten měl náš dres , takže nakonec velká pochvala za výkon i za tři body . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Pisek_00/

 

DOROST U17  -  liga dorostu

SK PETŘÍN -  KLADNO    1  :  3 

Branky  : Černý

​Sedmnáctka tahala v první půli za kratší konec a po zásluze šli hosté do vedení . Jenže kluci se minutu od minuty zlepšovali , přečkali i pokutový kop , který bravůrně zlikvidoval brankář Strejc a necelou čtvrthodinku před koncem se po nádherné akci trefil Vojta Černý . Spravedlivá remíza se však nekonala , vzápětí přišel odkop hostujícího brankáře , hrdina předešlých okamžiků , brankář Strejc , se nedomluvil s obráncem a Kladno šlo opět do vedení , které ještě v závěru navýšilo . Škoida...

 

DOROST U16  -  divize dorostu

SK PETŘÍN - PÍSEK   1  :  3

Branky : Tegi

​Kluci se museli obejít bez svého hlavního trenéra a bohužel výsledkově zápas nezvládli . V první vyrovnané půli se dvakrát z brejku a jednou z rohového kopu prosadili hosté a jelikož naše šanci zůstaly nevyužity , šlo se do kabin za stavu 0 : 3 . Ve druhé půli už se hrálo jen a jen  na polovině Kladna , ale hostující branky byla zakletá . Čestný úspěch jsme dali až v poslední minutě , kdy se parádně trefil Lukáš Tegi .

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

 DUKLA  -  SK PETŘÍN   6  :  0

Branky  : 

​Naši nejstarší žáci si ve čtvrteční předehrávce na Dukle ani neškrtli . Domácí nás přehrávali úplně ve všem a konečná šestka je jen obrazem celého zápasu . 

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

DUKLA  -  SK PETŘÍN  3  :  2

Branky :  Urbánek , Řeřicha

​I v tomhle zápasu měla Dukla převážně navrch , ale když svítilo na tabuli minutu před koncem skŕe 2 : 2 , zdálo , se že by to mohlo vyjít . Jenže přišel poslední centr do vápna a bylo vymalováno .

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

​Č.BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN  5  :  3 

Branky :  Klein 2 , Olach 

​Třináctka sice vedla v Budějovicích už 0 : 3 , ale nakonec to domácí úplně otočili . Nutno podotknouti , že spravedlivě .

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

 Č. BUDĚJOVICE  -  SK PETŘÍN  5 : 6

Branky : Kural 3 , Jíša , Chmelař , Holmik

​Kluci se po nevydařeném předehraném utkání s Táborskem zase ukázali v tom lepším světle a tři bodíky z Budějovic se počítají skvěle !!!

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář