Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS z 19. - 20.5.

DEVATENÁCTKA ZACHRÁNILA LIGU

DEVATENÁCTKA

 

ZACHRÁNILA LIGU

 

 

I přes porážku na Vyšehradě splnili naši nejstarší dorostenci asi největší sportovní cíl celého klubu a i v příštím roce budou hrát naše dorosty druhou nejvyšší soutěž ! Jejich případný pád o jednu soutěž níže by totiž posunul o patro níže i všechny ostatní tři dorostenecké týmy a to by bylo v naší situaci velmi nepříjemné . Jinak se nám dařilo spíše za hranicema , naše 2008 totiž přivezli z rakouského Salzburgu zlaté medaile ! Pak už stojí za zmínku jen dva body mužské rezervy , která slepila základní jedenáctku na hřišti Třemošné a nakonec urvala dva body !!!

 

 

MUŽI "A"

 

PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN    3  :  2

 

Branky :   Zoubek , Krystl

 

Sestava :   

 PFLEGER

ŠULC   ZOUBEK  TROJOVSKÝ    MOTL

LISÝ      NADEMLEJNSKÝ   BENDL  (  77´VINKLER )

GAVRYLOVSKYY (46´ PETERKA )  KRYSTL

VOHRNA  ( 85´ŠEDIVÝ )

 

 

Áčko odehrálo v Přešticích  svůj  "klasický" jarní zápas , ve kterém sice rozhodně nebyli horším týmem , ale nakonec nebere ani bod .  Utkání jsme začali velkou územní převahou a když se domácí poprvé v desáté minutě dostali na naši polovinu , bylo z toho hned 1 : 0 . Pak jsme se sice museli trochu oklepat , ale těsně před přestávkou  jsme zaslouženě vyrovnali , když penaltový zákrok na Marka Vohrnu potrestal Lukáš Zoubek . Do kabin se šlo ale opět za výhodného stavu pro domácí . Neuhlídali jsme totiž v poslední minutě standartku domácích a přetažený balon uklidil do naší sítě stoper domácího výběru - 2 : 1 . I druhá půle vypadala podobně , domácí takřka neohrozili našeho brankáře Pflegera , jenže naše šance Peterky , Vohrny , Bendla , Nademlejnského do sítě nezapadly . Zaslouženého vyrovnání jsme se ale přece jen dočkali , jedovku Jirky Motla domácí gólman jen vyrazil před sebe a dobíhající Kuba Krystl mohl slavit svůj první divizní gól - 2 : 2 . Když už to vypadalo , že  z tohohle zápasu můžeme udělat jenom dva body , za případnou výhru v penaltách , přilétl do našeho vápna balon a Strejček hlavou poslal domácí do euforie .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  I přes porážku musím všechny kluky pochválit a pevně doufám , že tu smůlu , která nás provází na jaře , si vybíráme na pěkných pár let dopředu . Zase jsme museli lepit sestavu jak jen to šlo , ale na hřišti to vůbec nebylo znát . Čekal jsem , že nás domácí přejedou , ale jejich výkon byl pro mně velkým zklamáním . Každopádně se budeme rvát až do konce , abychom si  na jaře mohli aspoň jednou zařvat vítězný pokřik . Pokud budeme hrát podobně jako v posledních týdnech , tak nás to nemine . Pochvalu zasluhují všichni co byli na hřišti , ale vyzdvihl bych trio Trojovský , Šulc , Vohrna . Tihle mi udělali velkou radost svým výkonem . 

 

 

MUŽI "B"

 

TŘEMOŠNÁ - SK PETŘÍN   2  :  2  (2:4 na PK )

Branka  :  Gita , vlastní

 

Rezerva měla obrovský problém slepit alespoň základní jedenáctku a už jen to , že kluci nastoupili "kompletní" byl tak trochu úspěch . Nakonec se všech jedenáct borců semklo a byli z toho dva parádní body , které asi nikdo nečekal !!!

 

 

STARŠÍ DOROST U19

 

VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN  2  :  0

Branky : 

 

Devatenáctka sice na umělce třetiligového Vyšehradu vyšla gólově i bodově na prázdno , ale zásluhou ostatních výsledků si mohla po zápase hlasitě odfrknout . Ligová soutěž se totiž na Petříně bude hrát i v příštím roce a za to zaslouží kluci obrovskou pochvalu . Na Vyšehradě to dlouho vypadalo , že nebudeme potřebovat pomoc ostatních a že nějaký bod si přivezeme i z Práglu , ale kluci hráli dobře jen první poločas a to bylo na domácí málo . 

 

 

STARŠÍ DOROST U18

 

SK PETŘÍN  -  SEDLČANY   2  :  3

Branky  :  Provod , Král

 

Osmnáctka předvedla na domácím hřišti velmi špatný a mdlý výkon a po zásluze nesebrala Sedlčanům ani bod.

 

 

MLADŠÍ DOROST U17

 

VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN   1 : 1  ( 4:2 na PK )

Branka : Gondek

Kluci si vezou z Vyšehradu jeden ligový bodík a je to pořád lepší než nic . Trenéři měli opět problémy se skládáním sestavy a hned několik kluků nastoupilo s velkým sebezapřením . Takže nakonec asi spokojenost . 

 

 

MLADŠÍ DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  SEDLČANY   1  :  2

Branka  :  Vodrážka

 

I šestnáctka nakonec proti Sedlčanům nebrala ani bod , ale daleko k tomu neměla . Sedlčany potvrdili výkonem svoje postavení v tabulce , ale kluci i proti vedoucímu celku soutěže ukázali , že fotbal hrát umí . Bohužel první branku dali hosté a to bylo pro vývoj zápasu asi nejdůležitější . Když pak odskočili na 0 : 2 , tak se zdálo , že je hotovo , ale snížení Vodrážkou ještě přineslo naději . Hosté si však závěr pohlídali a do šance už nás nepustili . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

Měli o víkendu volno

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

měli o víkendu volno

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

Měli o víkendu volno

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

Měli o víkendu volno

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář