Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1.10. - 2.10.

O VÍKENDU DRŽELA VÝSLEDKOVĚ POUZE MLÁDEŽ

O VÍKENDU DRŽELA
 
 
VÝSLEDKOVĚ
 
 
POUZE MLÁDĚŽ

 

 

Ve středu 28.9. čekala sváteční vložená kola ligové dorosty a divizní žáky. Slovan Liberec nám na Petříně 2x ukázal, proč se v obou tabulkách nachází tak nahoře a odvezl si všech 6 bodů. Žáci přivítali Táborsko a vítězství brala pouze U14.

 Co se týče víkendu - oba mužské týmy doma prohráli a neprodloužili tak svoje série bez porážek. Už celkem "tradičně" se dařilo ligové U19, která smetla Táborsko a kluky zopakovala i U17. Divizní dorosty U18 a U16 vyrazili na Lokomotivu Č. B. a 3 body získali pouze mladší borci. Starší žáky U15 a U14 čekalo derby v Rokycanech a kluci v zápasech potvrdili roli dvojitého favorita. Ligoví žáci hráli ve Vlašimi, kde se U13 podařilo získat jeden bod a U12 uštědřila domácím 29-gólovou nálož!!

 

 

MUŽI "A"

309294225_584437766810471_5694145652056477341_n.jpeg

Ani tato hlavička Vodrážky neskončila v síti Tochovic a "Áčko" tak po několika nevyužitých šancích nebralo z domácího zápasu ani bod.

 

 

 

   SK PETŘÍN - TOCHOVICE  1  :  2  

Branka :  Demeter

Sestava : Edelman  -  Lisý, Kohout, Klich - Šimáně (64. Maxa), Bednář (85. Vanc), Tětek (46. Heller), Zajíček (64. Kotěšovec), Provod - Vodrážka J. (74. Štefl), Demeter

+ Pejřimovský

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/58cd0e51-c438-4f97-a622-68e4a584e6dd

Foto ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin/posts/pfbid02fCnfcJPj836nSbA4aFy3uSHJbjR17iEB86x1RPzkFM8qTf5YgxxsK3w5NH2vWRzal

Áčko čekal zápas s Tochovicemi, po němž se mohlo dotáhnout do těsnosti té nejvyšší příčky. Úvod zápasu byl v naší režii a vypracovali jsme si několik ložených šancí. V tomto duchu se tak nějak nesl celý první poločas. My jsme si vypracovávali jednu šanci za druhou a pálili je, ale hosté se do nebezpečných situací u naší branky dostávali jen zřídka, bohužel téměř vždy trestali. Na konci první půle se nám tak podařilo pouze snížit na 1:2. Druhý poločas už přinesl jen urputné dobývání Tochovické svatyně, které bylo ještě navíc ovlivněné brzkou červenou kartou hostujícího stopera. My jsme tak ztratili 3 body, které nás budou ještě dlouho mrzet, ale takový je bohužel někdy fotbal.

 

MUŽI "B"

310264178_584468513474063_855710177294717412_n.jpeg

Kapitán rezervy Petr Škarda v závěru zápasu pouze korigoval výsledek na 1:3 z našeho pohledu. Všechny 3 body si tak z derby odvezl na Lopatárnu Rapid.

 

 

SK PETŘÍN - RAPID  1 : 3 

Branka :  Škarda

 

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/bf872463-8bf3-44ab-bcb9-a777cf2fe15d

Foto ze zápasu:  

https://www.facebook.com/skpetrin/posts/pfbid0MXxiqgrnjYGBRUjb45pSjKMp7BszUnHYEsggHrNW6ZVrm43ci7HkrWemR459RVsyl

 

Béčko mělo před sebou velmi pikantní plzeňské derby. V barvách Rapidu totiž nastupuje několik bývalých spoluhráčů a trénuje je bývalý Petřínský trenér - Zbyněk Jiskra.

Kluci si zřejmě vzali trochu příklad z dopoledního zápasu Áčka a první poločas nepustili soupeře téměř k ničemu. Výsledkem urputného tlaku a několika našich šancí byla však po 45-ti minutách remíza 0:0. Ve druhém poločase se za deště hrála už vyrovnanější část zápasu. Hostům se podařilo využít jeden aut + dvě standardní sitauce a ujali se na Petříně vedení 3:0. V závěru už pouze snižoval na 1:3 kapitán Petr Škarda, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Šulce. 

Ze Slovan tak odjížděla spokojenější enkláva bývalých "Petříňáků" a našemu bégu nezbývá nic jiného, než urvat všechny 3 body příští týden, v Nýrsku.

 

 

DOROSTY

 

SK PETŘÍN U19 - LIBEREC  2 : 4 

Branky :   Urbánek, Flachs 

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/07bd2ee0-714c-43a5-9f24-3f76b304350c

Foto ze zápasu: 

https://eu.zonerama.com/AdelaSuchomelova1/Album/8952340

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Ve středu jsme sehráli ve vloženém kole zápas s jedním z největších aspirantů na postup do celostátní ligy - se Slovanem Liberec. Soupeř byl v prvním poločase lepší v držení míče, pohybu a měl i více šancí, což jsme mu dovolili zbytečným respektem a ustrašenou hrou. Do přestávky jsme šli za stavu 0:1. Ve druhém poločase jsme dokázali vše zlepšit, ale bohužel jsme po chybě v obraně dostali druhý gól. Pozitivní je, že v tu chvíli, a za to si všichni zaslouží obrovskou pochvalu, jsme nesložili zbraně a snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Dvakrát jsme dokázali v tomhle zápase snížit na rozdíl jednoho gólu, ale bohužel po našich chybách nám soupeř vždy odskočil na rozdíl dvou gólů. Konečný výsledek 4:2 pro Liberec je sice spravedlivý, ale kdybychom nedělali tolik chyb v obraně, mohli jsme z tohoto zápasu získat třeba bod. Pokud ale budou všichni dřít a hrát jako ve druhém poločase, tak takovéhle zápasy budu klidně prohrávat, protože to kluky posune dál. V neděli bychom ale proti Táborsku měli zase bodovat a vrátit se na vítěznou vlnu.

komenta--r---trene--ra-petra-ivanic--e--1-.png

Nová posila U19 Tomáš Mikleš v akci proti Slovanu Liberec.

 

SK PETŘÍN U19 - TÁBORSKO  3 : 1

Branky :  Rampa, Hájek, Hofman 

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6ef55fcc-6a41-4915-ae59-94e3dc8460cb

Foto ze zápasu: 

https://eu.zonerama.com/AdelaSuchomelova1/Album/8964989

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

V dnešním zápase jsme se chtěli po středeční porážce rychle vrátit na vítěznou vlnu a to se nám hned od začátku docela dařilo. Dokázali jsme zatlačit soupeře k jejich vápnu a vytvořit si dvě příležitosti ke vstřelení gólu. Bohužel jen asi do 10. minuty, kdy jsme po faulu na Rampiče kopali penaltu. Tu gólman soupeře chytil a v tu chvíli jsme dění na hřišti čím dál tím víc přenechávali Táborsku. Naštěstí 5 minut před poločasem vybojoval Flachsík na půlce míč, posunul ho na Urbajse, který otočil hru na levou stranu, přihrál Vencovi Rampovi a ten krásnou střelou strhnul poločasové vedení na naší stranu. V 60. minutě, po faulu na Salyho v našem vápně, dostal hostující hráč červenou kartu a to soupeře ještě víc nabudilo. Po sérii rohových kopů jsme v 69. minutě inkasovali na 1:1. Tady je třeba vyzdvihnout to, jak silný je náš kádr U19 + U18, ať hraje nebo střídá kdokoliv, tak většinou nám v zápase dokáže pomoct a ještě zlepšit naši hru tak, abychom dokázali bodovat. Tentokrát to byli Pida Hájek a Filip Hofman, kdy dal každý po jednom gólu a my dokázali na těžkém terénu urvat 3 body, které nás vrátili na 4. místo v průběžné tabulce. Pochválit je dneska třeba opět všechny za předvedený týmový výkon.

komenta--r---trene--ra-petra-ivanic--e.png

Radost U19 po jednom z gólů do sítě Táborska.

LOKOMOTIVA ČB - SK PETŘÍN U18   4  :  1  

Branka :  Hájek

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1fa3e3ff-7d91-4320-9f9b-4fa25374c00e

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

Do zápasu s lídrem soutěže Lokomotivou České Budějovice jsme chtěli vstoupit aktivně s vysokým presinkem a zaskočit tak domácí, kteří mají výborné začátky utkání, což potvrdili v předchozích zápasech s Aritmou a Malší Roudné. Náš záměr se povedl, hráči Lokomotivy dělali chyby a my jsme vyráželi do nebezpečných útoku. Jenže naše koncovka a finální část byla "jalová", kdy jsme nedokázali proměnit i ty nejgólovější situace. Když už se nám podařilo rozvlnit síť domácí branky, tak byl gól neuznán pro "ofsajd", který viděl pouze pomezní rozhodčí. Byla to vyrovnávací branka na 1:1, takže možná jeden z klíčových momentů prvního poločasu, možná celého zápasů. Domácí nám názorně ukázali, proč dali v soutěži nejvíc gólů, protože z minima dokázali utéct do dvoubrankového vedeni. Vstup do druhého poločasu nám nevyšel podle představ, protože hned z prvního útoku domácích jsme inkasovali třetí gól. Ani třetí inkasovaná branka kluky nezlomila, domácí zatlačili a odměnou nám byla snižující branka Pidy Hájka. Pak jsme si vypracovali další gólové příležitosti, kdy jsme nedokázali proměnit ani dva sólové nájezdy na domácího brankáře. Naopak domácí ze třetí šance ve druhém poločase dokázali zvýšit na konečných 4:1. Dnes na Lokomotivě dle předvedené hry prohrál lepší tým, kdy nám domácí dali pořádnou lekci z produktivity. I přes prohru kluci zaslouží za převedeny výkon na těžkém podmáčeném trávníku velkou pochvalu, kterému scházely pouze góly.

 

 

SK PETŘÍN U17 - LIBEREC  2 : 6 

Branky :  Kural 2

Fakta zápasu:

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5cf65506-d0e5-47a1-ad82-83b9704c6018

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Utkání s Libercem se mi nehodnotí lehce. Narazili jsme na tým, který patří ke špičce naší soutěže a i u nás se prezentoval sebevědomým, takticky i technicky výborným výkonem. My jsme ale dokázali po většinu zápasu soustředěně bránit a dokázali jsme si i vytvořit i dostatek brankových příležitostí na to, aby výsledek přinejmenším nevypadal tak jednoznačně. Naše šance jsme ovšem, na rozdíl od soupeře, neproměnili, a proto se zrodil na první pohled drtivý výsledek. Klukům můžu vytknout jen malý důraz v koncovce. Jinak je ale chci pochválit za to, jak k zápasu přistoupili a ve všech parametrech drželi krok s velmi kvalitním soupeřem. Ani za nepříznivého stavu jsme nepolevili a i přes porážku, odcházíme z tohoto souboje se ctí.

SK PETŘÍN U17 - TÁBORSKO  5 : 0

Branky :  Třeštík 3, Olach, Suchý

Fakta zápasu:

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/20f6dd3a-ced7-46b6-907e-54bb67bb36ea

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Zápas s tradičním soupeřem Táborskem jsme začali trochu hekticky a do 18. minuty, kdy Marťas Olach vtřelil branku na 1:0, byla naše hra hodně neurovnaná. Gól nás uklidnil a postupně jsme získávali větší a větší jistotu. Začali jsme lépe kombinovat a přišli i povedené akce zakončené góly. Kluky moc chválím za to, jak se na dnešní zápas dokázali připravit i po velmi náročném středečním utkání a udrželi potřebné tempo po celých 90 minut. Zápas nás zastihnul v personální tísni a tak nám museli vypomoci kluci z U16. Zvládli to celkem obstojně – oba hráli velmi dobře, Sucháč navíc vstřelil čtvrtou branku a Třešťa si po sobotním hattricku v Budějkách připsal další 3 kusy u nás.

Při vší úctě k ostatním petřínským borcům mám pocit, že Vodr se Sančízem mají jasno, kdo bude příštím hráčem týdne :-))

 

 

 LOKOMOTIVA ČB - SK PETŘÍN U16   0  :  11 

Branka :  Třeštík 3, Štěpánek 2, Král 2, Suchý, Poděbradský, Tyml

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/69405442-c851-4678-9e3b-af7c515ea3d5

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Již před zápasem jsme věděli, že hrajeme s posledním týmem tabulky, takže bylo jasné, kdo je favoritem. Nicméně i tak jsme zvládli utkání naprosto skvěle. Všichni kluci měli nějaké své individuální cíle v podobě zlepšovaní v aspektech hry, které nejvíce potřebují a zároveň jsme měli i týmový cíl, kterým bylo čisté konto a kvalitní práce směrem do defenzivy, kde nás to ve vyrovnaných zápasech trochu bolí. Největší radost jsem měl z toho, že bylo z kluků opravdu cítit, že si naše cíle plnit chtějí a chtějí i převádět věci, které nacvičujeme v tréninku do tohoto utkání. Potvrzuje mi to fakt, který poslední tři týdny vnímám a to je obecné zlepšení přístupu i hry týmu. Nyní nás čeká další zápas ve kterém budeme jasný favorit a ve kterém potřebujeme získat všechny body, abychom se odpíchli do části tabulky kam potřebujeme a pak už bude jen na nás, jak zvládneme vyrovnaná utkání s týmy ze stejných pater tabulky. 

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15  -  TÁBORSKO     1  :  2  

Branky:  Sebránek

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/81a22e76-f1bc-46ba-ac48-7ae992f6f858

 

ROKYCANY - SK PETŘÍN U15     2  :  7  

Branky: Romaňuk 2, Smíšek, Hrdlička, Jiřinec, Popule, Šilhavý

Fakta zápasu:

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/7e22428b-26c9-4234-9ce2-efa0d1744687

 

 

 

 SK PETŘÍN U14 -  TÁBORSKO    3  :  1

Branky: Uher, Vainar, Kučera

Fakta zápasu:

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6d68f037-aaf8-4b5a-ba75-6a6bcd070027

 

ROKYCANY - SK PETŘÍN U14     1  :  3  

Branky: Vainar 2, Kučera

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ff7f70ae-0468-4095-ad4b-8b705aa396b5

 

 

 

 VLAŠIM - SK PETŘÍN U13   3  :  3

Branky:  Hejplík 2, Jež

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/0f4d1b06-163a-4aa7-8540-9a3438aeac62

Komentář trenéra Ondřeje Bočka:

Do Vlašimi jsme přijížděli jako favorit, jelkož domácí se nacházeli na posledním místě tabulky. Takové zápasy bývají o první brance. Buď se tým uklidní a nebo znejistí a znervózní. Nám se bohužel stalo to druhé a celým zápasem nás to provázelo. Kluci makali, rvali se, aby výsledek překlopili v náš prospěch, ale prostě to na výtězství nestačilo. Domácí hráči povzbuzeni vývojem zápasu se o každý balon rvali a nám vždy kousek chyběl. Kluky chválím za snahu se zápasem něco udělat, ale rozhodla kvalita v zakončení. Na té budeme muset intenzivně pracovat, jelikož se na každý gól hrozně nadřeme. Budeme makat dál a střeleckou smůlu protrhnem zajisté již příští zápas. 

 

 

 

 VLAŠIM - SK PETŘÍN U12   1  :  29

Branky:  Čížek 7, Schwab 6, Kadlec 5, Žižka 3, Hrubý 3, Velíšek 3, Votípka, Kříž

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/cdc5724e-9abe-4d84-bfab-c6e8f6797b93

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:

Po vydařených dvou posledních výkonech jsme zavítali na půdu posledního týmu tabulky do Vlašimi. Vzali jsme sebou více kluků s ohledem na širší zapojení a vyzkoušení nových věcí. Hráli jsme na dvě sedmičky a v některých momentech hry to bylo znát. Někteří ještě potřebují čas, aby se postupně dostali na potřebnou úroveň a byli platnými hráči, to věřím přijde brzy a pak budeme mít ještě více zamotanou hlavu se sestavou než teď. Zápas samotný začal podle očekávání a již v první třetině hry bylo o našem vítězství jasno. Domácí tým při vší úctě neměl proti klukům šanci. Výsledek 29-1 pro nás svědčí o všem. Jiná káva to bude v následujícím kole kdy k nám dorazí Písek a my budeme muset opět zapnout na vyšší otáčky abychom se zvládli poprat o vítězství. Kluky za Vlašim chválím, ale pořád jsou  a budou věci ke zlepšení. Jedeme dál!

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U11 - nar.  2012 

Komentář trenéra Petra Ivaniče:

Máme za sebou náročný týden, který začal v pondělí dalším kolem  "Planeocup", kde jsme postoupili z 2. místa, které nám zajistila výhra nad FCVP U11 3:1.
Ve středu jsme odehráli atraktivně obsazený turnaj Soccer cup na Strahově. V těžké skupině na nás zbylo 3. místo po smolné prohře s ACS 4:5. I tak zaslouží všichni pochvalu za bojovnost a nasazení do poslední vteřiny. Právě díky skvělému výkonu celého týmu byl náš Patrik Ivanič vyhlášen nejlepším střelcem celého turnaje.
V pátek další kolo MPSP, které jsme s přehledem ovládli  celkovým skóre 46:1 a nedali soupeři šanci.
 
V sobotu 7. kolo MPMŽ a smolná prohra s Druztovou 1:2, kde jsme byli jasně lepším týmem, škoda jen napjaté atmosféry, kterou nejen mezi rodiči, ale i trenéry způsobil mladý nezkušený rozhodčí.
 
Všichni za nabitý týden zaslouží velkou pochvalu a jen tak dál.......

U10  -  nar. 2013

Komentář trenéra Luďka Lhotáka:
V úterý 27.9. jsme v Černicích sehráli 4. kolo Městského přeboru, kde kluci narazili na plzeňskou špičku starších přípravek. Po 2 porážkách s Černicemi 3:5 a Rapidem 2:6 jsme po delší době vyhráli nad FCVP U10 6:3. Udělalo nám velkou radost, že jsme odehráli vyrovnané zápasy a herně jsme vůbec nepropadli. Za to si naši borci zaslouží velikou pochvalu!
 
V sobotu 1.10. nás čekalo 3. kolo Krajského přeboru a kluci předvedli doopravdy famózní výkony! Dlouho nehráli s takovou chutí a bylo to hned výsledkově poznat. Porazili jsme Klatovy 6:1, Nýrsko 6:0 a FCVP U10 3:2, jen s Nepomukem jsme remízovali 3:3. Takže posíláme velikou gratulaci a těšíme se na další takové výkony!
 
U 9   -   nar. 2014
 
 
U 8  -  nar. 2015

U8 má za sebou další měření sil v rámci MPMP. Kluky čekali opět noví soupeři a znovu tak mohli zjistit kdo další a jak to v Plzni kope.

SKPP U8 vs. …

 

Prazdroj Plzeň 11:4

Branky: Mašek 4x, Braun 4x, Kupecký 2x, Jára

 

Viktoria Plzeň U8 7:11

Branky: Mašek 4x, Jára 2x, Braun

 

Rapid Plzeň 1:16

Branky: Mašek

Komentář trenéra Jardy Levého:

Kluky čekal další test odolnosti v rámci městského přeboru a poradili si s tím tak nějak napůl. První zápas s Prazdrojem byli jasně lepším týmem a odměnou byl vysoký počet vstřelených branek. Se stejně starými Viktoriány to byl relativně slušný zápas, ve kterém jsme ale vyprodukovali obrovské množství chyb, za které nás soupeř nemilosrdně trestal. Nicméně chyby k fotbalu patří a v této věkové kategorii by měly sloužit jako poučení do budoucna. V posledním zápase proti statnějšímu a silovějšímu soupeři už kluci viditelně odpadali a obzvláště u některých mi přišlo, jako by v tu chvíli už ani na hřišti nechtěli být. V ten moment bylo jasně vidět, že bez zápalu a bojovnosti to nepůjde proti nikomu. Kluky čeká v týdnu kvalifikace PLANEO a tam se doufám porveme o každý bod a zkusíme urvat postup, což by byla neskutečná BOMBA!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář