Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23. - 24.10. 2021

U19 PORAZILA VIKTORKU ŽIŽKOV

 

U 19  

 

porazila Viktorku 

 

ŽIŽKOV

 

 

Muži to zvládli tentokrát na 75% , když áčko zachraňovalo bod až v samém závěru . Skvěle zahrála U19 a i když to ke konci bylo hodně vypjaté , tak tři body jsou skvělé . Naplno bodovali venku i U18 a U15 a nešťastnou , první porážku si na Motorletu slízli  kluci z U14  . Mladší žáci nestačili doma na Příbram . 

 

 

 

MUŽI 

lisy---sedlcany-2021.jpg

KAPITÁN VENCA LISÝ STŘÍLI ÚVODNÍ BRANKU

Když dal , parádní hlavičkou , náš kapitán Venca Lisý na 1 : 0 , zdálo se , že to bude jedna z vítězných tref . Jenže hosté na konci první půle skóre srovnali a hned na začátku druhého dějství dokonce otočili na 1 : 2  . Takže srovnávací branka v samotném závěru stačila jen na bod . 

 

 

 

SK PETŘÍN "A" - SEDLČANY  2 : 2

 

Branky :   Lisý  ( as. Provod ) , Šimáně ( as. Lisý ) 

Sestava :   Hrabačka  -   Klich (75´Zoubek )  , Vinkler ,  Kohout , Provod ( 75´Štefl )   -       Lisý  ,  Zajíček  ( 62´Heller )  , Bednář ( 62´Bendl )    -  Vodrážka  ,  Demeter ( 62´ Bílik  ) , Šimáně

Suchý , Černický

 

 

Muži byli v domácím zápase jasným favoritem a tuhle roli potvrdili pouze na půl ! Herně jsme sice měli převahu , ale jelikož se to hraje na góly , tak to nakonec skončilo remízou , kterou jsme zachraňovali až v samotném závěru . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Už před zápasem jsem říkal , že za určité konstelace , můžeme brát bod jako dobrý počin a ono se to bohužel potvrdilo  . Moc dobře vím , v jakém rozpoložení je v tuhle chvíli tým Sedlčan , protože to není zas tak dlouho , co jsme na tom byli takřka stejně a i my tenkrát jsme herně nevypadali úplně zle a i my jsme neměli žádné body . Takže když k tomu jejich tak nějak bezstarostnému a docela dobrýmu výkonu přidám docela velké štěstí , které u nás Sedlčany měly , k tomu pak  náš ne úplně skvělý výkon , teda hlavně co se týče efektivity , tak z toho vzejde to , že jsme za vyrovnání v poslední minutě prostě rádi .  

 

DALŠÍ FOTOGRAFIE OD VLAĎKY ŠTYCHOVÉ NAJDETE ZDE : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

 

SK PETŘÍN "B" - SVÉRADICE   6  :  1

Branky : Krystl 2 , Škarda , Kotěšovec , Skolozubov , Jílek

Asist. :  

 

Sestava :   Suchý  - Černický ( 60´Levý ) ,  Trojovský , Veselý  -   Heller ( 60´Jílek )   Skolozubov  ,  Ježek ,  Krystl   -  Kotěšovec  ( 60´ Štefl) , Bílik  , Škarda 

Vinkler

 

Rezerva měla před sebou poslední letošní domácí zápas a zvládla ho výborně . Od začátku diktovala tempo hry a konečné skóre mohlo být klidně i vyšší 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Do zápasu jsme vstoupili skvěle a než soupeř zjistil , že jsme taky jenom lidi , tak prohrával 2 : 0 . Pak se dostali na dostřel po neuhlídaném , propadlém , dlouhém autu a začali hrát i trochu odvážněji . Každopádně my jsme drželi pořád svoje tempo a dalo se na to koukat

 

 

 

DOROST  U19

 

  SK PETŘÍN  -  V.ŽIŽKOV     4  :  3

Branky :  Jandoš 2 , Kovář 2

 

Devatenáctka se musela obejít o několik svých tradičních opor , ale na hře to bylo znát pramálo . Žižkov v celém zápase ukazoval proč jsou v horních patrech tabulky , ale naši kluci hráli ještě o trochu lépe !!! Po vyrovnané první půli jsme hned třikrát udeřili , pokaždé po sebrání balonu na jejich polovině a skóre 4 : 1 se zdálo jako komfortní . jenže hosté se pak neskutečně trefili do víka skoro z poloviny hřiště a když chvíli před koncem dali třetí branku , bylo to až do konce hodně vyhecované . každopádně to dopadlo skvěle a kluci zaslouží velikánskou pochvalu . 

 

 

DOROST  U17

 

 SK PETŘÍN  -  V. ŽIŽKOV     3  :  5 

Branky :  Šedivý 2 , Olach

 

Sedmnáctka občas zažívá svůj interní  lockdown a ten si kluci vzali i teď . Po první půli to ještě bylo jen 0 : 1 a trenéři spřádali plány na to jak to otočit . Jenže přišla desetiminutovka hrůzy a najednou to bylo už 0 : 5 a vypadalo to ručník a minimálně na tenisového kanára . Kluci to ale nezabalili a 12 minut před koncem to už bylo jen o dva  -   3 : 5  a kdyby tam spadla ještě další obrovská šance , mohlo to být ještě zajímavé . Kdyby  ....

 

 

 

DOROST U18

 

 SP. PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN "B"   2  :  4   

Branky :  Hájek 2 , Šneberger 2

 

Osmnáctka sice na příbramském Spartaku prohrávala záhy 2 : 0  , ale i v téhle chvíli byli kluci podstatně lepší a bylo jen otázkou času , kdy jim to tam začne padat . Celkově skvělý výkon !!!

 

 

DOROST U16

 

SPARTAK PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN "B" 

Branky :   

 

Šestnáctka si v sobotu nehrála a to díky covidovému zásahu z hůry . Kluci budou  hrát v  Příbrami  v

SOBOTU 6.11.  od 17,00 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U15

 

MOTORLET  -   SK PETŘÍN    1  :  4 

Branky :  Král 2 , Třeštík , Dobrý 

 

Patnáctka si ve vzájemném souboji dvou sousedů v tabulce počínala jako kdyby byla o několik pater výše a svého soupeře přejela jako malinu . Skvělá práce celého týmu !!! 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

 

MOTORLET  -  SK PETŘÍN    2  :  1

Branky :   Hasman

 

Čtrnáctka si to jela do Prahy ( teda nakonec do vesničky Dobrovíz , kde se utkání hrálo ) rozdat o titul podzimního mistra . Bohužel k tomu , aby to bylo finále jak se patří , musí všechno klapnout . A v tomhle zápase tomu nebylo daleko !!! Domácí hráli výborně a jasně ukazovali proč jsou s náma na čele tabulky . Naši kluci zase hráli skvěle a ve druhé půli byli ještě o chloupek lepším týmem , než domácí . Jenže do téhle party skvělých výkonů absolutně nezapadli dva ze tří arbitrů a tak z toho byla nakonec probrečená bramboračka , která mohla být oslavou fotbalu a je asi jedno jestli by konečná výhra byla pro nás , nebo pro domácí !!!

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SK PETŘÍN  -  PŘÍBRAM      3  :  5

Branky :  Súlovec  2 , Kančev , Mastný , Dostal

 

Třináctka vstoupila do zápasu hrozivě a už po čtvrt hodině prohrávala 0 : 4 . Takže se tady se nabízí slovní úloha pro matematikáře . Pokud by se začalo až v 16 minutě utkání , které trvá 90 minut , dopadlo by to jak ?

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI U12

 

SK PETŘÍN  -  PŘÍBRAM 

Branky :  Boček , Šebek 

 

Zase to bylo hodně o závěru zápasu . Kluci sice prohrávali už 0 : 3 , ale 5 minut před koncem to bylo už jen 2 : 3 a vyrovnání viselo ve vzduchu . Ale nespadlo :-(

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář