Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. -23.10. 2022

ŽÁCI SKVĚLE !!!

ŽÁCI
 
 
SKVĚLE

 

 

 Muži absolutně nezvládli své venkovní zápasy a přes úplně nešpatné výkony si z Bohemky dovezli domů dvě porážky i ligové dorosty . No a pak už to byla paráda !!! Divizní dorosty - 2 výhry , starší žáci - 2 výhry a mladší jakbysmet !!!

 

 

MUŽI "A"

298831179_550335206887394_7506194930006221265_n.jpeg

Křídelník Zdeněk Šimáně (na fotografii vlevo) si po všech nepříjemnostech připsal svoje první letošní body až v 11. kole proti Rokycanům. I díky dvěma asistencím byl "Sančís" vyhlášen trenérem za nejlepšího hráče na hřišti.

 

 

M.LÁZNĚ  -  PETŘÍN      4  :  1  

Branky:  Vodrážka J.

Sestava : Suchý  -  Klich, Kohout, Vinkler, Provod  - Šimáně, Bednář , Tětek ( 46´Demeter ), Zajíček ( 70´Vanc ), Heller (70. Treml) - Vodrážka J. (81. Maxa)

+ Pejřimovský , Rada

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/57f93c44-05f8-4f43-8d28-7554c82dd443

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211366-FC-Viktoria-Marianske-Lazne-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

Áčko nevstoupilo do zápasu úplně zle a dokonce se po 20-ti minutách dostalo do vedení po parádním trestňáku Honzy Vodrážky . Jenže pak přišl0 40 min hrůzy a byť jsme se na posledních 20 minut zase zvedli , už to bylo 4 : 1

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Bohužel jsme v Mariankách nedokázali navázat na výborný výkon z minulého týdne a ikdyz jsme po 20 minutách vedli po krásném gólů z přímého kopu a měli 2 velké šance tak v tomto zápase jsme prakticky nedělali nic z toho co nám minulý týden přineslo úspěch. Bez bojovnosti, běžeckého výkonu , nasazení, střelby a dalších věcí nelze vyhrát žádný zápas. Porážka mrzí o to víc když se podíváte na ostatní výsledky týmů v tabulce nad námi.

 
 

MUŽI "B"

5fa890e178da61993788ea6e98cbcf8303a9d6e2.jpeg

Matěj Štefl i Dominik Voves se v zápase proti Tachovu prezentovali, stejně jako celý tým, velmi sympatickým výkonem. Na obrání favorita to však v pátek nestačilo.

 

 

HOLÝŠOV  -  PETŘÍN    3  :  1

Branky:  Jandoš

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/7bdc9c45-2892-44a5-aa26-755f7ffaa8f7

Video ze zápasu:  

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/

 

Rezerva vyrazila v neděli do Holýšova s jednoznačným cílem !!! Ukončit mizernou sérii bez výhry , jenže ani v Holýšově to nedopadlo a tak to doufáme odskáče v pátek Nepomuk 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:

Béčko odehrálo v Holýšově podobný zápas těm z poslední doby . V poli tak nějak dobrý , na držení balonu jsme byli zjevně lepší , ale jak v obraně , tak v útoku neskutečně naivní a špatní . Prakticky nás porazil jeden hráč domácích , který si po celou dobu co byl na hřišti s námi  dělal co chtěl a na druhé straně hřiště jsme byli  absolutně bezzubí !!!

 

 

DOROSTY

 

BOHEMIANS   -  PETŘÍN U19   4  :  3

Branky :   Frank , Flachs , Holmik

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/e1fe0767-ff4e-4e0b-a0ff-7333ac8fc1bf

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Po dvou prohrách a špatném výkonu minulý týden jsme se dneska chtěli vrátit nejen na vítěznou vlnu ale také se zvednout herně ikdyž jsme dopředu věděli že to bude velmi těžké proti Bohemce která si dělá ambice na postup a v letní přípravě porazila naše muže. Bohužel se nám povedlo splnit pouze jen jeden úkol a to že kluci odehráli velmi dobrý zápas a dokázali Bohemce vstřelit 3 góly.  Od 1 minuty byli lepší důraznější a dokonce vstřelili první gól. Bohužel jsme dneska dělali velké chyby v našem vápně kdy jsme neobsadili správné prostory reagovali pomalu a dostali 3 góly z dorážky. Dneska bylo vidět jak těžké je nahradit tolik zraněných nebo marodících hráčů i přes to že kluci kteří byli na hřišti hráli velmi dobře, dělali maximum a dokázali 2 x snížit na rozdíl jednoho gólu a soupeře dostat v závěrečných minutách po tlak. Příští týden nás čeká Mladá Boleslav a to už bychom měli opět bodovat a vrátit se na vítěznou vlnu.

 

 

 

PETŘÍN U18  -   HOŘOVICE    5  :  0

Branky:  Kyklhorn 2 , Šedivý , Kolářík, , Trojan

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fdff6cb4-16c3-4f98-8cff-4f8eac79c037

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

S Hořovicemi jsme chtěli navázat na dobrý výkon z Domažlic, a odčinit tak minulou domácí porážku s Pískem. Úvod zápasu nám nevyšel podle našich představ, kdy při nás v šesté  minutě stálo štěstí, protože přímý kop soupeře se zastavil na tyči naší branky a následnou dorážku do odkryté branky hráč Hořovic trestuhodně zahodil. Hned z protiútoku se nám podařilo zásluhou Matěje Kyklhorna dostat do vedení. Vedoucí gól nás uklidnil a postupně jsme dění na hřišti ovládli. Po čtvrthodině hry se podruhé v zápase prosadil střelec první branky, kdy pohlednou rychlou akci s Matějem Novákem zakončil křížnou střelou na zadní tyč. Pak jsme přečkali gólovou příležitost Hořovic, která mohla soupeře vrátit do zápasu, co se později ukázalo jako zlom v utkání. Chvíli poté si na rohový kop naskočil nejvýš Patrik Šedivý a přesnou hlavičkou navýšil naše  vedení o tři branky.  Deset minut před koncem prvního poločas zasadil soupeři další tvrdou ránu Lukáš Trojan, který byl v pokutovém území důrazný a přesně zakončil zpětnou přihrávku Matěje Kyklhorna. Poločasové vedení o čtyři branky vypadalo hezky, odpovídalo dění na hřišti, ale kdyby Hořovičtí proměnili své dvě velké šance, mohl být průběh prvního poločasu nejspíš jiný. Druhý poločas byl v naší režii, drželi jsme míč, hlídali si komfortní vedení, a nechtěli jsme udělat zbytečnou chybu, kterou by jsme hostům vrátili naději na lepší výsledek. Nicméně se soupeř do gólové šance dostal, ale tu zlikvidoval hezkým zákrokem Jára Vytisk. Když v 65. minutě proměnil pokutový kop Vašek Kolářík po faulu na Lukáše Trojana, bylo o zisku tří bodů rozhodnuto.  

 

 

BOHEMIANS   -   PETŘÍN U17    2  :  0 

Branky:  

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/48fd8335-802d-4272-9013-d0ecc2ea5151

 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Zápas na Bohemce, bohužel, přinesl podobný průběh jako už několik utkání v této sezóně. I proti favorizovanému soupeři jsme odehráli vyrovnaný zápas, ale naše dobrá kombinace skončila, ve většině případů, na hranici pokutového území soupeře. Nedokázali jsme dotáhnout nadějné situace do zakončení a dvě velmi dobré příležitosti jsme neproměnili. Soupeř naopak své dvě
šance využil a strhnul vítězství na svoji stranu.
Pochválit chci tentokrát jistý a soustředěný výkon Krise Řezaniny. Velmi dobře řídil obranu, neustále burcoval celý
tým a navrch vyřešil několik složitých situací.

 

 

PETŘÍN U16   -   HOŘOVICE     2 : 1

Branky:  Třeštík , Dobrý

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4dec032c-101d-4ee1-83d2-1bdc085fd45c

 

Komentář trenéra Martina Kořínka:

 Sehráli jsme velmi složité utkání ve kterém jsme věděli, že jsme v nepříjemné pozici lehkého favorita. Zápasy v tomto směru jsou velmi náročné na psychiku a snažili jsme se proto na něj dobře připravit. Myslím, že kluci už v prvních minutách pochopili, že to prostě jednoduchý zápas nebude a že soupeř kvalitu má. Naštěstí se zdá, že přípravy zafungovali a nenechali jsme se tím zaskočit a postupně v zápase hrály více a více sebevědomě a herním projevem se přibližovali představám. Hodně nám v tom pomohl gól Petra Třeštíka, který vlastně v první půli byl jediný. Měli jsme spoustu dalších šancí, ale ne a ne padnout. Naopak soupeř v prvním poločase měl jen jeden trestný kop, který vypadal trochu nebezpečně a jinak nic. V druhé půli se začalo v podobném duchu, ale furt to nechtělo padnout. Někdy jsme mohli řešit situace lépe, jindy to nesedlo technicky a několikrát famózně zachytal brankář, kterému musíme složit poklonu za výkon. Naštěstí z centrované standartní situace zahrávané Samem Vanišem se prosadil Vašek Dobrý, který ve hře hlavou prostě umí. Nádherně se do míče položil a trochu uklidnil situaci. Bohužel ne úplně, zbývalo 20 minut a my se trochu ukolébali. Hodně jsme zpomalili příhry a mezihru. Vedl z toho zbytečný trestný kop, ze kterého byl roh. Bohužel přímo od rohového praporku jsme inkasovali. Je potřeba ještě u videa vyhodnotit, co se mohlo udělat lépe, ale jednoznačně šlo o řetězec chyb plynoucích z pocitu, že zápas byl vyhraný. Což byl samozřejmě omyl a nás čekali obrovské nervy. Hned minutu na to propadl dlouhý míč a soupeř krásnou střelou z vápna mohl srovnat. Naštěstí Maty Trnka předvedl zákrok naprosto neskutečný a dostal míč na tyč a znovu nám pomohl udržet vedení - po minulém víkendu, kdy za stavu 2-0 chytl penaltu v Domažlicích. Poté už soupeř v šanci nebyl, bohužel k tomu musel vést hodně destruktivní fotbal a velké nervy, ale máme to. Čtvrtá výhra v řadě je na světě a už se musíme koukat na pátou příští týden v Přešticích, kde bude zápas ještě o chlup těžší.

 
 
ŽÁCI

 

STRAKONICE  -  PETŘÍN U15      0  :  6 

Branky: Votípka 2 , Romaňuk 2 , Svoboda , Smíšek

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/37fbbb16-06cc-4a90-9334-f2973ace3aed

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

 

 

 

 

STRAKONICE   -  PETŘÍN U14   0  :  8 

Branky: Javorský 2 , Súlovec 2 , Bartoš , Kučera , Vainar , Motll

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d46e65b3-7569-4f74-81ef-04fde0e3174b

 

Komentář trenéra Radka Votípky:

 

 

 

 

KLATOVY   -   PETŘÍN U13   3  :  10

Branky:  Hejplík 3 , Vokáč 2 , Steinbach , Nocar , Šebek , Černý , Beneš

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/156cc813-e1bc-48ee-87f7-d1775a2d1063

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka:

 

 

 

 

KLATOVY  -  PETŘÍN U12   1  :  12

Branky:  Kadlec 5 , Holík 3 , Čížek , Votípka , Kuschnir

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/156cc813-e1bc-48ee-87f7-d1775a2d1063

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář