Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 21. - 22.10. 2017

VÍKEND ZACHRAŇOVALA NAŠE MLÁDEŽ

 

 

sancis-vysehrad.jpg

"SANČÍS" ROZHODL DUEL S "LAVIHO" VYŠEHRADEM

Zdeněk Šimáně , byl u obou tref naší U19 s pražským Vyšehradem . Nejprve poslal parádní centr na hlavu Lea Gavrylovského   ,  chvíli před koncem si parádně naběhl na centr Lukáše Provoda a rozhodl o našem strašně důležitém vítězství . 

 

 

​ VÍKEND

 

zachraňovala naše

 

mládež

 

 

 

Oba dva mužské výběry nebrali ze svých zápasů ani bod , a tak fotbalový víkend zachraňovali tentokráte jejich mladí kolegové . Oba ligové dorosty brali tři body za výhru nad pražským Vyšehradem  , jejich divizní kolegové sice přivezli ze Sedlčan jen tři body za výhru U18 , ale i U16 tam předvedla výborný výkon . Starší žáci přivezli více méně povinné body z dalekých Prachatic , bohužel mladší žáci nestačili v Praze na kluky z Tempa . 

 

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN -  PŘEŠTICE  0  :  2

 

Branky :   

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   PAPÁČEK   VOHRNA ( 78´CHOCHOLATÝ )

LISÝ   BEDNÁŘ  ( 66´BRUDNA )    BENDL  ( 72´ HELLER )

MOTL    HARTL( 72´HEJNAL  )

ŠKARDA (66´ŠIMÁNĚ )

Hrabačka , Navrátil

 

 

Muže čekalo malé domácí derby a bylo otázkou , zda prodloužíme naší sérii bodových úspěchů i proti týmu ze samého dna tabulky . V podstatě ve vyrovnaném utkání jsme měli rozhodně více brankových příležitostí , ale balon do sítě jsme nedokázali dostat ani jednou , byť hlavně hlavičky Lisého , Zoubka a Vohrny a samostatný úprk Motla po tom hodně volali . Po hodině hry pak přišel trest , který se opakoval i za pár minut a hosté šli během, tří minut do dvoubrankového trháku . Tuhle výhodu už si nenechali vzít a zápas v klidu dohráli do vítězného konce . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Určitě jsme nepodali nějaký oslnivý výkon , na který bychom mohli být hrdí , ale fotbal se hraje na góly a my jsme si  těch příležitostí , jak se dostat do vedení , připravili docela dost . Bohužel  nám tam nespadlo vůbec nic a Přeštice nás za to tvrdě potrestali . 

 

 

 

MUŽI "B"

 SK PETŘÍN  -   TŘEMOŠNÁ  0  :  1

Branky :  

​Rezerva podala hlavně v první půli docela slušný výkon a několikrát mohla jít do vedení , jenže se kluci asi nakazali u svých kolegů z áčka a do brány Třemošné nespadlo vůbec nic . Zákonitě pak přišel trest a porážka . 

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

SK PETŘÍN -   VYŠEHRAD   2  :  1

​Branky : Gavrylovskyy , Šimáně

​Devatenáctka doslova urvala strašně důležité body s pražským Vyšehradem a to hlavně zásluhou výkonu ve druhé půli . Sice jsme se chvíli po začátku zápasu dostali do vedení , kdy si na parádní centr Šimáně , stejně parádně naskočil Gavrylovskyy a bylo to 1 : 0 . Hosté ale za pár minut prohodili naší obranou linii a jejich útočník se tváří v tvář gólmanovi Hrabačkovi nemýlil  - 1 : 1 . Ve druhé půli už na hřišti bylo vidět , že ten kdo chce víc než jeden bod jsme my  a nakonec to dobře dopadlo . Na centr Michala Provoda si naběhl Šimáně a zblízka propálil hostujícího brankáře . Závěrečný nápor hostí jsme přečkali bez úhony a tři body jsou doma . 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U18  -  divize dorostu

SEDLČANY  -  SK PETŘÍN   0  :  5

Branky :  Nový 2 , Provod , Potoček , Těžký

​Osmnáctka se v Sedlčanech dostala do vedení už po několika vteřinách , ale místo toho aby je to uklidnilo , tak přišli dvě megašance domácích , které famózně zlikvidoval brankář Suchý . Pak už jsme vzali otěže zápasu do svých kopaček a do poločasu bylo hotovo . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

 

 

DOROST U17  -  liga dorostu

SK PETŘÍN -  vyšehrad   3  :  1

Branky  : Tětek 3

​Sedmnáctka odehrála asi svúj nejlepší part v ligové soutěži a hosty prakticky k ničemu nepustila . Když si ještě k tomu rozvzpomněl na své střelecké časy Kuba Tětek , nebylo o vítězi zápasu pochyb . 

 

DOROST U16  -  divize dorostu

SEDLČANY  -  SK PETŘÍN    1  :  0

Branky : 

Šestnáctku čekal v Sedlčanech jasný lídr tabulky a naše předzápasové vyhlídky byly nevelké . Kluci sice odjeli domů s prázdnou , ale předvedli asi nejlepší výkon podzimu , který bohužel stačil jen na slova chvály a uznání od všech přítomných , bohužel . 

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

 PRACHATICE  -  SK PETŘÍN   0  :  7

Branky  : Hendrych 2 , Rada , Majer , Tříska , Jandoš , Maxa

Nejstarší žáci vyjeli do předalekých Prachatic s jasným cílem  a ten se jim více méně v klidu podařil .  

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

PRACHATICE  -  SK PETŘÍN   2  :  5

Branky :  Vaic 2 , Krystl 2 , Urbánek

Ani naše U14 v Prachaticích nezaváhala a už o poločase vedla o dvě branky . Trenéři sice měli velké potíže se skládáním sestavy , ale nakonec to všechno dobře dopadlo . 

 

ŽÁCI U13  -  liga ml. žáků 

​TEMPO  -  SK PETŘÍN   8  :  2

Branky :  Gožo  ,  Domanský

​Třináctka nepředvedla v Praze nic za co by mohla brát jen jediný bodík . Pražští kluci byli prostě lepším týmem a po zásluze vyhráli . 

 

ŽÁCI U12  - liga ml. žáků

TEMPO  -  SK PETŘÍN   5  :  4

Branky : 

​Kluci odehráli v Praze klasický zápas "blbec" , ve kterém už vedli 1 : 4 a nic nenasvědčovalo tomu , že by to mělo dopadnout špatně . Jenže fotbal je neskutečný sport a nakonec jsme měli svěšené hlavy my . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář