Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 16. - 17. 9. 2023

VEŠKERÉ VÝHRY ZASTÍNIL ODCHOD KRACYHO.....

Smutná zpráva, odešel Kracy

kracy--o.jpg

Ve středu 20. září odešel, nejen do fotbalového nebe,

náš bývalý hráč i trenér Martin Kratzer.

Bylo mu pouhých 44 let. 

Budeš nám chybět, Kracy...

 

 

INSTAGRAM: 

https://www.instagram.com/petrinplzen/?hl=cs

FACEBOOK: 

https://www.facebook.com/skpetrin/

PETŘÍNSKÁ TELEVIZE:

https://www.youtube.com/c/SKPETŘÍNPLZEŇ

 

NOVÝ 33. DÍL PETŘÍNSKÉHO TÝDNE

- rozhovory v čele s dvojčaty: Štěpán a Šimon Fikrle

- David Heller, expert Formule 1, prokázal svoje znalosti v Petřínské minutovce

- nový hráč týdne vstřelil o víkendu hattrick a zabojuje v naší corner challenge

ZDE :

https://youtu.be/6DSowoYnxqI

 

 

 

 

SPOUSTU BODŮ

 

hatí zranění

 

Filipa FOŘTA

 

 

 

Muži měli remízový víkend a vzhledem k tomu, že oba týmy hráli doma, tak to není úplně pozitivní stav. Dorostenci na tom byli o poznání lépe a ze čtyř našich týmů, se radovali hned tři a žáci zvládli svůj "anglický" týden také takřka na jedničku. Kańkou víkendu je rozhodně zlomená ruka našeho brankáře U16 Filipa Fořta. 

 

vytisk--2023-kladno.jpg

Zranění brankářské jedničky naší U19 Ondry Petra, katapultovalo do brány "JJ" Jardu Vytiska a  ten se rozhodně nenudí :-) .   V Teplicích sice jeho výborný výkon stačil jen na přijatelnou porážku 2:1, ale ve středu už z toho byl doma bodík za remízu 2:2 s Kladnem. No a parádní kousek si "Džejdžej"  nechal na neděli !!! To totiž vychytal klokany z Bohemky a obrovským dílem přispěl k výhře 2 : 0

 

 

MUŽI

 

 

   SK PETŘÍN  -  SOKOLOV    1  :  1

Branky :   Demeter

Sestava  :   Suchý  -  Klich  ,  Kohout  , Vinkler  ( 46´Flachs ) , Nový (75´Treml )  -   Lisý ,  Bednář  ,  Mudra  -  Provod  ( 75´Maxa ) , Vodrážka Dan (46´Šimáně ) , Demeter ( 80´Vanc )

 Trojovský ,  Edelman

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e8e056b1-e95a-4acb-8abb-bd822cc07da9

 

Muži chtěli naskočit na vítěznou vlnu a výhrou potvrdit bodík z Mariánských lázní, ale dopadlo to zase dělbou bodů . 

V polovině prvního poločasu jsme se dostali do vedení, když se po centru Patrika Klicha  trefil  hlavou Aleš Demeter , ale vedení jsme neudrželi. Hosté dostali darem standartku a, taktéž hlavou,  skóre dorovnali na konečných 1 : 1 . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Konečná remíza je asi spravedlivá, byť je to prostě pro nás málo. My prostě chceme  ( asi jako každý jiný ) vyhrávat a zatím nám to moc nevychází. Na druhou stranu nechceme ( asi jako každý jiný )  prohrávat a to nám docela jde . Ale na to, jaký máme materiál, je to prostě málo . Do toho jsme dneska přišli i s béčkem o 4 body ze stejné situace, kdy soupeř dostane darem standartku a my z ní dostaneme góla - to je prostě frustrující. Každopádně si musíme  prostě sednout na zadek a jezdit    .  ono to jinak nepůjde  !!!

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230916-a85d56e8-7930-4303-a787-afa9047b08ed-224ea75d/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-divize/foto-petrin-s-banikem-jen-remizoval-je-to-uz-frustrujici-rekl-golman-suchy-20230.html

 

 

 

 

SK PETŘÍN B   -  NÝRSKO     1  :  1

Branka :   Rada

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/5516aa49-92ff-442e-ab89-329e41dc5b4c

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230916-petrin-b-nyrsko-11-76a627ec/

 

Béčko se určitě chtělo dostat zpět na první příčku v tabulce, ale hosté byli prostě proti tomu. Takže pozitivum je asi to, že jsme pořád nepoznali chuť porážky . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Takový klasický zápas naší rezervy. Dokud se nám nestane něco nepředvídaného ( to myslím jako, že dostaneme góla )  tak to jde velmi dobře . Jakmile potřebujeme svého zalezlého soka dorazit, máme problém. Každopádně za první poločas ještě kluci dostanou pochvalu, za druhou už moc ne . Oni i hosté se ve druhé půli dostávali daleko dál od své brány a úplně klidně jsme mohli také prohrát. Teď naše mladíky čeká křest ohněm v Radnicích a tam bych bod bral všema deseti !!!

 

 

 

DOROSTY

 

lank-2023-kladno.jpg

Dominik Lank si ve středu počkal až se setmí a teprve pak vyrovnal skóre s Kladnem . Velmi pravděpodobně proto, aby ho vidělo co nejméně lidí z hostujícího týmu. Dominik totiž dlouho hájil barvy kladenského týmu a tak svojí první ligovou trefu v U19 moc neslavil .

 

 

 SK PETŘÍN U19  -   BOHEMIANS    2  :  0

Branky :  Hofman , Šedivý

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/8ae304d7-3454-46ba-8a93-ea9bc5b324ff

 

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230917-2005-petrin-u19-bohemians-u19-20-65c7320f/

 

Devatenáctka vydolovala ve středu doma bod proti Kladnu, když prohrávala už 0 : 2 , ale v neděli  sesekala "kašlající" klokany  a opět se vyhoupla na úplné čelo tabulky, i když na ten samotný vrchol, to má ještě kousíček !!!

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Po středečním vloženém kole kdy jsme doma s Kladnem zaspali začátek zápasu a prohrávali 1:0 pak 2:0 a nakonec se nám povedlo ubojovat alespoň bod to bylo včera zase úplně o něčem jiném.  Od začátku zápasu ve kterém šlo o 2 místo v průběžné tabulce šli kluci do toho s tím že jednak odčini nepovedený výkon proti Kladnu a že budeme opět po 2 zápasech naplno bodovat.  Bohemku jsme v 1.polocase do ničeho moc napouštěli asi až na jednu situaci se kterou si poradil Jarda Vytisk a my měli pár šanci dát gól.  Poločasový výsledek 1:0 kdy se z přímého kopu krásné trefil Filip Hofman byl naprosto zasloužený.  Ve druhé půli Bohemka přitlačila na pilu vytvořila si dvě tři příležitosti ke vstřelení gólu ale my jsme vždy dokázali šanci ubránit nebo nám jednou pomohla branková konstrukce . Na druhou stranu jsme i my měli prilezitosti dát 2 uklidňující gol což se nám povedlo az v 78 minutě kdy se po krásné akci Lukáše Saláka trefil Patrik Šedivý a my jsme se po zápase mohli radovat z 2.mista . Velkou pochvalu zaslouží kompletně celý tým ale za druhý poločas si o trochu větší zaslouží Matěj Novák který na pravé straně obrany odehrál po dlouhém zranění zase výborný zápas. 

 

 

 

SK PETŘÍN  U17  -  BOHEMIANS      0  :  2

Branky :  

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/cf61dd60-3888-4306-9604-d2c367aca106

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230917-u17-bohemians-praha-u17-0-2-3355cb7e/

 

Sedmnáctka si ve středu poradila s Kladnem 3 : 1 a v neděli si chtěla vyšlápnout na klokany. Nakonec  sice nebere nic a nevstřelila ani góla, ale kluci odvedli asi maximum toho, čeho jsou schopní a Bohemce byli vcelku vyrovnaným soupeřem. Když takhle budou hrát častěji, nějaké body se zase  přikutálí

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

KLADNO 3 : 1  -  Do utkání jsme šli proti velmi silnému ročníku Kladna, který v tu dobu byl na osmém místě tabulky a o 6 bodů před námi. První půle byla velmi vyrovnaná a obraz hry byl řekl bych vlastně stejný po celý zápas. Soupeř byl bezpochybně častěji na míči, ale akce skončili přinejlepším u vápna a my nebyli na míči dostatečně odvážný a přesný nebo jsme ve špatnou chvíli zvolili špatné rozhodnutí. Do poločasu jsme i tak šli s vedením 1-0 poté co si odražený míč za vápna našel Vojta Sismilich a nádherně ho pověsil na protější tyč. Kladno mělo dvě slušné příležitosti v první půli, ale nevyužili je. Druhý poločas začal nejhůře, jak mohl. Hned první nákop jsme sice odvrátili, ale nevyhráli jsme druhý míč a soupeř zpoza vápna vystřelil. Míč chytl velmi výraznou teč a zapadl nám do sítě. Velmi smolný, ale asi zasloužený gól. Obraz hry se dále neměnil. Kladno nás dobývalo, ale nezdárně až do standartní situace kolem 70 minuty, kdy sice gól dali, ale z ofsajdu. Nám vyšli střídání a postupně naše útočné výpady byli nebezpečnější až jsme z jednoho dali gól. Vojta Pihera nádherně vyřešil situace po zisku míče na levé straně a našel Kubu Ungermanna na druhé straně, který se tváří v tvář brankáři pokusil ho obejít a ten ho poslal k zemi. Na penaltu šel Sam Vaniš a po velkých nervech nás poslal do vedení 2-1. Vše dokončil v poslední minutě Václav Dobrý využil chyby brankáře a skóre bylo dokončeno. Zápas jsme sice vyhráli, ale hlavně skvělým defenzivním výkonem. Na ofenzivním projevu musíme pracovat, nicméně body proti opravdu skvělému soupeři jsou strašně cenné. 

 

sismilich-2023kladno.jpg

Takhle pálí Vojta Sismilich !!!  Vojta sice není na obrázku vidět, ale to je jen proto, že jeho pumelice, která nakonec skončila v levé šibenici kladenské brány, letěla z pořádné dálky !!!

 

 

BOHEMNIANS  0 : 2 -  Opět utkání proti týmu z topu tabulky, které opravdu bylo nesmírně náročné. Soupeř nás od první minuty přikoval k vápnu a i když se mu nedařilo si úplně nic vypracovat, tak zápas kontroloval. Bohužel jsme tlak neustáli, Bohemka zkusila své štěstí střelou z úhlu a štěstí měla, jelikož brankář Trnka si vybral slabší moment a míč si srazil do sítě vlastně sám. Chyby se stávají a bohužel se stala brzy další. Po opravdu zbytečné chybě v rozehrávce daroval soupeři stoprocentní šanci Sam Vaniš a soupeř typu Bohemky šancemi prostě nemrhá. Nicméně my jsme si průběhem první půle vytvořili spoustu zajímavých situací také. Bylo tam hned několik šancí, kde nás dělil lepší první dotyk od jasné gólovky a tak jsme si ty dvě naše největší přichystali ze standartek, kdy jednou se blýskl brankář soupeře a podruhé vykopával z čáry obránce. Soupeř si nakonec jednu šanci přichystal přeci jen sám bez našeho výrazného přičinění na konci půle, ale tu nedal. V druhé půli jsme věděli, že zápas hratelný je a postupně jsme zvyšovali obrátky a hrály na větší a větší riziko. Plynulo z toho spoustu brejků Bohemky, kterými ale utkání nezabili a naopak my poslali do jejich obrany velký počet míčů. Kolem 80 minuty jsme opět ze standartky měli obrovskou šanci, ale skvělý brankář soupeře opět Klokany podržel. Je to škoda, mohli se dít věci. Zápas tedy skončil 0:2 po dvou opravdu neuvěřitelně laciných darovaných gólech. Nicméně pocit z odvedené práce je opravdu výrazně jiný než týden zpátky v Teplicích a vlastně asi i trochu jiný než ve vítězném utkání s Kladnem, jelikož kluci splnili to, co jsme jim kladli na srdce a byli odvážný a náš ofenzivní projev vypadal o mnoho lépe. Dobrou práci odvedla i defenziva, jelikož Bohemka je opravdu mockrát prolomit nezvládla i při vší kvalitě, co mají. Soupeře tohoto typu lze porazit jen při perfektním výkonu a od toho nás prostě ještě furt něco málo děli, ale jsme na dobré cestě.  

 

 

 

 HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN  U18    1  :  2

Branky : Nový , Kural

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/977d9cc7-a063-4040-b8cb-feb9f15486e7

 

 

Osmnáctka sehrála zápas, na který bude dlouho vzpomínat. Celkově bídný výkon  -   zasloužené vedení domácích  -  20 min před koncem naprostá tutovka domácích, kdy to mohlo být 2 : 0 a zápas by byl v zapomnění  -  a pak totální zvrat , vítězná branka v nastavení  a totální euforie !!!!

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

Zápas v Hořovicích opět ukázal jak fotbal dokáže být krásný a nespravedlivý, ale tentokrát to dopadlo dobře pro nás. Soupeř hned v úvodu potrestal naší chybu v rozehrávce a dostal se do vedení. My si naopak šance moc nevytvářeli a v první půli šancí měl určitě víc soupeř. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji ale technické nedokonalosti nám nedovolili vytvořit si nějaký tlak. Zhruba 20 minut před koncem soupeř zahodil 1000% šanci a my zhruba 2 minuty poté vyrovnali z rohu. Když už to vypadalo na remízu, napřáhl za vápnem Vojta Kural a svoji pravačkou nedal brankáři žádnou šanci.
Z minima jsme dnes vytěžili maximum a doufám, že i takový zápas nás posune o kus dál.

 

 

 HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN  U16       2  :  5

Branky :     Romaňuk  3 , Popule , Hošťálek

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/6e96e8c4-546d-487d-bb4b-c87f69a4dabc

 

Šestnáctka sice vyhrála a upevnila si vedení v tabulce , ale celé to hatí zranění brankáře Filipa Fořta, který si ze zápasu odnesl zlomenou ruku. Takže Filipovi moc držíme palce, aby se mezi tři tyče vrátil co nejdřív !!!!

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Draze zaplacené vítězství a tři body v podobě zranění brankáře Filipa Fořta. Do utkání jsme vstoupili velice dobře. Dobrým pohybem a aktivní hrou jsme soupeři brzo odskočili do dvoubrankového vedení, kdy během 3´ dvakrát skóroval David Romaňuk. O další 2´ nám domácí darovali pokutový kop a D. Romaňuk zkompletoval hattrick. Tím momentem jsme vypadli z koncentrace i ze hry. Nefungovala nám organizace obranné čtveřice, jak do ofenzívy, kdy nepřesnýma a pomalýma přihrávkami jsme odevzdávali míče soupeři. Do Defenzívy jsme nepůsobili organizovaně a kompaktně a inkasovali laciné dva góly po SS, kdy propadneme v osobním bránění.

Více z pohledu samotných hráčů.

 

Komentář náhradního golmana Matyáše Rožánka 

Hodnocení zápasu: Vstup do utkaní byl dobrý během 15 minut jsme zvládli dát 3 branky, poté mi přišlo že nám do hlavy vlezlo že vedeme 0:3 a přestali jsme hrát náš fotbal, dostávali jsme se pod tlak a ze dvou defakto stejných situací po centru soupeře z naší pravé strany jsme 2x neuhlídali zadní tyč a stav o půli byl 2:3. V první polovině druhé půle jsme přidali jeden gol, v 65 minutě se nám zranil golman a musel jsem do brány, poté jsme přidali ješte jeden gol a zápas skončil 2:5. S naším herním projevem nejsme spokojeni

 

Komentář hráče Petra Populeho : 

Náš vstup do utkání byl dobrý, během 15 min jsme dali 3 rychlé góly. poté jsme přestali hrát, z mého pohledu, že to půjde samo. To naopak protihráče nabudilo a začali nás napadat a být agresivnější . Druhá půle už byla lepší, dali jsme skoro na začátku gól na 2 : 4, který nás nabudil. Bohužel v 65 min se nám zranil golman a šel chytat Matyáš Rožánek. Poté jsme ještě dali ujišťovací gól v 83 min na 2 : 5 . S výkonem nejsme spokojeni . 

 

 

 

 

 

ŽÁCI

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN U15   1  :  4

Branky :  Súlovec , Javorský , Hengstermann, Vainar

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/dd7129e5-dfb5-4f6e-89bb-28301120c58d

 

Patnáctka zvládla vítězně ( 4 : 3 )  obrovsky těžký duel ve čtvrtek s Rokycanamaa když k tomu přidala v neděli další 3 body ze Strakonic, tak se to hned projevilo v tabulce. Doufejme, že to půjde pořád nahoru ...

 

Komentář střelce úvodní branky, Cristiána Súlovce :  

V neděli ráno jsme jeli do Strakonic s tím že vyhrajeme a vybojujeme 3 body. Přijeli jsme ,převlekli jsme se a šli jsme se roztrenovat rozcvička nebyla úplně nejlepší ale ani nebyla nejhorší. Po chvíli začal zápas a po 4. minutě jsme vedli 1:0 po střele Štěpána Javorského. Zápas dál utíkal měli jsme hodně šanci ale neuměli jsme je proměnit. Na konci 1. poločasu dal gól Max Hengstermann , vedli jsme 2:0 po chvíli padl další gól který dal Cristian Súlovec, takže jsme vedli 3:0. Začal 2. poločas a vystřídali jsme jsme 2 hráče  ale hru to nějak neovlivnilo. Po 20 minutách jsme vystřídali další hráče a hned po minutě jsme dostali gól na 3:1. Po 4 minutách dal gól Štěpán Vainar a změnil výsledek na 4:1. Potom jsme měli několik šanci které jsme neproměnili, tak zápas skončil 4:1 výhrou.

 

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN  U14    2  :  2 

Branky : Melichar , Černý

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/db576744-8015-453d-a9e2-0892de67a97d

 

Čtrnáctka si ve čtvrtek vcelku lehce poradila s Rokycanama, když byl při střelecké chuti střelec dvou úvodních branek Lukáš Melichar. Když se ten samý hráč trefil i ve Strakonicích a zvýšil na 0 : 2, zdálo se vše zalité sluncem. Ale fotbal je prostě sport, ve kterém nikdy nevíte nic dopředu .....

 

Komentář nezávislého novináře Petra Flachse:  

Po dvou vítězných domácích zápasech nás čekal duel u tradičního soupeře ve Strakonicích. V úvodu zápasu jsme nebyli příliš aktivní, nedařila se nám kombinace. Přesto jsme po dvou podobných rychlých akcích potrestali nedůraz soupeře v jeho obranných řadách a do kabin jsme šli o poločase s nadějným výsledkem 0:2. Obraz hry jsme v druhém poločase opticky vylepšili, hned v úvodu jsme neproměnili samostatný unik a přišel trest. Po špatné komunikaci v obranných řadách přišlo laciné snížení na 1:2. Hned po rozehrání jsme nastřelili po pěkné akci břevno. Následovala cca 15 minutová pasáž, kdy jsme nedotáhli či lépe nevyřešili v předfinální fázi řadu nadějných akcí. V té fázi zápasu jsme mohli a měli soupeře zlomit. Bohužel z ojedinělé akce soupeř využil naše poziční chyby a srovnal na 2:2. V závěru jsme neměli ani klid a kvalitu. abychom zlomili zápas na naší stranu. Se vší úctou k soupeři musíme konstatovat, že jsme měli zápas odehrát lépe a měli jsme projevit větší "fotbalovost" a určitě to bereme jako ztrátu dvou bodů. Musíme tedy body urvat co nejvíce v následující sérii 3 zápasů se soupeři, kteří patří k favoritům soutěže.

 

 

 

 TEMPO   -  SK PETŘÍN  U13    6  :  9

Branky : Schwab 7 , Čížek 2

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/3afa88d6-4928-4229-8b9d-db2703b170e5

 

Třináctka porazila ve čtvrtek doma velmi silnou Příbram a v neděli sehrála na Tempu znovu  skvělý zápas . A  když k tomu máte i skvělého střelce , je to na pohodu !!!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

HODNOCENÍ PŘÍBRAM  11 :  4   Ve čtvrtek jsme odehráli další domácí utkání proti 1.FK Příbram. I zde je to pro nás velmi známý tým, se kterým se již potkáváme delší dobu. Z důvodu velkého zatížení hřišť a potřeby si přisvítit jsme utkání hráli na menší UMT hřišti a bylo to poznat. Celé utkání bylo hodně o osobních soubojích a bojovnosti. Do utkání jsme opět vstoupili fantasticky a ihned po rozehrávce jsme dali gól. Soupeře jsme tím zaskočili a trochu jim vzali vítr z plachet. Hosté byli ovšem po celý zápas velmi nebezpeční, ale kluci dnes hráli od první minuty s nasazením a nepřesnosti se snažili napravit bojovností a sebeopětováním. V první třetině to sice nebylo úplně ono, ale postupem času se to zlepšovalo. Myslím, že celkový výsledek 11-4 pro nás je příliš vysoký rozdíl, který úplně neodpovídá průběhu zápasu, ale vítězství zůstalo zaslouženě doma. Máme další body, další krok k lepšímu sebevědomí a před bitvou o první místo v tabulce i psychickou pohodu. Kluky všechny musím pochválit a věřím, že pojedeme takto dál a budeme se jen zlepšovat a pořád máme kam . Nakonec ještě musím vyzdvihnout našeho gólmanka Tomáše Mádra za skvělý výkon, chytil soupeři pár tutovek a zasloužil by si tím MPV zápasu.

 

HODNOCENÍ TEMPO   6 : 9    :  V sobotu nás čekal zápas s dosud neporaženým celkem Tempo Praha na jeho hřišti. Věděli jsme, že síla soupeře bude veliká a zápas nám to potvrdil. Do utkání jsme vstoupili opět velmi dobře a dokázali od začátku mít lehce navrch. Kluci hráli ve velmi podobném nasazení jako doma proti Příbrami a tím dokázali eliminovat sílu soupeře. Celkově bylo utkání vyrovnané, ale body a vítězství jsme si odvezli my. Kluci zaslouží pochvalu za předvedený výkon a pokud i nadále budeme takto přistupovat k utkáním jako v posledních dvou, můžeme pomýšlet na splnění našich předsezónních cílů.

 

 

 

 

TEMPO  -  SK PETŘÍN U12    7  :  2

Branky :  Čížek 2 

 

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a7ebd713-230b-4d7c-8a64-c8ceca02a018

 

Dvanáctka  dostala sice doma od Příbrami osmičku a  na Tempu sedmičku, ale herně to vůbec nebyly špatný výkony . 

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

Tento týden máme za sebou dvě těžká utkáni s FK Příbram a Tempo Praha,bohužel ani jeden zápas nám nevyšel a dvě prohry jsou pro nás zklamáním.
Proti Příbrami nám nevyšel vstup do utkání kdy nás soupeř vůbec k ničemu nepustil.Až v poslední třetiňe jsme se dostali trochu do hry,ale s výsledkem se už nepovedlo nic udělat a prohra 1:8 je bohužel zasloužená.
V sobotu nás čekalo Tempo,kde jsme chtěli napravit ctvrteční poražku,také podle toho vypadal vstup do utkání kdy jsme se dostali po krásné akci do vedení již ve 2 min.Bohužel naše tři chyby v rozehrávce dostaly soupeře do vedení 3:1.Tempo už si pak zápas ohlídalo a dovedlo ho do vítězného konce 7:2.Tahle prohra nás mrzí o to vic,že jsme podali o hodně lepší výkon než v předchozím zápase.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář