Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 14. - 15. 10 2023

MUŽI ZA 1 , ŽÁCI ZA 2 , DOROST ZA 3

petrin-boys--2023-domazlice.jpg

Naši " PETŘÍN BOYS" byli nedílnou součástí skvělého víkendu . Kluci povzbuzovali tak dobře, že muži porazili domažlickou rezervu 6 ku 1 !!!

 

 

MUŽI za 1

 

ŽÁCI za 2

 

a dorost za 3

 

 

Muži své venkovní zápasy zvládli na jedničku ! Byť se oba zápasy hrály ve stejný čas , tak áčko vyhrálo v Hořovicích a béčko v Chotíkově . Ligoví dorostenci to měli fakt těžký a na Slávii ani jeden tým neskóroval ,  ani nebodoval . Divizní U18 přišla aspoň o bod až v nastavení a tak jediný dorostenecký bodující tým je naše U16 . Žáci vyrazili kompletně k Vltavě a ze hřišť Povltavská akademie přivezli 10 ,  z 12-ti možných bodů

 

 

 

MUŽI

demi-domazlice-2023.jpg

Aleš Demeter po vstřelení úvodní branky do sítě Domažlic a trefil se jednou i na hřišti Hořovic !

 

 

    HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN    2  :  4

Branky :   Vodrážka Jan , Bednář , Demeter , Lisý

Sestava  :   Suchý  -  Klich ,  Kohout , Mudra  , Nový  -   Lisý ,  Bednář   , Vanc ( 75´ Treml )  -  , Vodrážka Jan (75´ Heller ) , Demeter ( 82´ Maxa ) , Provod  ( 84´Salák )

Petr

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/8820d1a5-95b2-4e7a-8b28-db6d54a4ee49

 

Muži se chtěli udržet na špičce tabulky, to jim mohl  zaručil jen bodový zisk ze hřiště Hořovic, a že to bylo rovnou za 3 body je prostě skvělá práce !

Kluci se dostali velmi záhy do vedení , když po rozehrané standartce z poloviny hřiště dostal balon do vápna Aleš Demeter . Honza Vodrážka sice ještě v tutovce promáchl , ale na zadní tyči už se nemýlil kapitán Venca Lisý a bylo to 0 : 1 . Když se pak po půl hodině prosadil z penalty Petr Bednář , šli jsme do kabin s úsměvem , za stavu 0 : 2 . Ještě veseleji nám bylo po dalších deseti minutách půle druhé . To se nejdřív trefil Aleš Demeter a za chvíli se střelec změnil v nahrávače a Honza Vodrážka už zvyšoval na 0 : 4 !!!

Jestli se nám něco nepovedlo, tak to byla závěrečná půlhodina zápasu, ve které domácí snížili na 2 : 4 a ještě k tomu se Vojta Suchý v bráně musel několikrát ukázat, aby z toho nebylo veledrama . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Hodinu jsme hráli skvěle ! Byli jsme aktivní , přesní , důslední , lepší a z toho všeho pramenilo to , že jsme se dostali do vedení 0 : 4 . Pak jsme buď polevili, nebo domácí notně přidali, ale ve výsledku to bylo tak, že jsme dostali 2 góly a několik dalších šancí přečkali jen s notnou dávkou štěstí a kvality Vojty Suchého v bráně . Každopádně za celý zápas musím kluky pochválit, protože v tom nastavení a po  běžeckém výkonu, kterým jsme se v tom zápase prezentovali, to s náma bude mít těžký úplně každý . Jsme pořád v situaci, kdy hrajeme o hodně a ted se musíme minimálně stejně připravit na Hradec a a pokud se přiblížíme výkonu z Hořovic, bude to dobré !

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221109-FK-Horovicko-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

vodr---sancis-2023-domazlice.jpg

Útočná dvojice Honza Vodrážka a Zdeněk Šimáně se v zápase s Domažlicemi , postarala o třetí trefu do černého  !

 

petr--2023-domazlice.jpg

Brankář Ondra Petr si ,  v zápase domažlickou rezervou ,odbyl mužskou divizní premiéru a na tom, že byla vítězná ( 6 : 1 ) měl velký podíl !

 

 

 

 CHOTÍKOV  -  SK PETŘÍN B    2  :  5

Branka :  Flachs 2 , Kolářík , Král , Brož

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/127be63f-0b46-475e-b184-2fce3212246d

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221620-TJ-FC-Chotikov-1932-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

Béčko to mělo v Chotíkově těžký už jen tím, že áčko hrálo ve stejný čas v Hořovicích a tím pádem musela být zase povolána celá enkláva z naší U19 a U18 . A vlastně o to,  je to celé ještě posunuté o jeden level výš !!! Protože vyhrát 5 : 2 v Chotíkově je naprostá bomba, notabene s devíti dorostencema v sestavě !!!

 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :   

Do zápasu jsme vzhledem k souběžně hranému zápasu našeho “A” mužstva nastoupili ve velice kombinované sestavě kdy více než polovina nominovaných byla ještě dorostenců z U19 a U18. Kluci se ovšem ničeho nezalekli a do zápasu vstoupili velice aktivně kdy už ve 26. minutě to bylo 3:0 v náš prospěch. Soupeř často volil dlouhé nákopy za obranu se kterými si naše obrana poradila a naopak jsme využívali našich rychlých protiútoků se kterými měla obrana domácích obrovské problémy. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a nepřipustit žádné drama, ale inkasovaný gól nás přibrzdil. Domácí měli šance hlavně po standardních situací a trošku se začala projevovat i nezkušenost našeho týmu kdy jsme v některých situacích nezachovali klid a volili zbrklá řešení. V 80. minutě domácí snížili na rozdíl jediné branky. Ovšem těsně poté dal čtvrtou branku střídající Král a pojistku přidal Brož a my si zaslouženě odvezli 3 body. Obrovský kredit před celým týmem jehož věkový průměr byl pod 19 let, že zvládli takhle těžký zápas na horké půdě v Chotíkově a podali výborný výkon všichni do jednoho. Vyzdvihnout za tento zápas bych chtěl ale jedno jméno. A to je Jakub Tětek - už několikátý zápas po sobě podal výborný výkon navíc jako správný lídr řídí na hřišti naše dorostence pomáhá jim s adaptací a svým přístupem jde absolutním příkladem.

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

 SLÁVIA PRAHA - SK PETŘÍN U19   3  :  0

Branky :  

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9e080399-3247-470d-8cb7-a85fac79390b

 

Video ze zápasu : 

 

 

 

Devatenáctka se na Slavii držel skoro hodinu, ale pak přišla desetiminutovka , kdy se sešívaní trefili do naší kasy hned třikrát a bylo po zápase 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Na Slavii jsme jeli jakkoliv bodovat a udržet krok s úplným čelem tabulky. Slavie z posledních 5 zápasů úhrála pouze bod a bylo jasné že neponechá nic náhodě a posílí svoji U18 jak to jen půjde.  Tento předpoklad se potvrdil a nastoupili proti nám kluci kteří nastupujou v celostátní lize a někteří i za mužské béčko v ČFL . V prvním poločase byla Slavia lepší,  prevážnou část poločasu byla na míči,  ale úplně nějakou vyloženou šanci si úplně nevypracovala a my jsme ohrozil branku že dvou brejků kdy v šanci Filipa Hofmana krátce před poločasem mohla skončit gólem.  Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu kdy Patrika Šediveho nahradil Matěj Brandner a na hřišti to bylo znát.  Byli jsme aktivní vysoko napadali hra se vyrovnala a my jsme začali být soupeřově brance daleko nebezpečnější.  V ten nejvíc nevhodný moment jsme bohužel udělali dvě chyby za sebou a úplně zbytečně jsme inkasovali . V 59 minutě po faulu na Brendyho který rozhodčí asi vidět nechtěl jsme dostali druhý gól a Brendy který do zápasu vstoupil velmi dobře  musel střídat.  I za tohohle stavu jsem stále věřil že s tím dokážeme něco udělat byli jsme aktivnější a hráli proti tomuhle silnému soupeři velmi dobře.  Pak jsme po zbytečném faulu ve vapne dostali 3 gól a bylo hotovo . Za posledních 25 minut ale musím kluky pochválit protože nepřestali hrát a snažili se nepříznivý výsledky alespoň korigovat a do poslední minuty bojovali a řvali se o vysledek.  Příští týden nás doma čeká Sparta a budeme se snažit tuto prohru odčinit a opět se přiblížit čelu tabulky . 

 

 

 

SLAVIA PRAHA - SK PETŘÍN  U17   7  :  0

Branky :  

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9f7a3c90-6aec-4e5f-9ea4-cf186cad62a6

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

 

 

Sedmnáctka se musela smířit s realitou . Abychom soupeřili vyrovnaně s takovým týmem, musíme ještě přidat :-)

 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Jak výsledek jasně říká, jednoduše jsme narazili na lepšího soupeře. Tým byl v podobném, vlastně vzhledem k okolnostem i v trochu horším stavu z hlediska absencí než před týdnem proti Žižkovu a jak jsme byli minulý týden nesmírně příjemně překvapeni, tak nyní nás Slavia vrátila trochu na zem. Naši neprůstřelnost, která trvala téměř 300 minut zlomili hned první střelou zpoza vápna a poté v pasáži, kdy jsme začínali hrát náš nejlepší fotbal v daném utkání a začali jsme hrozit z brejků a naše organizace hry vypadala velmi slušně, jsme dostali dost smolný gól, kterému asi předcházel faul. Do druhé půle jsme sice šli s nadějí, ale hned z úvodu půle jsme dostali gól po rohu a pak měla Slavia 10-20 minut, kdy nás prostě dokončila. Celkově dojem z utkání není tak hrozný, jak říká výsledek, hodně mi tento zápas připomíná ten v Hradci Králové, kdy jsme si i za rozhodnutého stavu prostě pořád snažili hrát a nepředvedli nic, za co bychom se museli stydět. Jednoduše proti nám stál ten den prostě lepší tým a my se musíme oklepat, jelikož další neděli proti nám bude stát druhé pražské S a my jednoznačně věříme, že výsledek bude pro nás výrazně lepší.

 

 

 

 

SK PETŘÍN  U18  -  J.HRADEC    0 : 1

Branky :  

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/72d12d5e-9998-44ee-8268-1f869bc13f67

 

 

Osmnáctka byla po celý první poločas jasně lepším týmem, hosté sice po přestávce  hru vyrovnali, ale bod, který se na konci zápasu rýsoval pro oba týmy, byl určitě pro hosty daleko cennější. Jenže fotbal je prostě fenomén ! V nastavení musel hasit brejk Filip Nový za cenu červené karty a aby toho nebylo málo, tak se hosté z toho přímáku trefili !!!

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

 

Čekal nás soupeř z jihu, který měl pouze o 3 body méňe než my a poslední 3 zápasy vyhrál. Od začátku zápasu jsme soupeře přehrávali, naše snaha však končila až na výjimky na soupeřovo vápně. Naši snahu srážela pomalá rozehra od zadních řad a nedostatečná přímočarost. Soupeř hrozil z protiútoků, se kterými jsme si v prvním poločase poradili téměř bez problémů. O poločase jsme přeskupili řady a vytvořili si mírný tlak, který ovšem vytvářel okénka v naší obraně. Jedno takové v poslední minutě hasil Filip Nový za cenu červené karty. Z následného přímého kopu jsme obdrželi lacinou branku a již po čtvrté v sezóně jsme ztratili body v poslední minutě. Pozitiva jsem viděl ve zlepšené komunikaci na hřišti, ovšem musíme se vyvarovat individuálních chyb po nichž dostáváme většinu branek.

 

 

 

 

 SK PETŘÍN  U16  -  J.HRADEC   6  :  0

Branky :  Šilhavý 2 , Andrejs 2 , Svoboda , Romaňuk

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/a8bc64a2-947a-41f4-a2bc-53a5debe080e

 

Šestnáctka zase najela na vítěznou vlnu a doufejme, že bude minimálně tak dlouhá, jako ta na úvod soutěže !!!

 

Komentář očima hráčů : 

 Do zápasu jsme šli s cílem uhájit naše místo v top 3. Už od samotného začátku jsme soupeře přehrávali a vůbec k ničemu nepustili až na 2-3 střely z poza vápna. Díky naší rychle kombinaci přes střed do krajů jsme se dostávali hodně do zakončení, akorát nám chyběla přesnost v zakončení, jinak jsme první poločas mohli vést 5:0, ale nakonec jsme do kabin šli zaslouženě za skóre 3:0. Druhý poločas byl téměř totožný, pořád jsme udávali tempo hry a zaslouženě jsme vyhráli 6:0.

 

 

 

ŽÁCI

 

 PFA  -  SK PETŘÍN U15    1  :  1

Branky :  Blažek

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b370277c-cef4-426c-8c43-902e688b3ffc

 

Patnáctka se díky Blažkovi trefila hned v úvodu zápasu, ale druhou - vítěznou branku, už kluci bohužel nepřidali . 

 

Komentář hráče Lea Mastného : 

Dne 15.10. jsme vyrazili na domácí hřistě Povltavské akademie. Začali jsme dobře. Napadali jsme, vyvíjeli tlak a z toho jsme získali roh, ze kterého krásně zakončil nás střední záložník Pavel Blažek. Brzy nato jsme však ze stejné situace dostali gól my, po špatném pokrytím hráče Leonardem Mastným. Do konce poločasu jsme bojovali, kombinovali, ale bohužel jsme se neprosadili. Druhý poločas jsme ale byli jako vyměnění. Nedokázali jsme si přesně přihrát a vytvořit šance. Byli jsme už vyčerpaní, a proto bylo pár hráčů vystřidáno. To nám ale nepomohlo. Žádný z týmů se nedokázal prosadit, a proto zápas skončil 1:1.

 

 

 

PFA  -  SK PETŘÍN  U14    0  :  1

Branky :   Sedlák

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/f6aa43e5-97f8-44b3-a7dd-b3624a3ff527

 

 

Minulý týden to byli 3 body za výhru 12 : 0 , ted to bylo sice jen 0 : 1 , ale zase je to prostě výhra za 3 body a to se vždycky počítá !

 

Komentář  trenéra Tomáše Stehlíka :  

V neděli ráno jsme zamířili na půdu Povltavské fotbalové akademie, která hraje domácí zápasy na hřišti ve Štěchovicích u Prahy. Papírově nás sice měl čekat lehčí soupeř, nicméně realita byla trošku jiná… Od začátku utkání hrál soupeř pro nás nepříjemný styl,

nakopávání míčů za naší obranu, při každé naší ztrátě, se soupeř nesnažil hrát fotbal, ale jen nakopával dlouhé balony…. V tomto směru musím pochválit celou naší obranu, která neudělala jedinou chybu. Opět jsme si vypracovali spoustu brankových příležitostí, ale vždy nás zastavilo buď špatné postavení hráče v ofsajdu a  nebo naše největší bolest,

větší klid v koncovce. O poločase jsme nabádali hráče, aby byli trpělivý, protože soupeř hrozil jen náhodnými nákopy a neměl prakticky jednou střelu na bránu.

V 54 minutě po standardní situaci se trefil z dorážky Sedlo ( Šimon Sedlák )!

Hned potom jsme změnili rozestavení ve hře a bezpečně jsme uhájili, sice nejtěsnější rozdíl ve skóre, ale přivezli jsme si ze Štěchovic důležité 3 body.

Musím všechny kluky pochválit za disciplínu a trpělivost a myslím, že i taková těsná výhra nás moc těší!

 

V neděli od 11:55 hodin budeme hrát další mistrovské utkání v Hořovicích.  

 

 

 

 

 

 PFA  -  SK PETŘÍN  U13      3  :  16

Branky :  Sebránek 3, Kadlec 2 , Žižka 2 , Schwab 3 , Hrubý 2 , Sladký , Holík , Balvín , Hlaváč

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/af6cf453-2614-4ca3-9f30-665fcc0c6924

 

Třináctka sice nakonec u Vltavy nezaváhala, ale když to bylo po půl hodině hry 3 : 1 pro domácí, bylo to minimálně těžký 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece  : 

V 10.kole jsme jeli na hřiště FA Povltavská, celku ze spodku tabulky a bohužel opět se projevil velmi špatný přístup kluků k zápasu. Před utkáním jsme si řekli, že bychom velmi neradi opakovali přístup k utkání jako v minulém kole doma s Rokycany. Bohužel, bylo ještě hůř. Kluci opět nastoupili na hřiště a mysleli si, že se soupeř porazí sám. Domácí měli v týmu šikovné kluky a dokázali nás v první třetině zápasu velmi potrápit a chvílema i přehrávat. Zaslouženě domácí vedli po 30 minutách 3-1. Kluci předvedli katastrofální výkon a korunovali jsme to zákrokem našeho brankáře Honzy Erharda, který jen schovívavostí rozhodčího neviděl jasnou červenou kartu. Takže opět o přestávce musela proběhnout velmi důrazná domluva a přeházení sestavy. Pokud si někteří neuvědomí, že umí hrát fotbal, jsou oprávněně na Petříně, ale nechtějí to prodat v zápase budeme muset v zimě zvážit jak dále spolupracovat. Kluci fotbal umí, všichni, ale přístup jako mistři světa do našeho fotbalu vůbec nepatří !!!! Od druhé třetiny jsme se výrazně zlepšili a začali alespoň trochu hrát náš fotbal. Hned se to projevilo na vytváření šancí a střílení branek. Nakonec si odvážíme tři body za vítězství 16-3, ale s tímto přístupem se nám to může brzy nevyplatit. Za druhou a třetí třetinu už mohu kluky pochválit, jedeme dál a snad, snad už příště bez excesů……

 

 

 

 

PFA  -  SK PETŘÍN U12  

Branky :    Kaše , Polomčák

FAKTA ZÁPASU  : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9d7ae5fd-ddc2-47f9-8d25-fd04462654ba

 

Dvanáctka  udržela za celých 90 minut vzadu nulu a pak už jim stačili dva kousky nato, aby si domů vezli vítězství !

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče  : 

Ve středu nás na domácím hřišti čekalo další předkolo Planeo cupu.Myslím,že po fotbalové stránce se nám celý turnaj povedl,ale bohužel jsme neproměnili spoustu vyložených šancí a na postup jsme si museli počkat do odpoledních hodin,než se dohrál zbytek skupin.Díky bodovému zisku jsme jako nejlepší mužstvo ze 4 míst postoupili do dalšího kola.
V sobotu jsme vyjeli na další kolo divize na FA Povltavská.A musím za celý zápas kluky pochválit, podle mě to byl na podzim náš nejlepší výkon po celých 90 minut.Škoda jen,že i v tomhle zápase jsme neproměnili obrovské šance a na první gol čekali až do 33 minuty.Druhý gól přišel po dalších 10 minutách a o zápase bylo rozhodnuto.Sice měl zápas skončit větším brankovým rozdílem než 2:0 ,ale pro nás je důležité,že to kluci odmakáli a zaslouženě si přivezli další 3 body.

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

 

PŘÍPRAVKA   U 11

2. předkolo Planeo Cupu - Strakonice
V úterý jsme dopoledne vyráželi autobusem do Strakonic na 2.předkolo Planeo Cupu, kde nás čekalo 5 soupeřů a do kvalifikace postupovaly 3 týmy. V prvním zápase s Benešovem jsme bohužel ještě zůstali v autobuse a dočkali jsme se zasloužené porážky 1:7. V dalším utkání jsme v pohodě porazili Hradiště 4:0 a následně jsme remízovali s Juniorem Strakonice 2:2, ale doteď nechápeme, proč jsme v tomto utkání nevyhráli. O přestávce před dalšími zápasy jsme si s kluky vysvětlili, jak si představujeme bojovnost a nasazení během zápasu, což se naštěstí projevilo v dalších utkáních. Hned nato jsme porazili Dynamo České Budějovice 2:1 a SKP České Budějovice 5:2. Kluci předvedl super výkon, bylo tam vše, co jsme po nich chtěli! Za odměnu jsme po 3 vítězstvích, 1 remíze a 1 porážce v klidu postoupili z 3. místa. A 9.11. se můžeme těšit na kvalifikaci!!!
 
4. kolo - Krajský přebor starších přípravek - Petřín
V poněkud obměněné sestavě nás čekal Krajský přebor a kluci, kteří nastoupili, nám udělali radost, když 3 vyhráli a 1 remízovali. Po trochu zbytečné zahajovací remíze 2:2 s Domažlicemi U11 jsme postupně porazili Stříbro 10:0, Petřín U10 5:1 a Nýrsko 9:2. Kluci paráda, jen tak dál!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář