Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 13. - 14. 2022

VÍKEND VE ZNAMENÍ REMÍZ

kemp-2022.jpg

PETŘÍNSKÉ KEMPY EVIDENTNĚ BAVÍ  !!!

Každoroční třítýdenní sportovní kempy naše klubu jsou v plném proudu a evidentně to děti baví ! A to je super !!!

Další fotky z tohoto projektu najdete zde : https://www.facebook.com/skpetrin

 

VÍKEND

 

VE ZNAMENÍ

 

REMÍZ

 

 

 

 

tento víkend ještě bez žákovských výběrů a ve znamení dělby bodů . Remizovalo mužské áčko na Sencu , U19  , U18 i U16 . K tomu nás potěšila výhra rezervy ve Staňkově a posmutnila porážka ligové U17. 

 

 

MUŽI

lisy-senco-2022.jpg

Kapitán našich mužů dotáhl svůj tým na Doubravce jen k bodu . 

 

 

SENCO   -   SK PETŘÍN A      3  :  3 

Branky :  Demeter , Klich , Vodrážka Jan

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý , Kohout  , Vodrážka Dan  - Bednář ( 64´Heller ) , Zajíček  , Vodrážka Jan ( 64´Šimáně )  -  Provod  , Demeter  ( 80´Demeter ) , Klich

Edelman , Levý , Štefl , Vanc

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

Video ze zápasu :

 https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211288-SK-SENCO-Doubravka,-o.s.-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

Muži jeli na Doubravku s jasným cílem , odčinit úvodní domácí porážku od Katovic , což se jim nakonec bohužel nepodařilo . Po úvodní půlhodinovém oťukávání jsme se dostali do vedení po parádní střele Aleše Demetera , ale domácí nás ztrestali z brejku těsně před poločasovou přestávkou a tak se šlo do kabin za stavu 1 : 1 .

Druhá půle byla z naší strany už lepší , zaslouženě jsme se dostali do dvoubrankového vedení , když se nejprve po pasu Michala Provoda  z blízka trefil Patrik Klich  a hned záhy Honza Vodrážka po úniku Aleše Demetera . Pak jsme měli další dvě tutovky , ale gól padl až do naší sítě a to po standartce z půlky hřiště - 2 : 3 . Za chvilku jsme kopali penaltu za faul na Aleše Demetera ,  Adam Kohout ji proměnil a zdálo se , že je hotovo . Jenže sudí ji nechal opakovat a druhý pokus už domácí brankář kryl . Zkáza přišla až v 90 min , domácí se dostali do vápna ,  bylo srovnáno  a konec .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Určitě jsme nehráli tak dobře jako v prvním kole , ale zase máme aspoň bod ! Samozřejmě , že je to pro nás ale strašně málo . vedli jsme 1 : 3  měli jsme zápas naprosto ve své moci a v té chvíli to bylo jen otázkou skóre . Jenže pak přišel nevídaný gól domácích na 2 : 3 a bylo to zase jen o gól . I na to jsme ale ještě reagovali a z penalty zase odskočili na  2 : 4 . Bohužel rozhodčí nechal penaltu opakovat ( z videa je vidět , že naprosto nesmyslně )  a my jsme opakovačku nedali . Tím zůstali domácí ve hře a bohužel v poslední minutě srovnali . 

 

 

STAŇKOV  -  SK PETŘÍN  B    0  :  6

Branky :  Kotěšovec 2 , Veselý , Krystl , Maxa , Klich 

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1ab0829a-4f7d-437e-a0d1-a0ae5b526d8d

Video ze zápasu :  https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210350-FK-Stankov-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Rezerva potvrdila ve Staňkově roli favorita . Úvodní drtivý tlak sice domácí přežili bez úhony , ale po půl hodině hry jsme se prosadili během chvilky hned třikrát ! . V závěru poločasu sice domácí vystrčili růžky , to ale bylo spíše naší laxností . Ve druhé půli jsme přidali další tři branky a k tomu jsme udělali z domácího gólmana super hrdinou ! 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Jsme rádi , že jsme udrželi čisté konto a dostali se na druhou příčku krajského přeboru . Od začátku do konce jsme měli převahu a nebýt neskutečného výkonu domácího gólmana mohlo to být dvakrát tolik . Teď se musíme připravit na Mýto , protože to bude podstatně těžší soupeř , ale hrajeme doma , takže budeme chtít vyhrát i třetí zápas v řadě . 

 

 

DOROSTY

 

CHRUDIM  -  SK PETŘÍN U19    2  :  2  

Branky :  Kyklhorn , Flachs

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/13dffb58-00cd-49d3-859b-c1633954ecf7

 

Devatenáctka prohrávala na dálném východě 2 : 0 ještě 7 minut před koncem , takže konečná remíza je hodně dobrá !!!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Začátek zapasu nam bohužel nevysel v 8 minutě jsme po vyrazeném centru nedokázali včas zareagovat a prohrávali jsme 1:0. První poločas byl na obou stranách bez šanci a dominovali obrany na obou stranách. Ve druhem polocase jsme hru trochu otevřeli což přineslo vice šanci na obou stranách. Z jedné z techto šanci jsme v 80 minutě inkasoval i na 0:2 kdy jsme chvilku před tím přešli na hru se 3 útočníky ve snaze získat alespoň bod, V závěrečném tlaku se nám podařilo po přímém kopu a rohu vstřelit 2 goly a zaslouzene vyrovnat. Dneska bych chtěl pochválil kompletně cely tým za 2 věci . A to za absolutní touhu po vyrovnání a to jak kluci zvládli přejit ze systému 4-2-3-1 na 4-4-2 a v posledních 15 minutách na 3-4-3. O něco větší pochvalu zaslouží Ondra Žídek , který v sobotu odehrál 90 minut za U18 a dnes šel do hry za zraněného Davida Hrdinu už v 16 minutě a odehrál velmi dobrý zapas . 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  KLATOVY      3  :  3

Branky : Šedivý 2 , Řeřicha

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/39eb99c3-d291-4283-96b3-fff2603d246f

 

Osmnáctka vedla doma už 3 : 1 , ale stejně jako mužské áčko , nakonec brala jen bod a i v tomhle případě je to málo . 

 

Komentář trenéra Marka Hofmana : 

Po nezdaru na Motorletu jsme chtěli na domácí půde získat tři body. Úvod zápasu nám vyšel na výbornou, kdy jsme dobrým presinkem dostali hosty z Klatov při rozehravce pod tlak. Toho využil Patrik Šedivý a poslal nás do vedeni. Bohužel místo toho, aby nás vstřelený gól nabudil, uklidnil, začali se klukům v hlavě nejspíš honit myšlenky, že to na Klatovy stačí, že se nám nemůže nic stát a tři body zůstanou doma. Náš výkon šel dolů, a první tricetiminutovka nebyla z naší strany vůbec dobrá. Dokonce jsme z ojedinělého útoku Klatov inkasovali. Vyrovnání nás probralo, zase jsme začali hrát fotbal v pohybu a odměnou nám byly dvě branky, kdy se trefil Patrik Šedivý po hezké kombinaci s Honzou Kuneschem a Vašek Řeřicha po rohovém kopu. Druhý poločas se nám hrubě nevydařil, kdy jsme nepochopitelně upustili od našeho stylu hry a uspokojili se s vedením o dvě branky. Klatovy ale po pár vyhraných osobních soubojích ucítili, že by to mohlo jit a na malér bylo zaděláno. Bohužel jsme naší lehkovážností v obranne fázi dopustli, aby se hosté dostali do hry snižujícím gólem. My jsme se tak sami dostali pod psychicky tlak, přestalo se nám dařit i to málo, čím jsme se prezentovali a Klatovy se dostali do sedla. Bohužel závěr zápasu patřil soupeři, kdy jsme pět minut před koncem přežili dvě tutovky. Kalich hořkosti jsme si museli vypít do dna dvě minuty před koncem, kdy po závaru po rohovém kopu hosté po zásluze vyrovnali.

 

 

CHRUDIM  -  SK PETŘÍN U17   3  :  1

Branka :  Adam Zub

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b41f314b-8c24-40bc-8cc2-73202493d577

 

Sedmnáctka si v daleké Chrudimi  připsala první porážku v sezóně , byť samotná hra vůbec nebyla špatná 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

V Chrudimi jsme podali velmi dobrý výkon, ale vezeme si velmi špatný výsledek.

Hráli jsme aktivně, vytvořili jsme si řadu šancí, soupeře jsme do mnoha příležitostí nepustili. V první půli jsme ale udělali dvě hrubé chyby, které soupeř proměnil v dvoubrankové vedení.

Když jsme v 63. minutě snížili na 1:2, pevně jsme věřili, že odvezeme alespoň bodík. Z našich příležitostí jsme, bohužel, míč do gólu dotlačit nedokázali a v poslední minutě naopak inkasovali třetí branku.

Pro kluky znamená tento zápas tvrdou zkušenost - zápas odmakali na 100%, dostali se do dostatečného počtu šancí, bojovali a nevypustili jedinou vteřinu zápasu – góly ale střílel soupeř.

Pro příští zápasy musíme dál makat v tréninku, poučit se z chyb, zlepšit v koncovce a třeba nás to odmění už ve středu na Slavii ; )

 

 

SK PETŘÍN U16   -  KLATOVY   1  :  1

Branka : Dobrý

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/105ead8d-dc1d-4d33-a31f-ffb4ccac4efd

 

 

Šestnáctka si připsala do tabulky první letošní bodík , ale asi chtěla víc . . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

V prvním domácím zápase nás čekal opět velmi náročný soupeř o kterém jsme věděli, že má velkou individuální kvalitu na ofenzivních pozicích. Byli jsme připraveni na náročný zápas a to se celých 90 minut potvrdilo. Utkání v první půli bylo po všech směrech vyrovnané. Jednu velkou šanci měl Petr Třeštík, ale byla zblokována obráncem soupeře a stejně tak šanci soupeře na poslední chvíli zblokoval Vašek Forst. V poslední minutě prvního poločasu se nám podařilo po rohovém kopu na zadní tyč vstřelit gól na 1-0. V druhé půli zápas pokračoval ve vyrovnaném režimu a nutno podotknout, že se nám nedařilo držet moc míč na útočné polovině z mnoha důvodů - jedním z hlavních bude zranění Petra Třeštíka. Soupeř si nakonec jedním z obrovského počtu dlouhých míčů do pravé strany přeci jen naši obranu prolomil a srovnal na 1-1. Od té chvíle nám hodně pomohli střídání a soupeř přestal být nebezpečný pro naši branku a nám se zvýšila úspěšnost na útočné polovině. Byli z toho tři čisté gólové šance - jedna Marka Kořínka, kdy šel sám na branku a bohužel trefil brankáře, další po centru Matyho Krále opět na střídajícího žolíka Kořínka, který bohužel sám na malém vápně opět gól nedal a třetí po rohu, kdy soupeř vyhlavičkoval míč z čáry. Bohužel jsme gól nedali a tak se body dělí. Věřím, že soupeř je s bodem spokojený, pro nás chutná vzhledem k šancím na konci hodně hořce. Nicméně výkonem musím kluky pochválit, poprvé co jsem kluky přebral jsme předvedli ucelený systematický výkon po celých 90 minut v obou fázích a byli schopni uplatnit věci, které jsme trénovali přes týden. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář