Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 12. - 13.3.3 2022

FAMÓZNÍ VSTUP DO JARNÍCH ODVET

 

FAMÓZNÍ 

 

START

 

do jarních mistráků

 

Do mistrovských bojů vstoupili o víkendu  oba mužské týmy a všechny dorosty a před výkopem to nevypadalo vůbec dobře . Jenže fotbal umí být někdy krutý a někdy krásný a nám se povedla ta hezčí varianta . Muži se museli vypořádat s faktem , že jim dohromady chybělo 9 hráčů a ještě k tomu hráli své zápasy skoro zároveň a cca 100 km od sebe - přesto oba vyhráli . Dorostům vypadl celý jeden tým , takže se krom U19 všichni posunuli o jeden ročník výše a na českou dorosteneckou divizi dorostu museli naskočit naši žáci . Výsledek ? Tři výhry a jedna remíza   -  obrovská gratulace a pochvala všem !!!

 

2007-----brezen-2022.jpg

Naši nejstarší žáci byli součástí velkých rošád při vstupu do jarních mistráků ! Vzhledem k početné marodce jsme posunuli všechny týmy o jeden ročník výše , takže naše U15 nastoupila ke svému prvnímu mistráku v dorostenecké divizi . Kluci se po úvodní nervozitě rozjeli k výbornému výkonu , hostujícímu dorosteneckému Táborsku nasázeli 3 branky , což nakonec stačilo k parádní remíze 3 : 3 !!! Parádní výkon i výsledek to byl ale jen do nedělního popolední , tedy do doby , kdy dohráli všechny naše týmy a tahle remíze byla jedinou naší ztrátou !

PROSTĚ  SUPER  START 

 

 

MUŽI 

 

helis-2022.jpg

David Heller , byl jedním z řady mužského výběru , kdo se zasloužil o parádních 6 bodů z obou úvodních zápasů našich mužů . Nejprve to v Žihli od 14,00 řídil ze střední zálohy v těžkém zápase s Kralovicema , kdy poslal rozhodující balon na hlavu Jardy Levého , který o výhře 1 : 2 rozhodl parádní hlavičkou . Aby se po rychlém přesunu do 100 km vzdáleného Chebu mohl zapojit do poločasové rozcvičky a během druhé půle už pomáhal zase na hřišti k vítězství 0 : 5 !!!

 

 

KRALOVICE   -  SK PETŘÍN "B"   1  :  2

Branky : Kotěšovec , Levý

 

Sestava : Strejc - Veselý , Levý , Fikrle - Heller , Skalozubov ( 80´Pleticha ) , Jílek ( 70´Zíma ) , Krystl , Ježek  ( 65´Kunesch ) , Kotěšovec ( 83´Šmíd ) , Gavrylovskyy

 

Muži začali svojí mistrákovou jarní sezonu na umělce v Žihli , kde je přivítali Kralovice a to , že to bude těžký , bylo jasné už půl roku předem , tedy od zápasu Kralovic u nás doma , kdy jsme těžce porazili taktéž 2 : 1 . Notabene když se domácí po našem zaváhaní dostali asi po půlhodině do vedení , tak to bylo strašně těžké . Každopádně se nám ještě do půle povedlo srovnat po jednoznačně nejhezčí  akci celého zápasu , kdy souhru snad 6-ti hráčů na jeden dotek dotáhl pomocí tyče kanonýr Lukáš Kotěšovec . Když  pak hned po přestávce poslal David Heller z přímáku balon přímo na hlavu hrajícího trenéra Jardy Levého , bylo to podstatně veselejší . Pak jsme sice ještě nějaké šance měli , ale hlavně to bylo o morálce a bojovnosti a dopadlo to skvěle !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pro nás strašně , strašně , strašně důležitý zápas . V tom stavu ve kterém jsme  byli , kdy nám chybělo  hned 9 hráčů , naše poslední výsledky přípravných zápasů nic moc a k tomu prakticky souběžný zápas s áčkem - to vše nevěstilo nic dobrého . Když jsme po nějaké půlhodině dostali góla od fakt výborně hrajících Kralovic , nebylo to pro naše mladíky  ( vedené přímo ze hřiště trenérem Jardou Levým ) vůbec nic jednoduchého . Takže konečný výsledek 1 : 2 je fantastickým počinem , za který patří všem přítomným obrovská pochvala !!!

 

 

ROZHOVOR S JARDOU LEVÝM

 

-  HRÁČEM 16.KOLA 1.A TŘÍDY 

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8728/fotbalove-srdce-mam-na-petrine-a-vzdy-jsem-vedel-ze-se-budu-rad-vracet-zpet-rika-jaroslav-levy/

 

 

 

CHEB  -  SK PETŘÍN "A"   0  :  5

Branky : Zajíček 2 , Provod , Demeter , Kotěšovec

 

Sestava :  Suchý  -  Klich , Zoubek , Kohout , Trojovský (75 Heller ) - Bednář  ( 75´Voves ) , Lisý , Zajíček ( 80´Gavrylovskyy ) - Provod , Demeter ( 80´Kotěšovec ) , Bílik  ( 68´Šulc )  

Edelman , Fikrle

 

Áčko vyrazilo na umělku do Chebu a čekal je klasický úvodní zápas roku , kdy nevíte co Vás vůbec čeká . Domácím chyběl vykartovaný útočník Komberec , ale my jsme těch absencí měli o poznání víc . První půle nepřinesla úplně zázračný fotbal a ani šancí moc nebylo , takže jednoznačně nejdůležitější moment tohoto dějství byla druhá žlutá pro domácího hráče Beneše , která přišla v poslední minutě . 

Druhá půle už byla jen o nás a to hlavně zásluhou dvojice Zajíček - Demeter. Nejprve posadil Aleš Demeter balon přímo na hlavu skvělého hlavičkáře Petra Zajíčka a ten se v takovýchto situacích prostě nemýlí - 0 : 1 . Za chvíli to udělali stejně , ale po zemi a Zajda zase v situaci , která je pro něj samozřejmostí - uklízí balon do sítě podruhé , tentokráte nohou - 0 : 2 . Pak Zajda vysunul Michala Provoda , který svoje sólo ukázkově poslal za "háčky" a bylo to už 0 : 3 . Pak se zase ukázala dvojice z prvních dvou branek a tentokráte to byl Zajda , který asistoval Demimu u jeho branky - 0 : 4 . V závěru se ještě dostala dvojice útočníků přivezená ze zápasu našeho béčka v Kralovicích a po vzájemné spolupráci Lea Gavrylovského s Lukášem Kotěšovcem se jako poslední zapsal do listiny střelců druhý jmenovaný . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Klasický úvodní zápas v sezóně , kdy je úplně jedno kdo kolik bodů má a kolikátý je v tabulce , prostě začíná se  tak nějak od znova a i to byl více méně příběh celé první půle , kdy na domácích byla vidět snaha se rvát o divizní záchranu a na nás že jsme možná o chlup lepší , což je  ale mnohokrát ve fotbale úplně jedno . Rozhodující tedy byla ta červená karta v poslední minutě první půle a prakticky hned po přestávce náš krásný gól na 0 : 1 . pak už jsme byli na hřišti jen my a domácí neměli vůbec šanci s tím zápasem cokoliv udělat . Musím samozřejmě pochválit  "Zajdu" , protože ten zápas byl prostě jeho , notabene jsem moc rád , jak ten fotbal dokáže být někdy absolutně spravedlivej !!!  Petr je u nás půl roku a když přišel v létě vypadal  herně podobně  jako já :-) , ale během podzimu udělal velký pokrok a ještě větší během zimní přípravy a teď se mu ta práce vrací v podobě poplácávání po ramenou , což má rád každý fotbalista !!!

 

 

ROZHOVOR S PETREM ZAJÍČKEM

 

hráčem 16.kola divize sk. A

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8730/vzdycky-jsem-byl-takovy-mamanek-nam-rekl-hrac-kola-petr-zajicek-z-plzenskeho-petrina/

 

 

 

DOROSTY

 

PŘÍBRAM "B"   -  SK PETŘÍN  U19  

Branky :   Brabec 2

 

Devatenáctka to měla taky dost složité , protože těch hráčů , kteří během posledních dvou týdnů vypadli kvuli zranění bylo víc než dost . Ale pořád zbylo 16 statečných , kteří si dojeli do Příbrami pro všechny 3 body , což je samozřejmě absolutně skvělý , parádní a fantastický vstup do soutěže , která bude šíleně těžká !!!

 

 

 

SK PETŘÍN U17  -  TÁBORSKO U18     3  :  0 

Branky : Šedivý , Řeřicha , Hájek

 

Sedmnáctka byla první , která se na tento víkend posunula o soutěž výš a v domácí premiéře je čekal starší dorost Táborska . Kluci se sice chvilku rozkoukávali a hosté byli od úvodu častěji v držení míče , ale to se postupně obracelo . A k tomu přicházeli i naše branky , kterých nakonec mohlo být i více , ale i tak to bylo skvělé představení !!!

 

 

PŘÍBRAM U16  -  SK PETŘÍN U16    1  :  5

Branky :  Macháč 2 , Kural , Frank , Nový 

 

Šestnáctka si to oproti plánu rozdala zase se svými vrstevníky z Příbrami , se kterýma se utkala před nedávnem doma a trochu smolně dostala vyrovnávací branku až v poslední minutě zápasu . Takže se čekal další vyrovnaný zápas , jenže ten se vůbec nekonal . Naši kluci hráli skvěle ,  tentokráte svého rivala přehrávali od první do poslední minuty a konečný je stejně jako předvedená hra - SKVĚLÝ !!!

 

 

ŽÁCI 

 

SK PETŘÍN U15  -  TÁBORSKO U16   3  :  3

Branky : Pihera , Šindelář , Vaniš

 

Našim nejstarším žákům začíná soutěž až v dubnu , takže tenhle zápas byl pro ně opravdovou zkouškou , ve které ale obstáli na výbornou . Ze začátku tam byl vidět trochu respekt a poločasové vedení hostí 0 : 2 nevěstilo nic dobrého , ale kluci se poté rozehráli ke skvělému výkonu , který bohužel skončil "jen"  remízou .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář