Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 11. - 12.3. 2023

BIODY Z DERBY ZŮSTALY NA SLOVANECH

demi-sen.jpg

Autor hattricku z plzeňského derby  -  Aleš Demeter

 

 

BODY Z DERBY

 

 

 

zůstaly na Slovanech

 

 

Vzhledem k odložení zápasů všech 4 našich dorosteneckých týmů jsme toho zase tak moc nehráli, ale ty čtyři odehrané zápasy stály za to.V sobotu dopoledne proběhly hned dvě mužské demolice za sebou a v neděli další dvě žákovské = super víkend!

 

 

MUŽI

sancis-senco-2023.jpg

Zdeněk Šimáně si v derby připsal dvě asistence. Jednu hezčí než druhou!

 

 

 SK PETŘÍN "A"   -  SENCO    4  :  0

Branky: Demeter 3, Kohout

Sestava :  Suchý  -  Klich, Vinkler, Kohout, Treml - Bednář, Heller (70´ Lisý), Zajíček           (70´ Tětek) - Demeter (83´ Tříska), Šimáně (80´ Vanc), Provod (70´ Vodrážka Dan)

Štefl, Edelman

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230311-petrin-senco-40-69642007/

Fotografie ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Muži přivítali ve svém úvodním domácím jarním zápase svého městského rivala z Doubravky a kdo čekal vyrovnaný souboj, ten se (bohudík pro naše barvy) nedočkal. Z velmi opatrného úvodu jsme se postupně začali víc a víc a blížit k hostující bráně, a když nám nevyšla ani spousta standardních situací, udeřili jsme ze hry. Parádní prohození Zdeňka Šimáněho proměnil blafákem Aleš Demeter a bylo to 1:0. Hned záhy jsme kopali standardku z poloviny hřiště, nevinnou hlavičku Ondry Vinklera chytil hostující brankář a tím prakticky pro všechny celá akce skončila - otočili se a běželi pryč. Až na jednoho! Adam Kohout se lehce zdržel, aby zpomalil brankářův výkop a najednou ležel míč vedle šíleně chybujícího brankáře Luhového. Lehčí trefu si asi Adam dopřát nemohl - 2 : 0. Další dvě branky přichází až po přestávce. Nejprve fantastickou přihrávkou vyzval Zdeněk Šimáně k druhému zápisu Aleše Demetera. Druhý jmenovaný dovršil na konci zápasu svůj hattrick, když proměnil penaltu na konečných 4:0.

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

V kontextu tohoto výsledku nás určitě o to víc mrzí, že jsme neudrželi v Katovicích nulu a nemáme na jaře plný počet bodů. Samozřejmě, že derby s Doubravkou je vždycky zajímavý zápas, který vždycky přináší spoustu emocí. Ale to je přesně to, co nás všechny na fotbale baví. My jsme v sobotu rozhodně nepředvedli nic zázračného a určitě jsme hráli hůř, než v Katovicích, ale na výhru to stejně stačilo. Mrzí mě, že jsme při vedení 3:0 hodně polevili a soupeř si v té fázi vypracoval tři obrovské tutovky. Díky Vojtovi Suchému a dalšímu "brankáři" Ondrovi Vinklerovi (oba si připsali skvělé brankářské zákroky :-) ) jsme to přečkali. Na rozdíl od soupeře jsme mohli vystřídat dobré hráče za dobré a závěr už jsme si pohlídali . 

 

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  STAŇKOV    12  :  1

Branky: Vanc 4, Štefl 3, Škarda 2, Trojovský, Maxa, Tříska 

Sestava :  Pejřimovský - Voves (70´ Levý), Václavík, Trojovský, Maxa - Olach (46´ Kaňák Jan), Lisý (46´ Pleticha), Štefl, Vanc (46´ Kaňák Jakub) - Tříska (46´ Spiegel), Škarda

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230311-130211-2a119581/

 

Rezerva měla velkou chuť si zastřílet a hodně záleželo na tom, jak dlouho bude odolávat staňkovská obrana a kdy jí poprvé takzvaně odšpuntujeme. Pro hosty to ale začalo úplně šíleně! Hned výkop z poloviny šel nahoru, přichází faul, standardka a gól! Za nějakých 35 vteřin bylo odšpuntováno a pak už to jelo jako po másle. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Místy mi bylo soupeře i docela líto, protože se snažili, dělali co mohli, ale na tu naší hru v prvním poločase prostě asi ani nešlo patřičně reagovat. Kluci hráli s neskutečným drivem, neustále v pohybu a hlavně dvojice Matěj Štefl - Martin Vanc si na hřišti dělala prakticky co chtěla. Každopádně za první poločas si zaslouží všichni velkou pochvalu. Do druhé půle jsme vyslali 4 dorostence, trochu jsme přeskupily řady a chvilku to trvalo, než soupeř odpadl fyzicky. V poslední dvacetiminutovce jsme zase pálili do černého a načepovali chodům plzeňskou dvanáctku :-) 

 

 

 

DOROSTY

 

 SK PETŘÍN U19 - CHRUDIM      

Branky: 

Devatenáctka má zápas s Chrudimí odložený až na konec března.

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

 

 

SK PETŘÍN U17  -  CHRUDIM

Branky: 

Sedmnáctka má zápas s Chrudimí odložený také až na konec března.

Komentář trenára Jakuba Veselého:

 

 

 

KLATOVY  -   SK PETŘÍN U18     

Branky: 

Osmnáctka měla hrát v sobotu s Klatovy v Janovicích, ale šumavské počasí řeklo že NE!

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

 

 

KLATOVY  -  SK PETŘÍN  U16  

Branky:   

...takže nehrála ani naše U16

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15 - PÍSEK    4  :  0

Branky:  Šilhavý 2, Sebránek, Svoboda

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ddb61abd-92e7-4253-af5c-e65f7d794a0f

 

Patnáctka si přivezla velmi cenné tři body z Tábora a chtěla je doma potvrdit v souboji s týmem, který je v tabulce přímo nad námi. A to se jí povedlo doslova parádně. Kluci po celý zápas předváděli parádní fotbal a nebýt fantastického výkonu hostujícího brankáře, mohl si Písek domů odvézt daleko větší příděl.  

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Za krásného, slunečného dopoledne, jsme hostili mužstvo Písku. Snahou bylo, navázat na dobrý herní výkon z Táborska. Na klucích je vidět zaujetí, týmovost a odhodlání, které si z tréninku přenáší do utkání. Od začátku utkání soupeře přehrávali a vytvářeli si gólové příležitosti, které končili buď dobrým zákrokem brankáře, nebo naší technickou chybou, která nás limitovala v lepším provedení finální fáze. Příchodem 5‘ a po krásné kombinační akci od brankáře, středem hřiště do křídelního prostoru a krásně načasovaným jak centrem, tak náběhem a zakončením z 1. jsme šli do vedení. Soupeř za stavu 1:0 začal více kombinovat a hra se vyrovnala. Zodpovědnou defenzivní činností celého mužstva, kluci nepustili soupeře do vážnější gólové příležitosti. Největší příležitost na gól, měl soupeř po rohovém kopu, kdy hlavičkující hráč na zadní tyči, netrefil odkrytou bránu. Mi jsme si vytvářeli poměrně hodně SS rohem, ale nedokázali jsme z toho vytěžit víc, než po odehraném míči a krásnou střelou z poza vápna nastřelenou tyč Marcem. Klid a vedení 2:0 o poločase, Nám přidal Sebránek po individuální akci ve 27´.

Vstup do druhého poločasu se vydařil a hned v úvodu mohl zvýšit náskok Fíla Šilhavý, který nedotáhl do zdárného konce samostatný únik. Přesto to byl právě on, kdo v 60‘ mazácky přehodil vyběhnutého brankáře a přidal svůj druhý gól v utkání a zároveň 3 ze dvou utkání a potvrzuje tím dobré výkony. Na konečných 4:0 pečetil P. Svoboda hlavo po SS. Vstup do sezóny se nám tedy vydařil, jak výsledkově, tak herním projevem.

 

 

 SK PETŘÍN U14  - PÍSEK   4  :  2

Branky: Súlovec 2, Kučera, Voves

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8c12e001-b01a-4b00-b98b-cf1edfe7e4a2

 

Čtrnáctka vlétla do utkání jako uragán a už v 5 minutě kluci vedli 2:0. Pak se sice hosté dostali do kontaktu, když snížili na 2:1, ale když jsme hned po přestávce zvýšili na 4:1 bylo o vítězi rozhodnuto. 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

Začátek zápasu nám vyšel perfektně, Písek byl sice aktivnější na balonu, ale po brejku Súlovce a po hlavičce Kučery prohrával po 5.min. 2:0 a vypadalo to na pohodu.
Dalších 20 min. byl soupeř nebezpečnější a snížil na 2:1 .Naši kluci, ale svoji bojovností dokázali do poločasu opět skórovat chytrým gólem Vovese.
Do druhého poločasu začal Písek šlapat a měl pár pěkných akcí, které nevyužil. Po skvěle kopnutém rohovém kopu Kančeva si soupeř dal vlastňáka a bylo 4:1 a zdálo se opět rozhodnuto….  Deset minut před koncem zdramatizoval jinak solidně chytající Mottl svým zaváháním konec zápasu a bylo to 4:2. Drama se ale  nekonalo. Kluci zvládli další jarní kolo. Solidní výkony předvedli Kančev a to i díky perfektně zahrávaným  standartkám, s přehledem hrající Vukovič a neunavní dříči Protivinský s Uhrem. Dík, ale opět patří celé partě, protože kluci pracují jako tým a to je základ všeho

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA U10 - 2013

Po dlouhé zimní přestávce se dočkali mistrovského turnaje také hráči z U10, když se u nás na Petříně sehrálo 1. kolo Krajského přeboru starších přípravek. Kluci nám udělali radost, když získali 6 bodů po vítězstvích nad Černicemi 4:1 a Luby "A" 4:2. Bohužel v posledním utkání jsme prohráli s FCVP "B" 3:6. Musím všechny naše hráče pochválit za velmi dobré výkony, bylo poznat, že v zimě na sobě pracovali. Jen tak dál, kluci!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář