Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 7.-8.5. 2022

MUŽSKÉ BÉČKO POSTUPUJE DO KRAJE !!!

BÉČKO

 

 

POSTUPUJE DO

 

 

KRAJE

 

 

ŠEST kol před koncem je rozhodnuto !!! Naše mužské béčko se s obrovským předstihem může radovat z postupu do krajského přeboru , takže všem možná 50-ti hráčům , kteří se o to postarali patří obrovská gratulace ! A už v pátek od 18,00 , se může 5 kol před koncem rozhodnout , jestli to bude z první příčky, protože doma přivítáme momentálně druhý Tachov.

No a těch dalších výsledkových úspěchů už bylo opravdu poskrovnu . Naše U11 zvládla finále Turnaje mládeže v daleké Kroměříži skvěle a konečné 13. místo je obrovským úspěchem a pak vyhráli už jen U14 a U13 . Jeden bodík ještě urvali starší žáci a všichni ostatní odešli ze hřiště bohužel  poraženi . 

 

 

2011---kroemriz-2022.jpg

Naše nejstarší přípravka ročníku narození 2011 se dostala až na finálový turnaj POHÁRU MLÁDEŽE , tentokráte nazvaným jako PLANEO CUP . Kluci sehráli v daleké Kroměříži 10 velmi těžkých zápasů a konečné 13. místo ze 24 finalistů je skvělým počinem !!!

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

sancis---klatovy-2022.jpg

Druhou "hvězdou" zápasu s Klatovama  byl Zdeněk Šimáně , který si na své konto připsal dvě asistence ! A to ještě takové , že pokaždé si střelec mohl vybrat , který kout poloprázdné brány si vybere .

 

 

MÝTO  -  SK PETŘÍN "A"     1  :  0

Branky :  

 

Sestava : Edelman  -  Klich (64´ Vodrážka Jan ) , Vinkler  , Vodrážka Dan (80´Skalozubov ) , Provod  -  Bednář , Heller ( 42´Štefl ) , Zajíček  -  Šimáně , ´Kotěšovec  ( 64´Zoubek  ) , Bílik ( 46´Demeter )

Strejc 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/97dc0f7f-c963-4ca7-bcc3-d9ca4337f5bd

 

Muži jeli do Mýta jako velký favorit , ale fotbal už je někdy takový , že na tyhle prognózy úplně nedbá . Během první půle se hrálo asi 10 minut a za tu dobu jsme si vypracovali tři jasné tutovky , ve kterých postupně selhali Kotěšovec , Bílik a nakonec i z penalty kapitán Bednář a to asi rozhodlo o naší porážce . Domácí se postupem času semkli a vybičovali k neuvěřitelnému výkonu . Na rozdíl od nás svůj pokutový kop proměnili a zápas už přes naší sice velkou , ale naprosto bezzubou převahu dotáhli do vítězství . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím konstatovat , že to byl jeden z nejhnusnějších zápasů , které jsem ve svém životě viděl a kdyby jsme všichni zůstali v neděli doma , bylo by to nejlepší co jsme mohli udělat . Dohromady s Mýtem 7 zraněných a dvě červené , takže ti taky nemůžou za týden hrát , plus cca celkem tak maximálně 20 minut míče v naprosto zoufalé hře  -  to je tak nějak vše co divák mohl v neděli vidět . Takže jediné co mi tak trochu dělá radost je to  , že v Mýtě dostali rozum a kdyby nehráli s náma , tak jim tu výhru , kterou si za tu obrovskou bojovnost jednoznačně zasloužili , přeju z celého srdce . Tím , že jsme to "odskákali" my , se ta radost značně mírní a k tomu pořád ještě před očima mám ty šílené zákroky Skopového , za který neměl dostat dvě žluté karty, ale přesně 3 červené !!!  A ještě pár výchovných  přes papulu navrch ...

 

FOTKY ze zápasu -   Vlaďky ŠTYCHOVÉ :

https://www.facebook.com/skpetrin

 

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206706-Slavoj-Myto-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Zastupující kapitán naší rezervy Matěj Fikrle dovedl svojí družinu až k postupu ! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

LUBY  -  SK PETŘÍN "B"    0  :  3

Branky :  Šedivý 2 , Jílek

 

Sestava :  Suchý   - Voves , Zíma ( 73´Žemlička ) , Veselý  , Šiml  ( 64´Hofman )  - ´Fikrle ,  Hrdina , Jílek  ,   -   Krystl , Kunesch ( 84´Šneberger ) , Šedivý ( 84´Frank ) 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6cd47e64-9f65-4408-a9b6-92cbd1355630

 

 

Béčko se mohlo stát první postupujícím a to už 6 kol před koncem 1.A třídy , ale potřebovalo k tomu vyhrát v Lubech , což samozřejmě papírově bylo skoro jasné . Jenže !!! Početná marodka v kádru mužů a současný výkop zápasu áčka tomu dávalo trochu jiný nádech , protože do Lub se krom 7 statečných mužů vydalo ještě 8 dorostenců , z toho 6 mladších !!! A výsledek ? Naprosto skvělá práce celého týmu jehož věkový průměr byl silně pod 18 let !!! 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy  :    Jednoduché jak vypadá konečný výsledek to rozhodně nebylo , ale zasloužené ano . Ta sedmička mužských mladíků vzala pod svá křídla tu osmičku teenegerů a společně to dotáhli až k postupu do krajského přeboru . Touhle sestavou se počet zainteresovaných hráčů , kteří mají podíl na postupu dostává až k neskutečným 50- ti . Teď se soustředíme na to , abychom postoupili z prvního místa , což můžeme potvrdit hned v pátek , výhrou nad Tachovem . 

 

 

 

DOROSTY

 

 

ČESKÁ LIGA ST. DOROSTU U19 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b58d79f5-9930-4116-8ac7-ec888228c998

 

 BOHEMIANS  -  SK PETŘÍN  U19      2  :  1    

Branky :   Urbánek 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f19cc7bb-86e5-4699-a8ea-c21980465a85

 

Devatenáctka neměla na hřiště už skoro jistě postupujících Bohemians moc teoretických šancí na úspěch , ale fotbal je prostě nevypočitatelný sport . Kluci předvedli v Praze dobrý a místama i výborný výkon a k bodíku to měli kousíček . 

 

Hodnocení trenéra Vlasty Schambergera : Důležité bylo , že jsme začali dobře a to se s náma táhlo až do konce první půle , která skončila spravedlivou bezgólovou remízou . Bohužel ve druhé půli jsme udělali dvě chyby , které tak kvalitní soupeř jako jsou klokani , prostě trestá . Každopádně kluky musím pochválit , protože na Bohemce jsme ukázali velkou sílu i kvalitu , která by nás měla dostat ve zbytku soutěže tam , kam chceme . 

 

 

 

ČESKÁ LIGA ML. DOROSTU U17 

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/284df3ae-467a-46f3-8bfa-fd56030b117d

 

BOHEMIANS  -  SK PETŘÍN U17    6  :  1  

Branky :   Spiegel

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2b25ff69-61b6-45d3-8e80-353b719ce69c

 

Naše sedmnáctka se sice ujala v tomto zápase vedení , když se střelecky prosadil Jakub Spiegel , ale domácí měli prostě navrch a po zásluze utkání otočili .  

 

Hodnocení trenéra Antonína Dvořáka : 

Výsledek 1:6 hovoří za vše. Nepodali jsme špatný výkon, rvali jsme se, makali, snažili jsme se hrát fotbal, šli jsme dokonce do vedení. Ale fyzická převaha soupeře, navíc potvrzená fotbalovou kvalitou, byla tentokrát nad naše síly.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ST. DOROSTU U19 

  tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/20e4a028-1fa2-4b36-a3a5-992bd935a1fb

 

SK PETŘÍN U18  -  MALŠE     1  :  2   

Branky :    Šedivý

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3ff12a0e-017a-4de6-857b-75576fcff49d

 

Osmnáctka doma přivítala vedoucí celek tabulky a přestože se ujala vedení , tak po hodině hry o něj během několika pár minut přišla a srovnat už nedokázala . Každopádně velkou omluvou pro ní byl fakt , že druhý den je čekal postupový zápas v mužské 1.A třídě , který zvládli skvěle a trenéři spoustu kluků šetřili až na neděli .  

 

Komentář trenéra Marka Hofmana :  Ve 24. kole české divize dorostu jsme na domácím trávníku přivítali lídra soutěže Malši Roudné, kdy soupeř v tomto ročníku doposoud postrácel pouze 10 bodů za dvě porážky a dvě remízy. Po vítězství v Hořovicích, jsme se chtěli udržet na vítězné vlně, pokusit se obrat o body i Jihočechy a udělat další krůček od sestupové hranice. Do utkání jsme vstoupili aktivně, měli jsme dobrý pohyb a soupeře viditelně zaskočili. Prvních dvacet minut bylo v naší režii, byli jsme nebezpečnější, ale opět jsme se potýkali se špatným řešením předfinální části a koncovkou. Ve 25. minutě jsme ale předvedli fotbalovou parádu okořeněnou vedoucím gólem. Kombinace jak vystřižená z učebnice moderního fotbalu musela lahodit všem přihlížejícím. Rychlý "ťukes" na jeden dotek po ose Hofman, Šiml, Frank zakončil Patrik Šedivý gólem do prázdné branky. Vedoucí branka nás povzbudila a kluci zjistili, že přes aktivitu, nasazení, týmovost to půjde. Po dvou minutách hry to mohlo být už o dvě branky, ale Filip Hofman křížnou střelou jen těsně minul. S blížící se poločasovou přestávkou hosté hru vyrovnali, ale v obraně jsme si počínali koncentrovaně, takže jsme poločasové vedení zcela po zásluze udrželi. V prvním dějství zápasu jsme předvedli velmi kvalitní výkon, kterým jsme Jihočechy hodně zaskočili. Na stejný výkon jsme však na začátku druhého poločasu nenavázali a hosté nás dostali pod mírný tlak. Z toho jsme se postupem času vymanili, ale v 58. minutě jsme po naší první velké zbytečné chybě !!  v obraně inkasovali. Vyrovnávací gól kluky rozhodil, protože ani né po třech minutách hry jsme předvedli další zkrat ve středu hřiště, nezachytili náběh hostujícího útočníka, který byl při kličce našemu brankáři faulován a pískala se penalta. Tu k naší smůle jihočeský exekutor proměnil a otočil tak skóre zápasu.  Kluci se ale nevzdali, makali, hosty zatlačili a v posledních deseti minutách hry jsme mohli dvakrát vyrovnat. Bohužel jsme opět selhali v koncovce a chybělo drobet fotbalového štěstí. Malou útěchou nám může být, že lídr soutěže poslední čtvrthodinu místy až hodně úsměvně,  natahoval čas - zdržoval. Po závěrečném hvizdu rozhodčího chutnala porážka hodně hořce, protože za předvedený výkon jsme si přinejmenším remízu zasloužili.

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE ML. DOROSTU U17

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/b4cbe2cf-8a5f-426c-bb79-22542ec7d7af 

 

SK PETŘÍN U16  -  MALŠE    0  :  1 

Branky :  

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/bbf7b817-fc00-48f2-9c51-fbe7dd070cfe

 

Naši nejstarší žáci měli za sebou v dorostenecké divizi hned dvě výhry v řadě , takže se čekalo , že by to mohlo vyjít i do třetice . Kluci sice nakonec padli hodně nešťastně 0 : 1 , protože celý zápas hráli fakt dobře , možná že i výborně . Teda až na ty zakletý góly ....

 

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry :   Sehráli jsme letos jeden z nejlepších zápasů , ale nakonec to nestačilo ani na bod . V první půli jsme neproměnili 4 vyložené brankové situace a soupeře jsme vyjma jedné standartky  vůbec k ničemu nepustili . Přes velkou herní převahu jsme nakonec inkasovali po tečované střele , na kterou byl náš brankář krátký . My jsme propadli jen v té zatracené koncovce , protože jinak musím kluky za výkon jen a jen chválit .  

 

 

STARŠÍ ŽÁCI

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U15

tabulka :

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/10d61808-68fc-48a9-9d45-d102aaf6d803

 

SK PETŘÍN  -  ADMIRA   1  :  1

Branky : Sebránek

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a9ce1c54-5288-4b03-ad0f-09c69698e208 

 

Kluci sehráli velmi kvalitní a zajímavý zápas , ve kterém padly dvě branky v jedné jediné minutě a který mohl několikrát rozhodnout každý tým ve svůj prospěch . nakonec to skončila asi spravedlivou remízou . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  V  utkání proti o rok starším klukům jsme předvedli bojovný a velmi kvalitní výkon a myslím že je  velkou škodou, že jsme neproměnili vyložené šance. Mohli jsme i zvítězit. 

 

 

 

 

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍCH ŽÁKŮ U14

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/98b1554c-e3d6-4827-8682-3c8686a9b304

 

STŘEŠOVICE - SK PETŘÍN U13   6  :  1

Branky :  Sebránek 4 , Rožánek , Popule , Votípka

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a0dcf204-956d-4bdc-b429-76f7ca3879e7

 

Kluci ročníku 2008 tentokráte zaskočili za 2009 , které si daly v neděli volno po vyhraném sobotním zápase a byť drtivá většina sehrála dvojzápas , tak to nakonec na výhru stačilo . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  Kluci nastoupili v neděli dvěma utkáním za sebou . V teplém počasí nám rychle ubývaly síly a proto se nedivím že ve 160 minutě některé braly křeče. Přesto za první i druhý zápas zaslouží velkou pochvalu . Po 15 minutách pauzy jsme nastoupili k druhému utkání takřka ve stejné sestavě jen dva lidi se prohodili. I tak jsme ale jasně dominovali a zvítězili 7-2.

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U13

 tabulka : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/883665db-4529-43eb-a1e6-7fc83044202f

 

     SK PETŘÍN U13  -  PÍSEK    4  :  3 

Branky : Mastný 2 , Súlovec , Voves

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a801bb80-badc-40cf-8277-7d2bfc1b7dc0

 

Tentokrát se v této soutěži po delší době opět objevili kluci ročníku 2009 a jednoznačně potvrdili fakt , že přetěžké zápasy o kategorii výš , které letos absolvují , je posouvají vpřed . Po podzimní  debaklu 2 : 8 se tentokráte radovali z výhry oni a velmi kvalitní celek Písku nakonec obral o všechny body . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : .V sobotu jsme se vrátili do své soutěže se stejně starými a rozhodně od první minuty bylo jasně vidět, kolik nám dávají zápasy se staršími po soubojové stránce a Písek se s tím téměř po celý zápas nemohl srovnat. Utkání bylo šíleně vyrovnané a nutno podotknout, že soupeř měl velkou kvalitu a pravděpodobně držel míč častěji než my. Dali i rychlý úvodní gól, ale my stejně rychle odpověděli hned dvěma góly. Poté byl ze zápasu až do konce utkání doslova boj. My byli defenzivně velmi organizovaní a bojovní a tím to soupeři dělali velmi složité. V druhé třetině dal soupeř gól po standartce a do třetí se tedy šlo za stavu 2:2. Tu jsme začali skvěle a vypracovali si 4-5 dobrých příležitostí ke gólu, ale nedali jsme je, za což přišel trest v podobě brejku a stavu 2:3. Nevzdali jsme se a po propadnutí obránce soupeře srovnal Súlovec a do tří minut po centru Vainara dal vítězný gól Voves. Zápas nám ukázal velké zlepšení oproti minulému půl roku a aktuálně ve své soutěži máme ze tří zápasů sedm bodů. Zároveň ale velké zlepšení i díky účasti v soutěži s U14, jelikož souboji a taktikou jsme toto utkání vyhráli a těmto věcem se s o rok staršími hodně učíme

 

 

 

 

ČESKÁ LIGA MLADŠÍCH ŽÁKŮ U12 

  tabulka 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/cdab8999-fba4-4161-8247-6908de10a117

 

SK PETŘÍN U11  -  PÍSEK   

Branky :   Šebek 2 , Hauer , Jež

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/25b7d4e2-e97d-4444-aaca-6dae6eb543da

 

Bohužel asi i tady to dopadlo trošku jinak než jsme si představovali . Soupeř byl  a pořád je nad námi v tabulce , ale po posledních výkonech a hlavně výsledcích se tak nějak čekalo , že by kluci měli vyhrát i teď . Ale proti byli kluci z Písku a to dost !!! 

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka : 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář