Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 25. -26.5. 2019

BÍDNÝ PETŘÍNSKÝ VÍKEND

coka-2019.jpg

Etemike Oghenekaro Graham rozhodl na Petříně

Nigérijský útočník byl bohužel jediným střelcem utkání ligového dorostu mezi naší U19 a Dynamem České Budějovice . Na snímku ho brání  náš Dominik Čoka

 

 

BÍDNÝ

 

PETŘÍNSKÝ VÍKEND

 

 

Tak špatný výsledkový víkend tu letos rozhodně ještě nebyl a doufejme že dlouho nebude . Situaci zachraňovali jen muži , mladší dorost U16  a  dvoje žáci , jinak to bylo opravdu místy až frustrující

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   LHOTA   2  :  1

Branky :  Provod , Brudna

 

Sestava :     Suchý

Šulc (88´Štefl)    Světlík    Lisý      Fiala  

       Bendl       Bednář

Nademlejnský ( 68´ Zoubek )

Šimáně  ( 72´Klich  )    Vohrna  ( 37´Provod )

Brudna  ( 80´ Kohout )    

Hrabačka , Trojovský

 

Áčko hrálo po druhé za sebou doma a tak nějak jako vždycky se čekalo vítězství .  A dlouho to vypadalo , že to bude tak nějak v pohodě , ale nebylo ,  fotbal už je prostě takový .

Od počátečního hvizdu hlavního arbitra to ale klapalo , kluci hráli dobře , soupeře nepustili prakticky k ničemu a sami si vytvářeli jednu šanci za druhou . Jenže ne a ne to tam padnout , i když některé šance byly opravdu tutové .  Už to vypadalo , že se do kabin půjde za bezbrankového stavu , ale chviličku před pauzou se na pravé straně dostal k centru matador Martin Nademlejnský , Zdeněk Šimáně ještě přiťukl balon proti noze a Michal Provod  rozvlnil lhotskou síť  -  1  :  0  .

Jestli se něco čekalo , tak určitě ne to , že by mohla Lhota po přestávce zlobit . Jenže hned po pauze se dostali hosté k zahrávání rohového kopu a další velezkušený borec Venca Bezdička hlavou srovnal na 1 : 1 . Ještě cca 20 min jsme hráli jako v první půli , tj vcelku slušně a zaslouženě jsme z toho vydolovali druhou , nakonec rozhodující , branku . Na pravé straně se uvolnil Zdeněk Šimáně a předložil balon Alešovi Brudnovi , který se z otočky nemýlil - 2 : 1 . 

Lhota přežila další naše šance a posledních 15 minut nás začala zlobit . Hned několik závarů před naší bránou jsme přečkali bez úhony a dokonce jsme po úprku mladého Patrika Klicha rozvlnili hostující síť i potřetí . Bohužel nás hlavní sudí vrátil na naše vápno , odkud hosté kopali poslední standartku , kterou dali vedle . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Naprosto zasloužená výhra , která se ale nerodila vůbec lehce . Hosté sice vystřelili na naší bránu jednou , ale tím , že jsme nedokázali odskočit na větší rozdíl ve skóre , tak jsme je nechali dýchat až do konce a oni toho prostě využili .  Každopádně 70 min jsme hráli tak nějak to co jsme chtěli , ale dali jsme  z toho jen 2 góly a to bylo sakra málo ! Z jednotlivců bych chtěl vyzdvihnout oba naše krajní beky - Vláďu Fialu a Honzu Šulce a k tomu Petra Bendla . Ostatní mě rozhodně nezklamali , ale rozhodně umí zahrát lépe . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  VOLDUCHY    1  :  1

3  :  4 na PK

Branky :   Keřlík 

 

Rezerva měla sice postup do 1.A třídy v kapse , ale před sebou ještě dva cíle . Dohrát celé jaro bez ztráty kytičky a dát v soutěži 100 branek . Ani jedno se klukům v sobotu nepovedlo , i když na těch 100 branek mají ještě kluci 3 kola . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Klasický úlet pramenící z naprostého sebeuspokojení . Všichni jsme si mysleli , že se před náma Volduchy po.... a my jim dáme zase sedmičku , jako všem v posledních týdnech . Jenže k tomu bychom museli k tomu zápasu přistoupit hned od začátku a ne až ve chvíli , kdy  nám teče do bot . Samozřejmě že jsme klidně mohli ten zápas úplně otočit , ale bylo by to vůči Volduchám hodně nespravedlivé . Ty tady totiž předvedli jednoznačně nejlepší výkon ze všech týmů , co tady na jaře hráli a zaslouženě si nakonec odvezli 2 body . 

 

 

DOROST  U19

 

  SK  PETŘÍN  -  Č. BUDĚJOVICE        0  :  1

Branky :  

 

Devatenáctka se naposledy představila na domácím trávníku a před velmi početnou diváckou kulisou se chtěla ukázat v tom nejlepším světle . Bohužel se kluci nemohli ukázat v plné síle a trenérům chybělo hned několik základních kamenů . Hosté nechali doma většinu těch , kteří dopustili , že je tenhle velkoklub na padáka a na Petřín přivezli opravdu velmi silnou sestavu , plnou borců z prvoligového áčka . Ale naše ,  byť  silně oslabená , družina se bila jako o život a předváděla velmi dobrý výkon , který se neustále stupňoval . Bohužel jsme neproměnili ani jednu z několika stoprocentních tutovek a museli jsme zkousnout křepčení budějovických borců , kteří udělali zřejmě rozhodující krok k záchraně . Každopádně to celkové srovnání vychází jednoznačně pro naše kluky , kteří si za tenhle zápas zaslouží obrovskou pochvalu !!!!

 

 

DOROST   U18

 

SEDLČANY   -   SK PETŘÍN     4  :  3

Branky :   Demeter 2 , Dotzauer

 

Osmnáctka bohužel přišla dvě kola před koncem o vedení a celkové vítězství se jim hodně vzdálilo . Kluci se v Sedlčanech museli obejít o skoro polovinu svých spoluhráčů a přesto , že jim pomohli kluci z devatenáctky , tak to v Sedlčanech nestačilo . 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN   -  Č. BUDĚJOVICE     1  :  3  

Branky :  Nový

 

Sedmnáctka si paradoxně prohrála zápas během prvních deseti minut , kdy předvedla hrůzostrašný výkon a po zásluze prohrávala 0 : 2 . Pak se paradoxně kluci nadechli k obrovskému obratu a místama  doháněli hosty až k šílenství . Jen do konce první půle jsme si vytvořili více jak 10 tutových šancí , ale do sítě jsme nedostali nic . Náš výkon se neměnil ani ve druhé půlce , byť těch našich tutových  šancí nebylo více jak 10 , ale skoro 10 a soupeř se dostával do velmi nebezpečných brejkových situací , které jsme vždycky uhasili na poslední chvíli . Tlak se stupňoval , ale ten kulatý nesmysl jsme do hostující sítě prostě nedostali a v poslední vteřině utkání jsme ještě jednu branku inkasovali .  

 

 

DOROST U16

 

SEDLČANY  -  SK PETŘÍN      2  :  5  

Branky :    Kovář 2 , Velfl , Tříska , vlastní

 

Šestnáctka si i po zápase v Sedlčanech drží pozici lídra celé soutěže a už jen opravdu malinko kluky dělí od celkového vítězství celé soutěže , což by bylo obrovským úspěchem . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

 VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN   7  :  1

Branky :   Urbánek

 

Patnáctka sice hrála na půdě lídra celé soutěže a asi se úplně nečekal nějaký bodový zisk , ale i tak se od kluků čekalo daleko více . Každopádně se z toho kluci musí oklepat a za týden zvládnout poslední domácí zápas . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

VYŠEHRAD  -  SK PETŘÍN     0  :  2

Branky :  Hönig , Kolářík

Čtrnáctka přečkala první půli , ve které si domácí vytvořili hned několik tutovek a po přestávce naplno udeřila . Nejprve se fantasticky z 25 metrů trefil Kuba Hönig , aby záhy tři body potvrdil technickou střelo Venca Kolářík . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

Č. BUDĚJOVICE    -  SK PETŘÍN    2  :  3 

Branky :   Mašek , Kural , Huml

Třináctka se z dalekých jižních Čech vrací s plným bodovým ziskem a to se prostě počítá . Kluci si pojistili čtvrtou příčku , která by v téhle konkurenci byla oooobrovským úspěchem !!!

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

 Č. BUDĚJOVICE    -  SK PETŘÍN      12  :  0

Branky :  

Dvanáctka se poprvé v sezóně brankově neprosadila a nakonec z toho byla vysoká výhra domácích . 

 

 

vinkler-----2019.jpg

U 19  BERE  Z DERBY 2 BODY

Devatenáctka  si to rozdala doma s plzeňskou Viktorkou a nakonec museli rozhodnout až pokutové kopy . Na snímku stíhá náš kapitán Ondra Vinkler útočníka hostí Kryštofa Krátkého . 

 

kral-2019.jpg

KINGOVA PUSA S JIŽANEM

Parádní foto ( stejně jako ostatní všechny fotografie od Vlaďky Štychové , které můžete vidět na našich stránkách ) je z utkání SK Petřín - Dynamo Č. Budějovice , ve kterém chtěl Kuba "KING"  Král dát ve hře pusu svému soupeři , ale jak to dopadlo agentury neuvedly :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář