Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 19. - 20.8. 2023

DERBY BEZ VÍTĚZE

treml-senco-2023.jpg

Honza Treml se na levém kraji sestavy neúnavně rval o každý balon 

 

 

DERBY

 

  bez vítěze

 

bedy-senco-2023.jpg

Ani výborný výkon středopolaře Petre Bednáře, nám nepomohl k výhře v divizním derby s Doubravkou . Po závěrečném hvizdu svítilo na tabuli nerozhodných 1 : 1 .  

 

 

 

MUŽI

 

 

 SK PETŘÍN   -   SENCO      1  :  1

Branky :  Demeter

Sestava  :   Suchý  - Kohout  , Mudra , Lisý -  Klich ,  Flachs  ( 80´Maxa )  , Bednář , Nový  ( 62´Vinkler ) , Treml   -    Vodrážka Jan ( 62´ Šimáně  ) , Demeter ( 80´Vanc )

 Edellman

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/f334a0de-616c-4ad5-bca3-bca386cac380

 

Muži v městském divizním derby předvedli hlavně v první půli velmi dobrý výkon, ale bohužel je z toho jen jeden bod za remízu . 

Přesto, že se hrálo v obrovském horku , tak minimálně hodinu to bylo ve vysokém tempu a bylo se na co dívat . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Spokojený můžu být maximálně s předvedenou hrou a to hlavně v první půli, kdy jsme soupeře jasně přehrávali a místo toho abychom vedli 2  -  3 nula, tak si necháme dát z jediné jejich střely na bránu  gól na 1 : 1 . Druhý poločas byl  už podstatně vyrovnanější, ale i v něm jsme byli rozhodující trefě o něco blíž, než hosté. Každopádně musím kluky pochválit a tak trochu vlastně i ty "žluťáky", protože na to neskutečné vedro,  jaké panovalo, se hrálo ve velkém tempu. Co se týče fotbalových výkonů, tak samozřejmě jsem si daleko více všímal svých oveček a ještě jednou je musím takřka bez vyjímky pochválit, teda až na to střílení branek. A tentokráte řeknu i 2 jména u hostů. První je samozřejmě brankář Luhový, který chytal prostě tak dobře, že jsme mu dali góla jen z penalty a druhé jméno je David Novák . V tom počasí a doufám, že se na mě nebude moc zlobit, když napíšu ....a v jeho letech :-) , nejlepší hráč Doubravky v poli -  klobouk dolů

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230819-3a296bb1-66e7-4942-b3b2-5ae885081bee-6cc5a081/

 

FOTOGRAFFIE ZE ZÁPASU  : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

novy-senco-2023.jpg

 

 

 

 

 SK PETŘÍN B   -    STŘÍBRO    6  :  2

Branka :  Hájek , Zoubek , Tětek , Brandner , Novák , Kolářík

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/0d82aa65-bcf4-4a8d-a1ec-7c1081b59d1c

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230818-c04eebaf-6c98-476d-a0ec-a2358d670a9d-104ffb04/

 

Béčko začalo zápas v parádním stylu a už po půlhodině bylo hotovo . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Trochu nás postihla nějaká viróza a ve spojení s dalšími absencemi, jsme nakonec v nominaci měli hned 9 dorostenců . Podobně mladý tým ale proti nám vyslali i trenéři Stříbra, ale v souboji mládí jsme na tom byli jednoznačně lépe my . Trochu mi mrzí naše bídná produktivita ve druhé půli, ale vhledem ke konečnému výsledku to klukům asi promineme .

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

  SK PETŘÍN U19  -  CIDLINA     2  :  1

Branky :  Kacerovský , Hofman

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/4e017d03-3558-479c-9bdf-78c090d8d249

Video ze zápasu : 

https://app.veo.co/matches/20230820-u19-rmsk-cidlina-2-1-c21162af/

 

Devatenáctka potvrdila skvělé body z Pardubic . Kluci se docela rychle dostali do vedení 2 : 0 , jenže hosté po rohu snížili na dostřel bodu a my ne ane dát další uklidňující branku. Nakonec naštěstí jí nedala ani Cidlina . 

 

Komentář trenéra Jana Pletichy : 

....

 

 

SK PETŘÍN  U17  -  CIDLINA    1  :  1

Branky :  Janout

Fakta zápasu :

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/31a22c5a-c37d-4649-8e1c-1eec49a0304a

 

 

Sedmnáctka pořád čeká na první ligovou výhru a ani tentokráte nebyla vůbec daleko . Takže doufejme, že to přijde ve středu....

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Bohužel ani do třetice všeho dobrého prostě výsledek, který bychom chtěli nemáme. Utkání jsme začali naprosto úžasně, přesně jak jsme chtěli a odměnou nám byl vedoucí gól a můžeme opět litovat věci, která se s námi nese všechny tři zápasy a to jsou prostě neproměněné šance a nedořešené situace. V celé první půli byla naše dominance vážně velká a tak je jeden gól hrozně málo. V druhé půli už se bohužel hra více vyrovnala. Stále jsme měli velký počet akcí, ale zdaleka ne tolik jako v první půli a bohužel je nutno přiznat, že kondičně se náš soupeř s vedrem vyrovnal lépe. Kolem 70 minuty jsme poté po zbytečném faulu ve vápně darovali soupeři penaltu a stav je konečných 1-1. Utkání se teď v den zápasu hrozně těžko hodnotí. My měli celkově za utkání prostě obrovský počet zajímavých situací v útoční třetině, ale nejsme schopni zatím z toho dávat góly. Soupeři jsme za utkání napočítali 3-4 střely z toho nebezpečná byla asi jen penalta, prostě v tomto ohledu úplně stejná situace jako Jablonec. Druhým problémem bylo dnes to příšerné vedro s kterým jsme se fakt nepopasovali a je to taky problém, který musíme řešit a který nám samozřejmě neumožnil v druhé půli hrát hru, kterou bychom hrát chtěli. 

 

 

 

BEROUN   -   SK PETŘÍN  U18    1  :  2

Branky :  Spiegel , Lajbl

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/01444779-8e2e-484a-b86b-f943e4185514

 

 

Osmnáctka vyšla dvakrát uplně naprázdno, takže 3 body, notabene vystřelené až v samotném závěru, jsou prostě BOMBA !!!

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

Od začátku zápasu bylo vidět, že na kluky dolehla důležitost zápasu jelikož věděli, že další prohru už si dovolit nemůžeme. V první půli nás Beroun přehrával díky jednoduchému stylu hry se kterým jsme si nedokázali poradit a těsně před poločasem jsme obdrželi branku na 1:0. O poločase jsme se uklidnili a do druhé půle jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byl vyrovnávací gól Spieglase po krásné individuální akci Štěpána Fikrleho. Zápas byl poté vcelku vyrovnaný ale šance jsme si tvořili převážně my. Pět minut před koncem dal Denis Lajbl vítězný gól. Kluci pak na hranici fyzických i psychických sil udrželi tenhle výsledek až do konce. Jsem obrovsky rád, že jsme konečně bodovali, věřím že nás to dostane do psychické pohody a ukážeme jakou tenhle tým má sílu. Co mi ale udělalo největší radost byla obrovská týmová soudružnost, která se naplno projevila při vstřelení vítězné branky kdy všichni do jednoho včetně “kondičního trenéra” Holmika vběhli na hřiště a slavili. Obrovské poděkování patří i klukům co aktuálně působí v U19 Marťasovi, Špilimu a Hansovi které jsem musel vší silou držet aby nevběhli po gólu slavit za klukama na hřiště a mohli v neděli odehrát své ligové utkání. Na závěr bych chtěl dodat, že mi nepřísluší hodnotit výkony rozhodčích, ale doufám, že v Berouně už nikdy trénovat nebudu protože ta “berounská rovina” na mě nedělá vůbec dobrý dojem!!!!

 

 

 BEROUN  -  SK PETŘÍN  U16   0  :  7  

Branky :   Sebránek 2, Hošťálek , Hrdlička , Andrejs 2 , Romaňuk

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/547f7b61-295e-44f4-a31d-9c9d1b442c0f

 

Šestnáctka ještě nedostala ani jednu branku a navíc se oproti minulým "nudným" výhrám ještě parádně rozstřílela. Skvělá práce  !!!!

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Utkání v Berouně bylo tak trochu o Nás, jak k tomu přistoupíme, jak to kluci uchopí. Samotný vstup byl ideální a po nacvičené akci, rozehrávce a dohraném míči v PU jsme šli do vedení. To nám paradoxně uškodilo. Pomalu jsme kombinovali, přidržovali míče, pomalu reagovali po ztrátách míče a tím pouštěli domácí do hry. Více energie jsme věnovali komunikaci s rozhodčím a reagovali na jeho verdikty, čímž se nám odvděčil žlutými kartami. V poločasové pauze, kdy jsme si určité věci vyříkali, kluci správně zareagovali a druhý poločas to byla hra na jednu bránu. Po pěkných akcích, padaly pěkné góly. Za druhý poločas kluci zaslouží pochvalu, jak zareagovali na prvních 40´a celkově za výkon v náročném počasí. Velká spokojenost panuje s projevem hry celého mužstva do defenzívy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář