Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 20. - 21. 8. 2022

JEDNA BOMBA ZA DRUHOU

JEDNA

 

 

 

BOMBA

 

 

 

ZA DRUHOU

 

Třikrát jsme během tohoto víkendu rozhodli o výhře až v nastaveném čase !!!

 

Na tenhle víkend budeme vzpomínat ještě dlouho !!! Fotbal občas přináší velké věci , ale když se to semele takhle najednou , je to velká  emoční záležitost ! Začalo to už v pátek demolicí Mýta , které od naší rezervy dostalo osmičku a vše gradovalo v sobotu . Napřed to dlouho vypadalo na druhou domácí porážku našeho mužského A týmu  v řadě , ale neskutečný obrat v nastaveném čase se jen tak nezapomíná . Hned potom si vyšlápla naše U17 na viktoriány a byla z toho remíza . No a to nejhezčí přišlo na závěr sobotního dne . Naše U19 smetla v městském derby  FC Viktorii  5 : 1 - což ani nepotřebuje další komentář !!! Když k tomu připočteme výhry o gól U13 ,  U14 a U16  a totální demolici Rokycan od naší U12 -   tak jen tak dál !!!

 

 

MUŽI

neymy-sobeslav-2022.jpg

Dát vítěznou branku v 94 minutě a ještě v zápase ve kterém srovnáte v minutě 92 se jen tak někomu nepodaří . Matěj Štefl , zvaný NEYMY si tohle bude pamatovat hodně dlouho !!!!

 

 

SK PETŘÍN A  -  SOBĚSLAV     2  :  1

Branky :  Kotěšovec , Štefl

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan ( 66´Maxa )  - Bednář ( 82´Kotěšovec ) , Zajíček ( 82´Štefl )  , Vodrážka Jan ( 46´ Vanc  )  -  Provod ( 66´Heller )  , Demeter , Klich

Edelman , Krystl

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085152-60633f49/

 

Muži byli ve svízelné situaci , kdy po dvou kolech se krčili na chvostu tabulky s pouhým bodem a k tomu jim na Petřín přijela Soběslav , která před týdnem smetla Hořovice 4 : 0  a v týdnu si  v poháru  smlsla na třetiligovém Písku 3 : 0 . 

Od začátku do konce se na plzeňský trávník valily proudy vody , terén byl sice těžký , ale rozhodně se na něm dal hrát fotbal  , což se ale  oběma týmům v prvním dějství moc nedařilo . na každé straně bylo pár šancí , ale do brány nespadlo nic .

Druhá půle už byla zajímavější , provazy vody nepřestávaly , ale naše hra se určitě zlepšila . Pomalu jsme přebíraly otěže zápasu a bylo více méně jen otázkou času , kdy se dostaneme do vedení . Jenže to dopadlo úplně obráceně ! Hosté se po krásné akci z levé strany dostali až na dostřel Vojty Suchého a z voleje mu nedali šanci 1 : 0 .  Náš tlak sílil , ale góla ne a ne dát a vše přišlo až v nastaveném čase ! Nejprve byl ve vápně sražen výborně hrající Aleš Demeter a Lukáš Kotěšovec z penalty srovnal na 1 : 1 , ale ještě to nebylo vše . Ještě jsme měli minutu na to zápas otočit úplně a ono se to povedlo . Na centr Aleše Demetera si naběhl Matěj Štefl a svojí neomylnou "palicí" rozhodl o naší výhře 2 : 1

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Strašně těžký zápas a to hned ze třech důvodů . Za prvé v našem postavení v tabulce , za druhé v tom šíleném počasí které panovalo celý zápas a za třetí tím soupeřem který k nám přijel . To všechno bylo pro nás fakt těžký a to , že jsme to zlomili až v nastaveném čase je jen aura za tu práci kterou kluci odvádí v tréninku a vratka za tu smůlu kterou jsme si museli vyžrat v úvodních dvou kolech . Fotbalově to byla od nás velká bída , ale tak to někdy bývá ! Musím pochválit Vojtu Suchého , který nás dneska fakt podržel , paradoxně nejvíc po famózní střele Patrika Klicha do vlastní šibenice  , pak Petra Bednáře a nejlepším hráčem  na hřišti byl Aleš Demeter !!!

 

 

SK PETŘÍN  B   -   MÝTO    8  :  2

Branky :  Vanc 2 , Škarda 2 , Veselý , Štefl , Brož , Tětek

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9bbb096b-cd9b-4d7b-81a3-a159d2414c56

Video ze zápasu :   bohužel z technických důvodů není k mání

 

Rezerva chtěla vyhrát i třetí zápas v řadě , ale že to bude takhle jednoduché asi čekal málokdo . Mýto moc odpor nekladlo a když k tomu připočtu velmi dobrou hru našich mladíků , tak z toho byla zasloužené kanonáda . Co musí kluky určitě mrzet jsou první dva inkasované góly v soutěži , ty přijít asi nemusely . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Když budeme hrát takhle dobře , bude to s námi mít těžký úplně každý . Od úvodního hvizdu se na to hosty valilo ze všech stran a ještě k tomu jsme byli docela produktivní , takže to muselo hosty dost bolet . Velkou pochvalu si zaslouží Honza Havelka , který byl v první půli doslova k neudržení , k němu se hlavně v první půli přidal Martin Vanc a kdybych musel říct ještě jedno jméno , tak to bude stoper Kuba Zíma , ketrý svůj debut v základní sestavě v krajském přeboru zvládl skvěle . Ostatním patří jen normální pochvala -:)

 

 

DOROSTY

 

SK PETŘÍN U19  -  FC VIKTORIA    5  :  1 

Branky :  Hofman 2 , Kyklhorn , Flachs , Šedivý

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fa9cef9d-2a49-403c-9137-f9c134d5d6ea

 

Devatenáctka se v týdnu zahřívala , když na Slávii šahala po bodu až do 72 minuty , aby nakonec padla 3 : 1 , ale v sobotu vystřihla zápas na který kluci budou vzpomínat navždy . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

 Sobotní zápas si budou kluci hodně dlouho pamatovat a nejen kluci ale i my trenéři porazit Viktorku tímhle rozdílem se každému nepodaří . Viktorka měla sice v určitých chvílích více ze hry, ale jen po naše velké vápno a zápasy se rozhodují ve vápnech a tam jsme na obou stranách byli prostě lepší a zaslouženě vyhráli. Teď si maximálně do úterka budeme tuhle výhru užívat, ale pak se musíme soustředit na další zápas který nás čeká v neděli na Kladně a bude sakra důležitý. Každopádně za sobotní výkon KLOBOUČEK  PÁNOVÉ

 

a ještě komentář k zápasu na Slavii  -  SLAVIA PRAHA - SK PETŘÍN U 19   3  :  1

Na Slavii jsme jeli s cílem pokusit se přivézt do Plzně alespoň bod. Po přežití prvních 15 minut kdy nás nejméně 4x podržel výborné chystající Ondra Petr a 2x nas zachranila brankova konstrukce jsme se postupem času dostali do hry měli 2 šance a několik standardních situaci kdy jsme mohli ohrozit branku Slavie. Polocasovy výsledek byl pro nás vice než přívětivý. Do druhého poločasu jsme nastoupili o poznání lépe a za stavu 0:0 měli dvě vyložené šance kdy nejdříve střelu Filipa Hofmana vyrazil gólman na břevno aby v zápětí fantasticky chytil hlavičku Aleše Trachty. Po těchto u dvou šancích jsme v rozmezí 2 minut 2x inkasovali a bylo o bodech rozhodnuto.Za stavu 3:0 korigoval výsledek Pepa Šneberger ale to už bylo z naší strany vše. Důležité je ze jsme ani za neprizniveho stavu neprestali hrát a stále se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat .

 

 

 BEROUN  -  SK PETŘÍN U18     3  :  0 

Branky : 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/65ede493-6132-4345-ad9c-b2305b88d3d7

 

Osmnáctka prospala úvodní půli a byť se kluci po obrátce zvedli , na domácí to nestačilo

 

Komentář trenéra Marka Hofmana : 

Do utkání s Berounem jsme za vydatného deště nevstoupili špatně, kdy jsme si hned v úvodu vypracovali gólovou příležitost, bohužel Martin Frank ani Lukáš Trojan míč před odkrytou brankou domácíh netrefili. Neproměněná gólovka odstartovala náš pozdější tristní výkon. Nedůrazem v naší obranné fázi, jsme domácím doslova darovali dva góly. Bránění ve stylu "jdi do míče ty, nebo mám jít já" nemohlo dopadnout jinak. Ze dvou skoro totožných situací, kdy jsme nechali před naším pokutovým územím poskakovat míč, aníž by jsme se ho snažili odehrát bylo nepochopitelné. Náš zmar podtrhlo bránění rohového kopu Berouna, kdy si naši dva hráči na přední tyči dávali přednost, nešli do míče a byl z toho třetí gól v naší síti. Tři góly v rozmezí 25 minut s námi hodně otřásli, dostali jsme se svým špatným výkonem pod psychický tlak. Nedařila se nám výstavba hry, kazili jsme jednoduché přihrávky a nervozita v obranných řadách byla hodně viditelná. Poločasová přestávka byla pro nás vysvobozením. Do druhého dějství jsme změnili herní rozestavení, šli jsme ve třech nahoru a postupem času dění na hřišti převážili na svojí stranu. Bohužel jsme se ale trápili v koncovce a ve hře v pokutovém území. Domácí si vedení hlídali zjednodušenou hrou a taháním času. Za předvedený výkon v prvním poločase jsme si v Berouně ale bodovat nezasloužili. Za zmínku stojí alespoň dvě pozitvní věci, a to velmi dobrý a bojovný výkon Oldy Šimla, který se pomalu vrací po dlouhodobém zranění a výkon Martina Suchého (ročník 2007), který po svém příchodu na hřiště dal hře myšlenku a svým pojetím hry, aktivitou, zastínil většinu hráčů U18.

 

 

 

 

 SK PETŘÍN U17  -  FC VIKTORIA    2  :  2

Branka :  Adam Zub , Kural Vojtěch

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b41f314b-8c24-40bc-8cc2-73202493d577

Video ze zápasu :  https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-123551-f64968ec/  

 

Sedmnáctka si nakonec z velkého městského derby odnáší bodík , což by se zdánlivě zdálo jako dobrý počin . Když k tomu ale přidáme naší  dobrou hru a fakt , že hosté srovnali z penalty , která byla tak nějak přísná , nebo spíš vůbec nebyla ( viz video ze zápasu )  , tak je to škoda .

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

V utkání s Viktorkou jsme čekali vyrovnaný souboj s velmi kvalitním soupeřem, ve kterém mohou rozhodnout i malé detaily. A přesně tak zápas probíhal.

Nejvíc mě mrzí náš velmi špatný vstup do utkání. Tím nemyslím jen to, že po hrubé chybě inkasujeme gól v 1. minutě a posadíme soupeře na koně. Myslím tím hlavně prvních 20 minut, kdy jsme se na hřišti hledali, byli jsme nedůrazní v soubojích, nepřesní v kombinaci, nepokrývali jsme prostor…

Všechno se zlepšilo až po vyrovnávacím gólu. Zklidnili jsme se, zlepšili důraz, pohyb i přihrávku a po pár minutách jsme se dostali dokonce do vedení - Adam Zub vstřelil 3 branky ve třech po sobě jdoucích zápasech! Ať je série co nejdelší! ; )

Bohužel ve třech po sobě jdoucích zápasech jsme taky 3krát darovali soupeřům penaltu po našich zbytečných faulech. Ten sobotní byl SUPER-zbytečný a znamenal konečný výsledek 2:2.

V závěrečné třetině zápasu jsme měli dvě veliké šance vstřelit rozhodující branku, ale také jsme přežili jednu obrovskou příležitost soupeře. Takže po celkovém průběhu utkání je konečná remíza asi spravedlivá.

 

 

 

BEROUN  -  SK PETŘÍN U16    3  :  4   

Branka : Třeštík 2 , Forst , Král

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/da8bca85-7b1c-416a-b9fb-1edec35610b7

 

Šestnáctka se zařadila do té skupiny , která si tohle kolo bude pamatovat ještě pořádně dlouho , protože vítězná branka v 92 minutě v  Berouně na 3 : 4 se jen tak nezapomíná !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

V Berouně jsme hrály na tamní UMT, což vlastně nevadilo, jelikož celý zápas neskutečně pršelo. Možná i vlivem tohoto počasí nebyl vstup do utkání v našem podání ideální a nepředváděli jsme to, co jsme předvádět chtěli. Hra soubojů a dlouhých míčů vyhovovala spíše soupeři, který takto hrát chce a i proto byl Beroun úvodních 30 minut lepším týmem. V této pasáži nám soupeř dal gól na 0-1, nám se podařilo z rohu srovnat na 1-1 gólem Vaška Forsta a znovu inkasovat po špatné reakci na přímý kop soupeře. Druhou část první půle jsme byli už více schopni hrát spíše naši hru než hru soupeře a zejména jsme začali být mnohem více aktivnější i bez míče. Pomohla i lehká úprava ve formaci a začali jsme mít gólové šance a nakonec jsme vstřelili i gól na 2-2, když Petr Třeštík vystřelil za hranící velkého vápna. V druhé půli jsme hrály od úvodu mnohem lépe a postupně jsme zvyšovali nápor na našeho soupeře a po hodně soubojové situaci ve vápně dal Petr Třeštík svůj druhý gól utkání a poprvé v zápase nás poslal do vedení. Beroun zareagoval velmi dobře a my znovu na nějakých 10-15 minut ztratili kontrolu nad zápasem. Vedlo to k rohovému kopu ze kterého soupeř vyrovnal na 3-3. Od té doby jsme opět měli hlavní slovo my a v úplně poslední akci utkání se Maty Král dostal mezi stopery a tváří v tvář brankáři provlnil síť. Hned v ten moment rozhodčí utkání ukončil. Zápas byl nesmírně náročný a vyrovnaný. V totálním dešti v Berouně jsme hrály napínavé a zajímavé utkání ve kterém se jednoduše pořád něco dělo. Pro nezávislého diváka super podívaná a my si z toho bereme cenné 3 body, posílené sebevědomí a spoustu věcí na kterých neustále pracovat, abychom vítězili častěji a častěji.

 

 

 

ŽÁCI

 

TEMPO PRAHA  -  SK PETŘÍN U15   3  :  2

Branky : Hrdlička , Votípka

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ae75a10a-5609-4aa2-9aad-d589563ec48c

 

Naše patnáctka má letos vysoké cíle , takže doufejme , že klukům úvodní porážka na Tempu nevezme vítr z plachet a že to bude nakonec super ročník . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky :  ...

 

 

TEMPO PRAHA  -  SK PETŘÍN U14    1  :  2

Branky : Běle , Mastný

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/49c9d37d-debe-4aed-b749-9875d894a159

 

Čtrnáctka hrála na Tempu dlouho bez branek a když se půl hodiny před koncem ujali domácí vedení , nevypadalo to s náma úplně dobře . jenže kluky podržel výborný gólman Fořt a za za chvíli během tří minut utkání otočili ve svůj prospěch . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky : ...

 

 

ROKYCANY   -  SK PETŘÍN U13     6  :  7

Branky :  Šebek 5 , Flachs , Hauer

Fakta zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/49d64643-6e4e-4864-8e67-099acfbd2f58

 

Neskutečný zápas sehráli naši mladší žáci v úvodním kole na umělce v Rokycanech . Zápas plný emocí , nádherných gólů , neskutečných obratů - no zkrátka prostě všeho co fotbal může nabídnout . Když už se po devadesáti minutách a třech velkých obratech zdálo , že to bude remíza 6 : 6 měli domácí stoprocentní tutovku , kterou neskutečně na roh vytáhl náš brankář Robin Říha  . Když pak z následujícího rohu přišel náš brejk a pátý zásah Venci Šebka a k tomu ještě sudí odpískal hned konec , bylo na hřišti šíleně radosti a na druhé straně samozřejmě i smutku . Každopádně pochvalu zaslouží všichni kluci , i ti z Rokycan !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

Nejprve bych chtěl klukům poděkovat za celý průběh zápasu,  který se hrál nahoru dolů, musím uznat se šťastnějším koncem pro nás.

Rozhodující fáze celého zápasu se pro nás vždy odehrávali na konci všech třech třetinách.

Zápas nezačal vůbec špatně, sice jsme první třetinu prohráli 3:2, kdy jsme snižovali těsně před koncem první třetiny na 3:2 Vencou Šebkem,

Který měl střeleckou fazonu a ke konečným 5 golům mohl přidat klidně ještě 3.

Do druhé třetiny jsme udělali jednu změnu, vyměnili se brankáři a poprvé za nás nastoupil Robin Říha, který k nám přišel z Nýřan, odtrénoval s námi jen pár tréninků . A musím říct, že nám moc pomohl  a i jeho zásluhou, kdy předvedl několik bravurních zákroků, jsme zápas na konci otočili a zvítězili.

Měli jsme během zápasu spoustu hezkých příležitostí a musím říct, že nás Rokycany zásadně nepřehráli a vesměs jejich goly padali po našich individuálních chybách.

Na tohle si musíme dát v budoucnu pozor a pracovat na tom. Stejně jako musíme zapracovat na klidu v koncovce, protože se pak nemusí opakovat stejný scénář jako včera….

 

 

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN U12    0  :  33

Branky :    se sem nevejdou :-)  najdete je níže

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6c68c838-6d81-4453-80bc-7aedacc5f31c

 

Dvanáctka vlétla do ligové soutěže opravdu stylově !!! Smutné je , že nám ani výhra o třiatřicet branek v úvodním kole , nestačila na vedení v soutěži . Takže kluci , musíte přidat :-)

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

Náš tým po zdařilé letní přípravě zavítal v úvodním kole ČLŽ U12 na hřiště Rokycan , na v  podstatě jedno z krajských derby. Plni očekávání jsme začali velmi aktivně a v podstatě po první třetině hry jsme se dostali do vedení 10:0 a tím utkání zlomili ve svůj prospěch. Kluci plnili co jsme si řekli a velmi aktivním pojetím hry šli zaslouženě pro vítězství. Soupeře prakticky ve všech směrech předčili. Pochválit bych chtěl celý tým za nasazení bojovnost a předvedenou hru. Doufám, že v dalším kole na tento povedený vstup navážeme a budeme pokračovat úspěšně i nadále."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář