Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - KOMÁROV 0 : 0 , SKPP B - ZRUČ 4 : 1

ÁČKO JEN S BODEM , BÉČKO S MLÁDÍM SKVĚLE

helis-komarov-2023.jpg

David Heller se v pátek podílel na výhře našeho béčka se Zručí a den na to v dresu áčka marně dobýval obranný val Komárova

 

 

MUŽI

lisy--komarov-2023.jpg

Jednou z mála dobrých zpráv ze zápasu s Komárovem byl návrat kapitána Venci Lisého do základní sestavy

 

 

 SK PETŘÍN "A"  -  KOMÁROV   0  :  0  

Branky:  

Sestava :  Suchý  -  Klich, Vinkler (70´Treml), Kohout, Vodrážka Dan - Bednář ( 70´Heller ), Lisý  , Zajíček ( 46´ Štefl ) - Demeter, Vanc (70´Tříska) , Šimáně (84´Havelka )

Edelman , Tětek

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/04539480-6ddd-483d-b2c6-9a2825a77bd3

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230325-petrin-komarov-00-d21bab43/

Fotografie ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Muži přivítali svého tradičního soka z Komárova a byl to souboj o čelo divizní tabulky . kdo čekal vyrovnaný zápas ten se nedočkal , teda až na konečný vyrovnaný výsledek . Jinak když se něco zajímavého dělo , bylo to před hostující bránou . Komárov se za 94 minut hry nedostal k žádné střele , přesto si odvezl bod . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Určitě to vnímám jako problém ! Čtyřikrát v řadě jsme byli lepším týmem a máme z toho 5 jarních bodů , což je prostě v téhle situaci šíleně málo !!! Jestli na tom zápasu hledat nějaká pozitiva , tak je to fakt , že už podruhé za sebou sem přijede soupeř a je z nás  podělanej až za ušima jen  z toho , že bychom si měli zahrát  fotbal na trávě . Každopádně jsme bohužel nepředvedli nic zázračného a nakonec těch cca 5 tutovek , které jsme si vytvořili , nestačilo na soupeře , který ani jednou nevystřeli ani na bránu , ani nad , či vedle ní . A bohužel naší neschopností máme oba stejně bod !

 

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  ZRUČ    4  :  1

Branky:  Tříska 2 , Brandner , Konvář

Sestava :  Pejřimovský - Havelka, Trojovský, Holmik ( 46´Hubený ) , Konvář  - Štefl ( 46´Kaňák Jan ), Heller ( 46 Kasík ) , Tětek  , Maxa  -  Tříska (70´Kulhánek ) , Brandner ( 60´Spiegel )

Edelman

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b8229b3f-f787-4802-bd64-c426c21add63

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230324-petrin-b-zruc-41-12cfd784/?highlight=4e1a37f3-dc5e-4eb9-81bd-4dc8249a6c6c&scroll=MT

 

Rezerva jede a to i přesto , že mužská marodka se prostě nezmenšuje a momentálně na ní je 15 hráčů !!! Pomohli ale zase kluci z mladšího dorostu a nakonec to všechno skvěle dopadlo . V první půli jsme ještě na hřišti měli "pár" dospělých a podle toho hra vypadala . Měli jsme jednoznačně navrch , ale bohužel jsme se trefili jen třikrát . Hosté se dostali dvakrát k zahrávání penalty a díky brankáři Pejřimovskému , se radovali jen jednou . Ve druhé půli už jsme dali zelenou našemu mládí a kluci to zvládli skvěle !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Když se vyhraje , tak mám vždycky radost , ale někdy je to o něco víc ! A to bylo právě v tomhle případě . Chtěli jsme mermomocí prodloužit naší vítěznou šňůru , ale na druhou stranu jsme chtěli při těch šílených absencích pošetřit kluky který šli druhý den s áčkem , takže jsme šli do obrovskýho rizika , kdy jsme do zápasu nasadili hned 8 mladších dorostenců . Všem těmto patří obrovská pochvala , i když tři z nich bych chtěl vyzdvihnout o něco víc , jsou to Adam Hubený , Filip Konvář a Matěj Brandner . A když už jsem u toho chválení , tak samozřejmě nesmím opomenout ty plnoleté borce a zase jich pár vypíchnout . Honza Havelka , Martin Trojovský a Kuba Tětek byli totiž jediní , kdo zápas dohrál v poli a mohl si dát po něm jedno pivko :-)  :-)  :-)  ,  zbytek musel na kefír !!!

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář