Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - Č.KRUMLOV 4 : 1 , SKPP B - RADNICE 6 : 0

PARÁDNÍ DOMÁCÍ PŘEDSTAVENÍ

 

 

provy-sokolov.jpg

Michal PROVOD doslova řádil v Sokolově .

V souboji o první místo divizní tabulky se blýskl klasickým HATRICKEM a nutno podotknout , že jeho trefy byly ještě k tomu  parádní ! 

 

 

 

 
MUŽI
 

 

 
SK PETŘÍN "A" - Č.KRUMLOV    4 : 1
 
Branky :   Demeter 2 , Vodrážka J. , Mudra
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Lisý , Klich  -  Bednář , Mudra ( 46´Flachs ) , Vohrna (72´Plecitý ) - Provod ( 83´Vanc )  , Demeter ( 72´Tětek ) , Vodrážka J ( 62´Vodrážka D )
  
Edelman , Trojovský
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
bohužel se nahrála jen úvodní čtvrthodina zápasu
 
 
 
Muži se museli krom soupeře poprat i s povětrnostníma podmínkama a nakonec to zvládli skvěle . Na Krumlov vletěli ve velkém stylu , ale ani jedna z mnoha příležitostí se bohužel do sítě nedostala. A tak přišel trest. Hosté vyrazili do brejku a bylo to 0 : 1 . 
Pak ale přišla půlhodina Aleše Demetera a bylo hotovo. Ještě do přestávky parádně našel na zadní tyči Honzu Mudru a bylo srovnáno. Hned po přestávce si před vápnem zpracoval přihrávku Adama Kohouta a už to bylo 2 : 1 . Za chvíli se řítili s Honzou Vodrážkou na jediného obránce a už to bylo 3 : 1 a když si za další 4 min svoje role vyměnili a tentokráte ho vyslal tváří v tvář gólmanovi Honza Vodrážka, bylo hotovo - 4 : 1
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Na to, jaký byl těžký terén, jsme hráli opravdu výborně ! Z úvodního tlaku jsme sice ještě nic nedali a pak nás samozřejmě na chvíli zmrazila vedoucí branka Krumlova, ale prakticky pořád jsme diktovali tempo hry a hlavně byli nebezpeční ! Minulý týden řádil Provy , tentokrát to byl Demiho den , ale vše je podtržené výborným výkonem celého týmu . 
 
 
 
vodr-sokolov-2024.jpg
Honza VODRÁŽKA  se po půlhodině hry v Sokolově prosadil přímo z rohového kopu a tím nastartoval náš první obrat v zápase, který nakonec rozhodl hatrickem Michal Provod .  
 
 
 
 
 
 
SK PETŘÍN "B" - RADNICE   6 : 0
 
Branky :  Vodrážka Dan 2 , Hájek , Vanc , Frank , Rada
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman  -  Havelka , Trojovský , Mareš , Voves ( 65´Vobruba ) - Tětek , Rada , Vanc -  Vodrážka Dan ( 65´Frank ) , Jandoš , Vanc ( 83´Kacerovský )
 
Béčko chtělo po dvou ztrátách zabrat naplno a podařilo se mu to náramně . Úvodní branku sice kluci dali hned v úvodu zápasu, když se parádně hlavou trefil Martin Vanc po rohu Kuby Tětka, ale na další si diváci v mrazivém počasí museli počkat až do úvodu druhého dějství . Každopádně dva slepence Dana Vodrážky během prvních 5 minut zápas definitivně zlomili. 
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
Pro nás velice důležitá výhra ! Po dvou ztrátách už jsme moc chtěli zabrat naplno a odnesli to Radnice :-( . První poločas ještě hosté kousali a na náš úvodní gól mohli několikrát odpovědět, ale když jsme po vstupu do půle druhé dali dva rychlé góly za sebou , bylo hotovo . Teď potřebujeme vyhrát na Košutce , což nebude jednoduché hlavně tím, že se od nás nic jiného vlastně nečeká a bude to zase o chlup lepší . Každopádně za výkon s Radnicema zaslouží kluci pochvalu a doufám, že v tom šíleném mrazivém počasí udělali přítomným divákům trochu radosti . 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář