Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - KLATOVY 3 : 3 , KOŠUTKA - SKPP"B" 2 : 5

ÁČKO BERE BOD , BÉČKO VŠECHNY TŘI

MUŽI 

katovice-2021.jpg

"Trojzubec"  ve vzduchu vyhrál stoper Ondra Vinkler s lehkou zadní pomocí brankáře Vojty Suchého a stejně tak dopadlo i celé divizní utkání mezi naším áčkem a jihočeskými Katovicemi , kterým naši chlapi nakonec dali nevídaných 7 branek !!!

 

 

 

KLATOVY  -  SK PETŘÍN    3  :  3  

 

Branky :  Provod ( as. Demeter )  ,  Kohout ( as. Vinkler ) , Bednář ( as. Demeter )

Sestava :   Suchý  -   Klich  , Vinkler ,  Kohout , Fikrle  (46´Zoubek ) -   Provod ( 82´Voves ) , ´Zajíček  ( 46´ Vodrážka , 90´Štefl  )  ,  Lisý  ,  Bednář     -   Šimáně , Demeter ( 75ˇJílek )

Zíma

 

 

Muži začali hrozivě a už ve druhé minutě prohrávali 1 : 0 . Pak sice měli trochu více ze hry , ale nebezpeční nebyli , takže je domácí ztrestali do přestávky ještě jednou  a do kabin se šlo za stavu 2 : 0 pro Klatovy . 

Druhá polovina ale byla z úplně jiného těsta a lidi se určitě bavili . Nejdřív se po akci Honzy Vodrážky a Aleše Demetera přiřítil na vápno Lukáš Provod a svojí obávanou pravačkou propálil vše , co mu stálo v cestě a bylo to hned zajímavější . Náš tlak stoupal a vyrovnání si na starost vzala stoperská dvojice Ondra Vinkler a Adam Kohout , když hlavičku prvního jmenovaného dorazil do sítě jeho kolega , a bylo srovnáno 2 : 2 . Když pak záhy proměnil penaltu Petr Bednář za faul na Aleše Demetera , vypadalo to skvěle !!! jenže pak přišla chyba před naší šestnáctkou a bylo srovnáno . Ke konci zápasu měli domácí jednu možnost na vítězství a my v nastavení hned dvě , ale skóre už zůstalo na spravedlivých 3 : 3

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Před zápasem by pro nás byl bod určitě málo , v poločase bychom ho brali všema deseti a tím , že jsme to otočili a čtvrt hodiny před koncem dokonce vedli , tak zase cítíme , že to mohlo být lepší . Ale nakonec máme bod a bereme ho s pokorou , protože domácí hráli prostě dobře a my po přestávce taky , takže to bylo asi spravedlivé . Každopádně musím kluky pochválit za ten obrat . 

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

  KOŠUTKA  -  SK PETŘÍN "B"   2  :  5

Branky : Bílik 2 , Kotěšovec , Trojovský , Heller

Asist. :  

 

Sestava :   Hrabačka  - Šulc  ,  Trojovský , Veselý , Černický  -   ,   Tětek  , Heller ( 74´Levý ) , Ježek   - Kotěšovec , Krystl , Bílik

 

Rezerva hodně chtěla rozjet po remíze další vítěznou šňůru a přes lehké komplikace se jí to nakonec povedlo . V první půli jsme museli jít hned třikrát do vedení , aby na to domácí už nestačili zareagovat a když jsme pak dali na 2 : 4 , bylo to už ok

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Zase jsme se museli rozdělit na dvě party , protože áčko hrálo ve stejný čas v Klatovech a je skvělý , že jsme zápas na Košutce zvládli !!! Po ztrátě v minulém kole jsme strašně moc potřebovali zase najet na vítěznou vlnu a to se nám přes srdnatý odpor domácích povedlo . Situace v tabulce je velmi vyrovnaná a my prostě musíme pořád vyhrávat , což pro naše mladé borce není úplně jednoduchý úkol , ale zatím to zvládají skvěle !!!