Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - ARITMA 3 : 1 , SKPP B - ČERNICE 5 : 3

MUŽI DOMA STOPROCENTNÍ

 

 

MUŽI

vancik-cernice-2022.jpg

Martin Vanc právě zpracovává parádní přihrávku , kterou mu adresoval jeho spoluhráč  Lukáš Maxa , aby vzápětí poslal naší mužskou rezervu do vedení 1 : 0 . Nakonec jsme Černice porazili 5 : 3 a Martin se trefil ještě jednou !

 

 

 SK PETŘÍN A  -  ARITMA    3  :  1

Branky :  Zajíček , Vodrážka Jan , Provod

Sestava : Edelman  -  Vinkler , Lisý  , Kohout    - Bednář  (88´ Zíma  )  , Zajíček (88´Štefl )   , Heller  (70´ Vanc ) -  Provod   , Klich  , Demeter ( 80´Tětek ) ,  Kotěšovec   (70´Vodrážka Jan ) , 

Suchý  , Maxa

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085151-07d67709/

 

 

Muži přivítali pražskou Aritmu , která sice opanuje střed divizní tabulky , ale vzhledem ke dvěma  neodehraným zápasům , to může být klidně vedoucí tým soutěže . No atak nějak se u nás prezentovala !!!

Od začátku až do konce zápasu se hrálo na velmi těžkém terénu , prakticky za neustálého deště , ale kdo přišel rozhodně se nenudil . Oba týmy chtěly hrát fotbal a podle toho to na hřišti vypadalo . V první půli se síť rozvlnila dvakrát . nejprve ta hostující , kterou rozhýbal Petr Zajíček , který vystihl hostující rozehrávku a přesně zamířil . Bohužel vedení nám vydrželo jen pár minut , kdy z levé strany přiletěl centr do našeho vápna a po hlavičce bylo srovnáno . 

I po přestávce se hrálo nahoru dolů a bylo těžko odhadnout , jestli je někdo schopen otočit to na svojí stranu . Dobrá zpráva je ta , že jsme to byli my !!! Parádní brejkovou situaci jsme dohráli až zakončení do prázdné brány , ale Zajdovi střelu z brankové čáry vyrazil Aleš demeter , kterého tam zahodil jeden z obránců hostů - pentle . K té se postavil Honza Vodrážka bylo to 2 : 1 . Hosté přitlačili na pilu , ale poslední slovo měl Michal Provod , který svůj šedesátimetrový sprint nekompromisně zakončil parádní akci dvojice  Honza Vodrážka - Petr Zajíček a bylo hotovo - 3 : 1

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Opravdu těžký zápas !!! Složité klimatické podmínky , neustále těžší a těžší terén a opravdu skvělý tým, proti nám , takže konečné 3 body jsou opravdu skvělé . Na to jaké byly podmínky se hrál opravdu dobrý fotbal , chvíli jsme byli lepší my , chvíli zase Aritma , ale nakonec jsme dali tři branky , což je prostě skvělé . Oproti zápasu v Bříze jsme podali diametrálně odlišný výkon a teď je třeba zapracovat na tom , abychom tohle předvedli i v Klatovech !!!

 

 

vodr---cernice-2022.jpg

Zřejmě rozhodující moment utkání naší rezervy s Černicema . Po krásné průnikovce Jakuba Tětka , přišlo podobně hezké předložení Matěje Štefla a gólová střela Honzy Vodrážky . Odskočili jsme na 2 : 0 a tenhle rozdíl ve skóre byl i na konci celého zápasu .  

 

 

SK PETŘÍN  B  -  ČERNICE   5 : 3

Branky :  Vodrážka Jan 2 , Vanc 2 , Havelka

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/19086c75-7550-4be3-b322-298cdbbad8b3

 

Foto ze zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/gallery/273?folderId=4377#4

 

Video ze zápasu :   https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085158-c8b1a3b6/

 

Rezerva pomalu nechává zapomenout na domácí propadák s Radnicema a tentokráte to odnesli Černice . Hlavně v první půli jsme měli jasně navrch a po zásluze šli do kabin s vedením 3 : 0 . 

Druhou půli jsme sice 2 : 3 prohráli , ale zápas jsme měli pod kontrolou až do konce 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Asi bych si dovedl představit , že dostaneme méně branek , ale fotbal je gólech a daleko raději vyhrajeme 5 : 3 , než 1 : 0 . Takže zvláště za první půli si kluci zaslouží velkou pochvalu . Dobrá zpráva je ta , že se nám po dlouhé době dostal do hry Martin Trojovský . Naopak minimálně do konce podzimní části jde pomoci Horní Bříze Kuba Krystl , kterému tímto přeju hodně štěstí .  

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář