Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK PETŘÍN A - SENCO 4 : 0 , SK PETŘÍN B - STAŇKOV 12 : 1

DVĚ KANONÁDY ZA SEBOU

demi-sen.jpg

Autor hattricku z plzeňského derby  -  Aleš Demeter

 

 

 

MUŽI

sancis-senco-2023.jpg

Zdeněk Šimáně si v derby připsal dvě asistence. Jednu hezčí než druhou!

 

 

 SK PETŘÍN "A"   -  SENCO    4  :  0

Branky: Demeter 3, Kohout

Sestava :  Suchý  -  Klich, Vinkler, Kohout, Treml - Bednář, Heller (70´ Lisý), Zajíček           (70´ Tětek) - Demeter (83´ Tříska), Šimáně (80´ Vanc), Provod (70´ Vodrážka Dan)

Štefl, Edelman

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230311-petrin-senco-40-69642007/

Fotografie ze zápasu: 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Muži přivítali ve svém úvodním domácím jarním zápase svého městského rivala z Doubravky a kdo čekal vyrovnaný souboj, ten se (bohudík pro naše barvy) nedočkal. Z velmi opatrného úvodu jsme se postupně začali víc a víc a blížit k hostující bráně, a když nám nevyšla ani spousta standardních situací, udeřili jsme ze hry. Parádní prohození Zdeňka Šimáněho proměnil blafákem Aleš Demeter a bylo to 1:0. Hned záhy jsme kopali standardku z poloviny hřiště, nevinnou hlavičku Ondry Vinklera chytil hostující brankář a tím prakticky pro všechny celá akce skončila - otočili se a běželi pryč. Až na jednoho! Adam Kohout se lehce zdržel, aby zpomalil brankářův výkop a najednou ležel míč vedle šíleně chybujícího brankáře Luhového. Lehčí trefu si asi Adam dopřát nemohl - 2 : 0. Další dvě branky přichází až po přestávce. Nejprve fantastickou přihrávkou vyzval Zdeněk Šimáně k druhému zápisu Aleše Demetera. Druhý jmenovaný dovršil na konci zápasu svůj hattrick, když proměnil penaltu na konečných 4:0.

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

V kontextu tohoto výsledku nás určitě o to víc mrzí, že jsme neudrželi v Katovicích nulu a nemáme na jaře plný počet bodů. Samozřejmě, že derby s Doubravkou je vždycky zajímavý zápas, který vždycky přináší spoustu emocí. Ale to je přesně to, co nás všechny na fotbale baví. My jsme v sobotu rozhodně nepředvedli nic zázračného a určitě jsme hráli hůř, než v Katovicích, ale na výhru to stejně stačilo. Mrzí mě, že jsme při vedení 3:0 hodně polevili a soupeř si v té fázi vypracoval tři obrovské tutovky. Díky Vojtovi Suchému a dalšímu "brankáři" Ondrovi Vinklerovi (oba si připsali skvělé brankářské zákroky :-) ) jsme to přečkali. Na rozdíl od soupeře jsme mohli vystřídat dobré hráče za dobré a závěr už jsme si pohlídali . 

 

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  STAŇKOV    12  :  1

Branky: Vanc 4, Štefl 3, Škarda 2, Trojovský, Maxa, Tříska 

Sestava :  Pejřimovský - Voves (70´ Levý), Václavík, Trojovský, Maxa - Olach (46´ Kaňák Jan), Lisý (46´ Pleticha), Štefl, Vanc (46´ Kaňák Jakub) - Tříska (46´ Spiegel), Škarda

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230311-130211-2a119581/

 

Rezerva měla velkou chuť si zastřílet a hodně záleželo na tom, jak dlouho bude odolávat staňkovská obrana a kdy jí poprvé takzvaně odšpuntujeme. Pro hosty to ale začalo úplně šíleně! Hned výkop z poloviny šel nahoru, přichází faul, standardka a gól! Za nějakých 35 vteřin bylo odšpuntováno a pak už to jelo jako po másle. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Místy mi bylo soupeře i docela líto, protože se snažili, dělali co mohli, ale na tu naší hru v prvním poločase prostě asi ani nešlo patřičně reagovat. Kluci hráli s neskutečným drivem, neustále v pohybu a hlavně dvojice Matěj Štefl - Martin Vanc si na hřišti dělala prakticky co chtěla. Každopádně za první poločas si zaslouží všichni velkou pochvalu. Do druhé půle jsme vyslali 4 dorostence, trochu jsme přeskupily řady a chvilku to trvalo, než soupeř odpadl fyzicky. V poslední dvacetiminutovce jsme zase pálili do černého a načepovali chodům plzeňskou dvanáctku :-) 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář