Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROKYCANY - SKPP"A" 4 : 1 , TACHOV - SKPP"B" 4 : 1

DVA STEJNÉ VÝPRASKY

 

 

MUŽI

 

 

  ROKYCANY  -  SK PETŘÍN "A"    4  :  1 

Branky: Demeter 

Sestava :  Suchý  -  Provod, Kohout, Vinkler, Klich ( 77´Tříska )  - Bednář ( 60´ Štefl ) , Lisý  ( 80´Heller ), Zajíček  (80´ Tětek) - Demeter , Šimáně  , Vodrážka Jan (60´ Vanc )

Edelman , Vodrážka Dan

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/03ffbf74-ed3a-4031-8e72-4272dd20b9e8

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216148-FC-Rokycany-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

https://rokycansky.denik.cz/fotbal-divize/foto-rokycany-obraly-favorita-kouce-petrina-rozlitil-vykon-rozhodciho-rejzka-202.html?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=social_redirection

 

Muži jeli do Rokycan potvrdit dobrou formu z posledních týdnů , ale tvrdě narazili . V první půli se nesl ve znamení střeleckých soubojů našeho Petra Zajíčka s domácím brankářem Houdkem , ale ten skončil jednoznačně 0 : 4 v neprospěch našeho středopolaře a jelikož se domácí na druhé straně dvakrát prosadili , šlo se do kabin za stavu 2 : 0 pro domácí . 

Ve druhé půli se nám hned záhy podařilo srovnat, když Aleš Demeter proměnil pokutový kop za ukázkový volejbalový "bagr" jednoho z domácích stoperů . Bohužel to z naší strany bylo co se týče branek vše a byť jsme se za vyrovnáním tlačili, domácí nás ještě dvakrát z podobných brejkových situací potrestali a zaslouženě si uzmuli všechny 3 body . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Mám rád, když se něco děje, fotbal je o emocích a když nejsou, tak je to prostě na prd a v Rokycanech toho bylo až až, takže tady jsou moje 4 zásadní komentáře : Začnu fotbalem! Musím smeknou klobouk před domácím týmem a jeho trenérem, protože byť si nemyslím, že bychom se my na Rokycany připravili hůře než oni na nás, tak musím bohužel konstatovat, že způsob provedení toho co jsme my a oni měli připravené, byl obrovský! A byť jsme se naší větší herní kvalitou několikrát dostali z nejhoršího, tak takhle jak hráli Rokycany se prostě hraje o záchranu a o body! Oni začali skvěle a tím, že vlastně celý zápas vedli se jejich nastavení vůbec neměnilo, možná naopak a my jsme si s tím prostě nedokázali poradit. Druhá věc je rozhodčí. Hned po zápase, ve velkých emocích, jsem v rozhovoru pro Deník pronesl, že výkon rozhodčího byl špatný, možná jsem řekl dokonce šílený. Teď s odstupem dvou dní a shlédnutí záznamu celého zápasu, musím konstatovat, že jsem to řekl naprosto trefně. Je mi úplně jedno kdo to je, jen beru v potaz jeho vystupování, jeho chování a jeho pískání a jsem strašně , strašně rád, že v naší divizi je takhle špatných rozhodčích fakt málo, když vezmu naše letošní zápasy, tak s vyjímkou rozhodčího z Katovic, tak všichni co nás pískali byli o level lepší než tenhle ! A vůbec nechápu ty hlasy, které mi říkají, že bych tohle neměl říkat nahlas....... Jdeme dál, další téma balony. Jak už jsem říkal, k Rokycanům mám vztah, hrál jsem tam , trénoval jsem tam a fotbal tam dělá spousta skvělejch lidí. Přesto se tam mezi ně vloudí nějakej jouda, kterej ve 30 minutě zápasu schová všechny hrací balony ( teda krom toho se kterým se hrálo, ten se mu nepovedl ) a nevím jestli se mám smát nebo brečet, když pak na záběrech na TV COM vidím všechny hrací míče schované za střídačkou. Chápu, že hrát o záchranu je blbý, ale příště tuhle schovávačku udělejte o hodinu dýl, asi bych to přešel .... A poslední věc je zase tak trochu fotbalová. Jak už jsem říkal, domácí předvedli super výkon se spoustou skvělejch individuálních výkonů, kterým určitě vévodil Dan Houdek v bráně. Jsem moc zvědavej, kde bude chytat příští sezónu.  

 

 

 

 TACHOV  -  SK PETŘÍN "B"    4  :  1   

Branky:  Tětek 

Sestava :  Edelman - Havelka, Kohout , Trojovský , Rampa   -  Tětek  , Maxa ( 72´Kolářík ) , Šulc ( 70´Rada ) -  Vanc ( 60´Demeter ) , Štefl  , Tříska ( 60´Kotěšovec )

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b73ac8c9-097e-452d-baab-667a59b0b32b

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko chtělo domácím překazit postupové oslavy a přiblížit se o kousek blíž ke stříbrné příčce, ale bohužel se to nakonec nepovedlo. Výkonem si ale kluci zaslouží pochvalu.

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Bohužel jsme zdaleka nemohli využít všech možností jak být v Tachově co nejsilnější, ale i tak jsme dali dokupy tým, se kterým jsme v Tachově chtěli prostě vyhrát, protože nám vlastně ani nic jiného nezbývá. Přečkali jsme domácí úvodní tlak, kdy to rozhodně nevypadalo, že bychom měli mít v Tachově nějaké šance, ale od nějaké 15 minuty jsme si začali tvořit šance i my a nakonec z toho byli 4 tutovky. No a tady se lámal chleba! My jsme nedali ani jednu z loženek a přišel trest. Zkušený Trojovský si spletl velké vápno s tatami a byť té "parádní" skládce předcházel chvíli před tím neodmávaný několika metrový ofsajd, kopala se pentle a tu domácí Hudec s přehledem proměnil v parádního šatnáře. Po přestávce jsme sice rychle zareagovali na domácí zvýšení na 2 : 0, když se trefil Kuba Tětek, ale pak už jsme tak nebezpeční jako v první půli nebyli a domácí nám ještě zabalili dva další na cestu . Za výkon ale musím kluky pochválit

 

kote--sobeslav-2022.jpg

Lukáš Kotěšovec byl dlouho mimo hru kvůli poraněnému kolenu, ale proti Nýrsku už zase pálil ostrými! Rozdílovou trefu na 1 : 0 totiž zařídil on .

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář