Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍPRAVA - LÉTO 2020

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY -  LÉTO  2020

 

fiji-2020.jpg

Muži se v sobotu vydali do Středočeského kraje , kde je přivítal náš tradiční soupeř v dobách přípravných - celek Komárova . Domácí nás tentokráte hostili v azylu v Újezdě , protože jejich  travnatá plocha prochází rekonstrukcí . 

 

 

sancis-2020.jpg

Náš útoční Zdeněk Šimáně se proti Komárovu blýskl parádním gólem . Jeho střelu z poza vápna sledoval domácí brankář až do chvíle , kdy mu zapadla do šibenice . Bohužel to na výhru nestačilo a zápas skončil remízou . 

 

 

ZRUČ  -  SK PETŘÍN     3  :  7

Branky   Vohrna 3 , Bendl 2 , Heller , Škarda

 

Sestava    :    Suchý  -  Voves , Trojovský(45´Levý) , Lisý , Krystl  -  Fikrle (45´Heller ) , Kordík -  Šulc , Bendl , Vohrna - Bednář

 

Páteční souboj se Zručí se rozhodně ,  a na rozdíl od obou trenérů ,  domácí divákům ( hrálo se v Druztové ) musel líbit , protože viděli 10 vesměs parádních branek . Každopádně nás brzké vedení 0 : 2 asi hodně uspokojilo , protože po hodině hry to bylo 3 : 2 pro domácí . Závěrečná půlhodina ale už byla plně v naší režii . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Musím říct , že jsem spokojený tak z poloviny . Začátek zápasu se nám povedl , protože i ve chvíli , kdy měli domácí dost sil , tak jsme byli silný v kombinaci a vcelku aktivní . Jenže jak už to ve fotbale bývá , tak se Vám vymstí jakákoliv chyba . My jsme za deset minut udělali těch chyb tolik , že to bylo na pováženou . Na druhou stranu jak jsme zareagovali po tom , co se domácí dostali do vedení 3 : 2 nám  udělalo velkou radost .  

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

KOMÁROV  -  SK PETŘÍN   2  :  2

Branky  :  Šimáně , Provod

Sestava  :  Hrabačka -  Klich , Zoubek , Trojovský , Fiala -  Kohout  , Fikrle , Heller -  Štefl , Bílik , Šimáně  - Provod

 

Ve druhém víkendovém zápase jsme vyrazili za svým tradičním sokem a jak to bývá tradicí , bylo se na co koukat . Domácí se dostali do vedení hned v úvodu , ale my jsme se ještě do poločasu dostali do vedení . Rozhodnutí celého zápasu přišlo hned po poločase , protože náš místy drtivý tlak odnesli jen tyče , břevna , ruce gólmana , nebo ochranná síť za bránou a domácí nás chvíli před koncem potrestali . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Z těch , už několika , soubojů mezi námi a Komárovem , jsme tentokráte poprvé svého soka přehráli a paradoxně z toho byla jen remíza , takže jsme z malebné vísky odjížděli spíše s příjemnými pocity . Takže určitě si vyříkáme chyby , které jsme udělali , ale herně to bylo fakt dobrý . Kluci nám motají hlavu jak mohou a my z toho musíme mít radost . 

2001-rapid.jpg

Čas nejde zastavit !!! Ještě před pár týdny spolu válčili v našem dorostu , ale přechod do mužské kategorie je minimálně na čas rozdělil . V páteční přípravě se na hřišti potkali Matěj Maur , Kuba Tětek , Matěj Fikrle a Pavel korelus . A to se na fotku nevešli další jejich bývalí spoluhráči , kteří oblékají bud náš , nebo rapidský dres , Kryštof Bílik , Honza Ledvina a Patrik Salvét .

Dvatisícejedničky prostě válí !!!

 

 

RAPID  -  SK PETŘÍN     1  :  3 

Branky   Škarda , Kordík , Kohout

 

Sestava    :    Hrabačka  -  Klich , Zoubek (70´Levý) , Kordík , Fikrle  -  Kohout , Heller , Tětek -  Šimáně , Bílik , Škarda

 

Víkendový dvojzápas našich mužů začal v pátek na Rapidu a hlavně v první půli byla vidět naše výrazná převaha , která sice nakonec stačila na výhru , ale rozhodně to mohlo být o víc !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Nakonec to díky absencím vyšlo skoro přesně , že za víkend vyjde na každého celých 90 minut a to po tom trochu náročnějším týdnu , bylo přesně to co jsme chtěli . Na Rapidu bych chtěl kluky pochválit hlavně za první půli , tam to mělo docela drajv . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN   0  :  2

Branky  :  Bendl 2

Sestava  :  Suchý  -  Voves ( 70´Škarda )  ,  Lisý , Trojovský , Šulc -  Kohout ( 70´Levý ) , Bednář , Bendl  -  Štefl , Krystl , Vohrna

 

Ve druhém víkendovém zápase se krom Adama kohouta představila druhá polovina našeho kádru a bylo to velmi podobné tomu , co bylo k vidění v předvečer na Rapidu , tady jsme sice vstřelili o branku méně , ale zase jsme žádnou nedostali . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ve Vejprnicích to byl o chlup otevřenější fotbal , když se domácí Slavia snažila hrát . O to víc jsme ale měli tutových šancí , takže konečné skóre musí být výhrou pro domácí a ne pro nás !!!

 

 

 

FC VIKTORIA U19  -  SK PETŘÍN     2  :  3 

 

Branky  :  Škarda , Bednář , Klich

 

Sestava  1. poločas  :    Hrabačka  -  Klich , Zoubek , Trojovský , Šulc  -  Kohout , Heller , Bednář  -  Šimáně , Štefl , Škarda

2.poločas  :  Suchý  -  Voves , Zoubek, Trojovský , Fiala   -   Vinkler , Tětek , Fikrle   -  Klich , Šimáně , Bílik

 

V úvodním střetnutí letní přípravy jsme se  , na parádním černickém pažitu , střetli s tradičním naším rivalem z přípravných období - viktoriánskou U19 . Vcelku početná divácká kulisa viděla za 90 minut docela pěknej fotbal a 5 branek k tomu . 

Do vedení jsme se dostali my , když po  spolupráci Štefla s Hellerem na pravé straně se balon snesl přímo na hlavu Petra Škardy a ten poslal balon přesně k tyči  . Za chvíli se mladící dostali na hranici šestnáctky k odraženému balonu a pohotovou střelou k jedné z tyčí srovnali skóre . Vedení jsme si vzali ještě do poločasu , když parádní individuální akci Zdeňka Šimáněho zakončil pohotovou střelou kapitán Petr Bednář - 1 : 2 . 

V druhé poločase si nejprve sám vybojoval balon Patrik Klich , obešel vše co mu v cestě stálo a do prázdné zvýšil na 1 : 3 , aby po chvíli byl po podobné situaci na stejného hráče spáchán faul v pokutovém území - penalta . V tu chvíli se zdálo vše hotové , jenže !!! Lukáš Zoubek svůj penaltový pokus poslal vysoko nad´, viktoriání záhy snížili na 2 : 3 , za chvíli se pískla pentle i na druhé straně a vypadalo to , že bude srovnáno . Jenže Vojta Suchý střelu vyrazil a skóre už se do konce nezměnilo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Byť se v těchhle fázích přípravy povětšinou říká , že je výsledek nedůležitý a podružný , tak my máme z téhle výhry vskutku radost , protože s tímhle soupeřem se utkáváme pravidelně už několik let a jakýkoliv bodový úspěch se nám po celou tu dobu vyhýbal . Každopádně jsem spokojený i s předvedenou hrou , protože ikdyž nám chyběla celá řada hráčů , tak ti co nastoupili si významně řekli o naší pozornost . Rozhodně se nám bude celý týden líp trénovat :-)

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen