Jdi na obsah Jdi na menu
 


MÝTO - SKPP"A" 1 : 0 , LUBY - SKPP"B" 0 : 3

BÉČKO POSTUPUJE DO KRAJSKÉHO PŘEBORU

BÉČKO

 

 

POSTUPUJE DO

 

 

KRAJE

 

 

ŠEST kol před koncem je rozhodnuto !!! Naše mužské béčko se s obrovským předstihem může radovat z postupu do krajského přeboru , takže všem možná 50-ti hráčům , kteří se o to postarali patří obrovská gratulace ! A už v pátek od 18,00 , se může 5 kol před koncem rozhodnout , jestli to bude z první příčky, protože doma přivítáme momentálně druhý Tachov.

No a těch dalších výsledkových úspěchů už bylo opravdu poskrovnu . Naše U11 zvládla finále Turnaje mládeže v daleké Kroměříži skvěle a konečné 13. místo je obrovským úspěchem a pak vyhráli už jen U14 a U13 . Jeden bodík ještě urvali starší žáci a všichni ostatní odešli ze hřiště bohužel  poraženi . 

 

 

2011---kroemriz-2022.jpg

Naše nejstarší přípravka ročníku narození 2011 se dostala až na finálový turnaj POHÁRU MLÁDEŽE , tentokráte nazvaným jako PLANEO CUP . Kluci sehráli v daleké Kroměříži 10 velmi těžkých zápasů a konečné 13. místo ze 24 finalistů je skvělým počinem !!!

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

sancis---klatovy-2022.jpg

Druhou "hvězdou" zápasu s Klatovama  byl Zdeněk Šimáně , který si na své konto připsal dvě asistence ! A to ještě takové , že pokaždé si střelec mohl vybrat , který kout poloprázdné brány si vybere .

 

 

MÝTO  -  SK PETŘÍN "A"     1  :  0

Branky :  

 

Sestava : Edelman  -  Klich (64´ Vodrážka Jan ) , Vinkler  , Vodrážka Dan (80´Skalozubov ) , Provod  -  Bednář , Heller ( 42´Štefl ) , Zajíček  -  Šimáně , ´Kotěšovec  ( 64´Zoubek  ) , Bílik ( 46´Demeter )

Strejc 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/97dc0f7f-c963-4ca7-bcc3-d9ca4337f5bd

 

Muži jeli do Mýta jako velký favorit , ale fotbal už je někdy takový , že na tyhle prognózy úplně nedbá . Během první půle se hrálo asi 10 minut a za tu dobu jsme si vypracovali tři jasné tutovky , ve kterých postupně selhali Kotěšovec , Bílik a nakonec i z penalty kapitán Bednář a to asi rozhodlo o naší porážce . Domácí se postupem času semkli a vybičovali k neuvěřitelnému výkonu . Na rozdíl od nás svůj pokutový kop proměnili a zápas už přes naší sice velkou , ale naprosto bezzubou převahu dotáhli do vítězství . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím konstatovat , že to byl jeden z nejhnusnějších zápasů , které jsem ve svém životě viděl a kdyby jsme všichni zůstali v neděli doma , bylo by to nejlepší co jsme mohli udělat . Dohromady s Mýtem 7 zraněných a dvě červené , takže ti taky nemůžou za týden hrát , plus cca celkem tak maximálně 20 minut míče v naprosto zoufalé hře  -  to je tak nějak vše co divák mohl v neděli vidět . Takže jediné co mi tak trochu dělá radost je to  , že v Mýtě dostali rozum a kdyby nehráli s náma , tak jim tu výhru , kterou si za tu obrovskou bojovnost jednoznačně zasloužili , přeju z celého srdce . Tím , že jsme to "odskákali" my , se ta radost značně mírní a k tomu pořád ještě před očima mám ty šílené zákroky Skopového , za který neměl dostat dvě žluté karty, ale přesně 3 červené !!!  A ještě pár výchovných  přes papulu navrch ...

 

FOTKY ze zápasu -   Vlaďky ŠTYCHOVÉ :

https://www.facebook.com/skpetrin

 

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206706-Slavoj-Myto-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Zastupující kapitán naší rezervy Matěj Fikrle dovedl svojí družinu až k postupu ! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

LUBY  -  SK PETŘÍN "B"    0  :  3

Branky :  Šedivý 2 , Jílek

 

Sestava :  Suchý   - Voves , Zíma ( 73´Žemlička ) , Veselý  , Šiml  ( 64´Hofman )  - ´Fikrle ,  Hrdina , Jílek  ,   -   Krystl , Kunesch ( 84´Šneberger ) , Šedivý ( 84´Frank ) 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6cd47e64-9f65-4408-a9b6-92cbd1355630

 

 

Béčko se mohlo stát první postupujícím a to už 6 kol před koncem 1.A třídy , ale potřebovalo k tomu vyhrát v Lubech , což samozřejmě papírově bylo skoro jasné . Jenže !!! Početná marodka v kádru mužů a současný výkop zápasu áčka tomu dávalo trochu jiný nádech , protože do Lub se krom 7 statečných mužů vydalo ještě 8 dorostenců , z toho 6 mladších !!! A výsledek ? Naprosto skvělá práce celého týmu jehož věkový průměr byl silně pod 18 let !!! 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy  :    Jednoduché jak vypadá konečný výsledek to rozhodně nebylo , ale zasloužené ano . Ta sedmička mužských mladíků vzala pod svá křídla tu osmičku teenegerů a společně to dotáhli až k postupu do krajského přeboru . Touhle sestavou se počet zainteresovaných hráčů , kteří mají podíl na postupu dostává až k neskutečným 50- ti . Teď se soustředíme na to , abychom postoupili z prvního místa , což můžeme potvrdit hned v pátek , výhrou nad Tachovem . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář