Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI POHÁRY HRÁT NEBUDOU

MOL CUP    PRAHA 4 ÚJEZD - SK PETŘÍN   4 : 2

MUŽI

 

EVROPSKÉ POHÁRY

 

 HRÁT NEBUDOU

 

 

PRAHA 4 ÚJEZD  -  SK PETŘÍN      4 : 2

Branky : Šimáně , Klich

Sestava : Suchý  -  Štefl ( 46´Levý , 82´Treml ) , Vinkler , Kohout , Klich - Vanc ( 66´Tětek ) , Bednář , Zajíček ,  Šimáně   -  Demeter (66´Kotěšovec ) , Vodrážka Jan ( 66´Krystl )

Edelman

 

Muži vyrazili v sobotu bojovat o možnost zahrát si příští rok evropské poháry a bohužel jim domácí vystavili stopku hned v předkole Mol cupu . 

Nepřízeň počasí nás během cesty na zápas poslala místo na Kolodějskou trávu do Újezda na domácí mini umělku a to , že na ní umí domácí hrát jsme zjistili velmi záhy . Hned od úvodního hvizdu totiž do našeho vápna lítala jedna koule za druhou a domácí byli ve vzduchu absolutně dominantní . Za 10 minut jsme dostali dva góly a další čtyři tutovky jsme ještě přečkali . Po nějakých 20-ti minutách jsme zjistili , že domácím zase vůbec nevoní hra po zemi , hra se začala vyrovnávat , ale bohužel tutovky Zdeňka Šimáněho a Aleše Demetera skončili vždy těsně vedle odkryté domácí svatyně a tak se do kabin šlo za stavu 2 : 0 pro domácí . 

Do druhé poloviny přišel trochu vyrovnat výškovou převahu Jarda Levý , ale zároveň jsme chtěli pokračovat v naší kombinační hře . Bohužel přišel dfalší centr a gól na 3 : 0 . Jenže ani to nás nezlomilo během chvilky už to bylo 3 : 2 . Nejprve se prosadil Zdeněk Šimáně a za pár minut na to po akci Kuby Krystla dorazil balon do sítě Patrik Klich . V tu chvíli byli domácí na ručník , my jsme se tlačili do útoku a čekali na to vysněnou tutovou šanci na vyrovnání . A ta přišla cca 3 minuty před koncem ! Parádní akci po pravé straně zakončil centr na úplně volného střídajícího mladíka Honzu Tremla , který pohodlně hlavou překonal bezmocného brankáře domácích a už už se slavilo . jenže na brankové čáře se najednou ocitl domácí obránce a prazvláštním způsobem pomocí celého těl zázračně vyndal míč za brankovou čáru , ale mimo tři tyče . Z protiútoku jsme dostali čtvrtou branku a byl konec !

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Začátek byl šílený ! Vůbec jsme se nedostali k ničemu a domácí nás ve stylu podobající se americkému fotbalu a rugby zároveň zmáčkli jako citron . Od nějaké 20 minuty jsme začali hrát po zemi a vůbec to nebylo špatné . Obrovská škoda té tutovky v závěru , protože v tu dobu byli domácí na ručník a kdyby existovalo ve fotbalu kdyby , tak jsme to asi celé otočili . Každopádně jsme , díky tomu úvodu , asi zaslouženě z poháru venku a ted  nás čeká obrovsky těžký úvodní kolo soutěží .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář