Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" J. HRADEC - SK PETŘÍN 1 : 1 (3:2 na PK )

BOD Z DALEKÉHO JIHU

 

MUŽI "A" 

 

   JINDŘ. HRADEC  -  SK PETŘÍN   1  :  1

( 4 : 2 na PK )

Branka :   Bendl

Sestava :     Příhoda  ( 90´Pfleger )  -  Papáček , Zoubek  , Světlík , Šulc ( 82´Macht )   -   Lisý  , Bednář  , Filinger ( 58´Chocholatý ) , Bendl  75´Štych ) ,  Peterka  , Škarda ( 52´Hartl )

Vodrážka

 

Muži si přivezli z předalekého Jindřicháče bod , ale vzhledem k průběhu utkání to není moc . Domácí měli sice po celý zápas optickou převahu , ale dostávali se jen a jen k nakopávaným balónům , se kterými si brankář Příhoda dokázal vždy poradit . Ve 20. minutě se ke střele dostal kapitán Bednář , domácí gólman jeho střelu dokázal jen vyrazit na břevno a hlavičkující Bendl už měl velmi lehký úkol dostat balon za jeho záda . Tahle trefa se dlouho zdála jako klíčová , ale jak už to ve fotbale bývá nakonec to nestačilo . Sice jsme hned několikrát mohli jít , do zřejmě rozhodujícího , dvougólového trháku , ale bohužel se nám druhou pojišťovací branku dát nepodařilo . Takže přišel zákonitě trest . Pět minut před koncem odhlavičkoval stoper Světlík centr domácích jen na hranici vápna a domácí se po prudké dělovce mohli radovat z vyrovnání . Penaltový rozstřel ale jasně vyzněl pro domácí , na penalty vystřídavší brankář Pfleger sice jednu penaltu chytil , ale naši střelci se zmýlili hned třikrát a byl z toho jen bod !

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Před zápasem bychom bod asi brali , protože ten nám v tabulce  zaručoval pořád místo nad naší soupeřem , ale když dostanete góla pár minut před koncem , tak to vždycky bolí víc . Ono je to samozřejmě těžké po takové dlouhatanánské cestě  , a ještě k tomu ráno ,  dostat se do maximálního tempa , ale to zřejmě rozhodlo o tom , že nemáme všechny tři body . Přesto , že jsme nepodali nijak bídný výkon , tak jsme rozhodně schopni zahrát lépe a v tu chvíli bychom brali všechny tři body . Každopádně remíza tomuhle zápasu asi slušela , škoda je toho druhého bodu , který by byl pro nás suprový .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář