Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - VEJPRNICE 5 : 1

ÁČKO OTÁČELO ZÁPAS

article preview

 

 

helis.jpg

David HELLER byl u obratu áčka

David Heller , záložník naší U19 , byl nominován k sobotnímu zápasu mužského áčka a trenéři ho hned o poločase poslali do hry s jasným cílem !  Otočit nepříznivě se vyvíjející duel , což se "Helísovi" povedlo naprosto dokonale . Nejenže byl po celou dobu hodně aktivní , ale střelou do šibenice odšpuntoval dokonalý obrat a ještě k tomu mohl slavit i doma . V soupeřově dresu se totiž na hrotu statečně rval jeho starší brácha Adam , kterému nakonec zbyly jen oči pro pláč :-)

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN  -   VEJPRNICE    5  :  1

Branky :  Demeter 2 , Heller , Lisý , Vohrna 

 

Sestava :     Suchý

Šulc   Zoubek    Vinkler (46´Heller , 80´Kohout )  Fiala

 Bednář     Lisý     Bendl

Šimáně (83´Štefl )   Gavrylovskyy  ( 62´Demeter )

Brudna  (46´Vohrna ) )

 

Příhoda , Kordík

 

Áčko musí vyhrát všechny zápasy a doufat že Rokycany klopýtnou a tak se nic jiného než výhra nad vejprnickou Slávií od něj nečekalo . Od začátku nic nenasvědčovalo tomu , že by to tak nemělo být . Převaha nad soupeřem byla velká , místy až obrovská , ale úvodní , uklidňující branka nikde . A tak přišly i šance hodně zalezlého soupeře . Nejprve se na našeho gólmana Suchého řítil osamocený hostující útočník , ale "Gaga" ho vychytal , pak se ještě hosté dostali k hlavičce , kterou Suchý odvrátil na roh , ale z něho už se hosté radovali . Běžela 44´a hosté nám dali klasického šatnáře !!!

Do druhé půle jsme vstoupili podobně jako do první , ale s jednou malou vyjímkou , začali jsme dávat branky . Nejprve se k balonu na hranici vápna dostal střídající David Heller  a  vymetl vejprnickou šibenici - 1 : 1 . Za chvíli si na roh střelce úvodní branky naběhl Zoubek a jeho pokus mimo bránu parádně uklidil Venca Lisý  2 : 1 . A jelo se dál ! Za pár minut si do vápna naběhl Mára Vohrna a Šimáněho centr nešlo netrefit 3 : 1 . V závěru si vzal slovo další střídající mladík Aleš Demeter . Nejprve se prosadil hlavou po centru Šimáněho  , aby si pak  ještě těsně před koncem  vylepšil statistiky , když si parádně přebral balon od Máry Vohrny a utaženou střelou upravil na konečných 5 : 1 .  

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Přesto , že jsme nakonec první poločas prohráli , tak nemůžu říct , že bychom v této části hráli nějak špatně , ale něco tomu chybělo ! Chyběli tomu góly a bez nich se ve fotbale nedá vyhrávat . Nevím z jakou taktikou k nám Vejprnice přijeli , možná , že původně chtěli být aktivnější , ale my jsme nepustili prakticky k ničemu a tak se zaměřili prakticky jen a  jen na obranné odkopy a nám trochu trvalo , než jsme se prosadili . Určitě nám k tomu pomohly i všechny změny v sestavě . Do druhé půle jsme poslali kromě střelce Marka Vohrny i mladíka Davida Hellera a za půl hodiny jsme ho mohli stáhnout zpět , aby se mohl připravovat na svůj nedělní zápas ligového dorostu , protože svůj úkol splnil znamenitě . Ještě více rozhýbal naší záložní řadu , první veledůležitou branku vstřelil parádní střelou sám a na druhou prakticky přihrál , takže obrovská pochvala !!! Vejprnice pak složili zbraně a naší bránu ohrozili jen jednou , kdy za stavu 3 : 1 se zase musel vytáhnout Vojta Suchý v bráně . Takže pochvalu zaslouží všichni , byť za druhou půli podstatně větší !!!

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  HOLOUBKOV   8  :  0

Branky :   Vohrna 2 , Gita 2 ,  Bendl , Vodrážka , Štefl , Kordík

 

Rezerva si k postupu do 1.A třídy přidala ještě dva úkoly . Vyhrát všechny zbývající zápasy a dát v celé soutěži více jak 100 gólů a v zápase s Holoubkovem se k tomu zase trochu přiblížila . Od začátku do konce to byla hra na jednu bránu a byť se soupeř snažil , na nás to nestačilo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Musím konstatovat , že mě vlastně soupeř , udělal radost . Byť dostali branku hned v první minutě a vůbec na nás neměli , tak se dlouho snažili hrát aktivně , vytahovat obranu a pokud to jen trochu šlo , tak se dostat alespoň na naší polovinu . Kluci ale ukazují , že v této soutěži nemají co dělat a je to strašně pozitivní koukání . Když si vezmu , jak jsme se v téhle soutěži prezentovali v posledních letech , tak je tady asi nejvíc vidět ta naše celková oddílová práce . Zvláště v těch domácích zápasech musíme být noční můrou pro všechny týmy co sem přijedou a to je prostě fajn !!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář