Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" SK PETŘÍN - ROKYCANY "B" 6 : 0

ZA 10 MINUT HOTOVO !!!

sulc.jpg

Honza Šulc je zpátky !!!

Po necelých 8 měsicích se na zelené trávníky vrátil Honza Šulc . paradoxně v odvetě zápasu s rezervou Rokycan , kde si vloni ,na sklonku léta , nechtěně na chvíli přerušil svojí fotbalovou kariéru . Teď je Hoinza zpátky a my mu všichni přejeme hodně zdraví .

 

 

 ​MUŽI "A"   

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY"B"     6  :  0 

 

Branky :  Hartl 2 , Zoubek 2 , Bendl , Vohrna

 

Sestava :                              Pfleger ( 46´Hrabačka )

Škarda (46´Chocholatý )   Zoubek  Levý ( 46´Bednář )  Motl

Šmídl  Lisý  (  46´Šulc )   Papáček   ( 46´Světlík )   Hartl

Vohrna    Bendl 

 

 

Kdo se zdržel a přišel o 10 minut déle , tak asi nevěřícně kroutil hlavou   ..... Tak takhle jsem začínal svůj report minule , ze zápasu v Přešticích . Takže dnes to tam klidně mohu nechat . Pouze  bych to doplnil slovy :  ......   a mohl jít klidně zase domů !!!

V 10 minutě totiž svítilo na tabuli skóre 4 : 0 a vypadalo to , že celý zápas skončí opravdovou fraškou , nehodnou krajského přeboru . Bohudík se , i díky naší  pohodlnosti , vše tak nějak uklidnilo a skoro 100 přítomných diváků se mohlo podívat na víkendový trénink dvou týmů krajského přeboru . Víc k vidění bohužel nebylo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Když jsme dali v 10. minutě na 4 : 0 , tak mě bylo těch rokycanských kluků fakt líto a nakonec jsem rád že to neskončilo nějakým děsivým debaklem . Každopádně to se zápasem krajského přeboru mužů nemělo společného vůbec nic !!!

 

Fotografie ze zápasu : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Rokycany_Muzi_A/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář