Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" SK PETŘÍN - LHOTA 2 : 1

ÁČKO BERE TŘI BODY

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   LHOTA   2  :  1

Branky :  Provod , Brudna

 

Sestava :     Suchý

Šulc (88´Štefl)    Světlík    Lisý      Fiala  

       Bendl       Bednář

Nademlejnský ( 68´ Zoubek )

Šimáně  ( 72´Klich  )    Vohrna  ( 37´Provod )

Brudna  ( 80´ Kohout )    

Hrabačka , Trojovský

 

Áčko hrálo po druhé za sebou doma a tak nějak jako vždycky se čekalo vítězství .  A dlouho to vypadalo , že to bude tak nějak v pohodě , ale nebylo ,  fotbal už je prostě takový .

Od počátečního hvizdu hlavního arbitra to ale klapalo , kluci hráli dobře , soupeře nepustili prakticky k ničemu a sami si vytvářeli jednu šanci za druhou . Jenže ne a ne to tam padnout , i když některé šance byly opravdu tutové .  Už to vypadalo , že se do kabin půjde za bezbrankového stavu , ale chviličku před pauzou se na pravé straně dostal k centru matador Martin Nademlejnský , Zdeněk Šimáně ještě přiťukl balon proti noze a Michal Provod  rozvlnil lhotskou síť  -  1  :  0  .

Jestli se něco čekalo , tak určitě ne to , že by mohla Lhota po přestávce zlobit . Jenže hned po pauze se dostali hosté k zahrávání rohového kopu a další velezkušený borec Venca Bezdička hlavou srovnal na 1 : 1 . Ještě cca 20 min jsme hráli jako v první půli , tj vcelku slušně a zaslouženě jsme z toho vydolovali druhou , nakonec rozhodující , branku . Na pravé straně se uvolnil Zdeněk Šimáně a předložil balon Alešovi Brudnovi , který se z otočky nemýlil - 2 : 1 . 

Lhota přežila další naše šance a posledních 15 minut nás začala zlobit . Hned několik závarů před naší bránou jsme přečkali bez úhony a dokonce jsme po úprku mladého Patrika Klicha rozvlnili hostující síť i potřetí . Bohužel nás hlavní sudí vrátil na naše vápno , odkud hosté kopali poslední standartku , kterou dali vedle . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Naprosto zasloužená výhra , která se ale nerodila vůbec lehce . Hosté sice vystřelili na naší bránu jednou , ale tím , že jsme nedokázali odskočit na větší rozdíl ve skóre , tak jsme je nechali dýchat až do konce a oni toho prostě využili .  Každopádně 70 min jsme hráli tak nějak to co jsme chtěli , ale dali jsme  z toho jen 2 góly a to bylo sakra málo ! Z jednotlivců bych chtěl vyzdvihnout oba naše krajní beky - Vláďu Fialu a Honzu Šulce a k tomu Petra Bendla . Ostatní mě rozhodně nezklamali , ale rozhodně umí zahrát lépe . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  VOLDUCHY    1  :  1

3  :  4 na PK

Branky :   Keřlík 

 

Rezerva měla sice postup do 1.A třídy v kapse , ale před sebou ještě dva cíle . Dohrát celé jaro bez ztráty kytičky a dát v soutěži 100 branek . Ani jedno se klukům v sobotu nepovedlo , i když na těch 100 branek mají ještě kluci 3 kola . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Klasický úlet pramenící z naprostého sebeuspokojení . Všichni jsme si mysleli , že se před náma Volduchy po.... a my jim dáme zase sedmičku , jako všem v posledních týdnech . Jenže k tomu bychom museli k tomu zápasu přistoupit hned od začátku a ne až ve chvíli , kdy  nám teče do bot . Samozřejmě že jsme klidně mohli ten zápas úplně otočit , ale bylo by to vůči Volduchám hodně nespravedlivé . Ty tady totiž předvedli jednoznačně nejlepší výkon ze všech týmů , co tady na jaře hráli a zaslouženě si nakonec odvezli 2 body . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář