Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" BOLEVEC - SK PETŘÍN 0 : 3

V BOUŘLIVÉ ATMOSFÉŘE BEREME TŘI BODY

 

bolevec-2019.jpg

Opravdu bouřlivé prostředí čekalo na naše muže v Bolevci . Kluci s tím ale poradili a z Prokopávky vezou všechny body

 

 

MUŽI "A"

 

BOLEVEC  -  SK PETŘÍN      0  :  3   

Branky :   Brudna , Gavrylovskyy , Demeter

 

Sestava :     Hrabačka (89´Strejc)

Šulc (80´Kohout)    Zoubek    Lisý      Fiala  

       Bendl       Bednář

Nademlejnský ( 65´ Vinkler )

Šimáně     Gavrylovsky ( 70´Provod )

Brudna  ( 65´ Demeter )    

Vohrna

 

Áčko vyrazilo na opravdu horkou půdu do Bolevce a byť pohled na tabulku věštil pohodové odpoledne , tak zasvěcení moc dobře ví , že to na Bolevci nikdy jednoduché není . Kluci  ale zvláště v první půli zahráli velmi dobře a nakonec nic neponechali náhodě . 

Od úvodního hvizdu jsme měli hru pod kontrolou a vytvářeli si i šance . Chvilku jsme si sice zastřelovali , ale pak už to tam začalo i padat . Nejprve se ocitl před samotným domácím golmanem Leo Gavrylovskyy a bylo to 0 : 1 . Pak jsme zase něco zazdili  ,  aby pak  po přihrávce Zdeňka Šimáněho zavěsil Aleš Brudna 0 : 2 

Ve druhé půli jsme trochu polevili a domácí se dostali do několika protiútoků , ale naše pozorná obrana si to tak nějak pohlídala . Rozhodující , uklidňující třetí trefu pak po samostatném úniku přes mnoho domácích hráčů zavěsil Aleš Demeter  -  0  :  3

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Moc dobře jsme věděli , že to na Bolevci nebudeme mít jednoduché a aby jsme se vyvarovali nějakých nepříjemností budeme muset zahrát dobře . No a to se nám prostě povedlo ! Hlavně v první půli jsme hráli přesně to co jsme chtěli , domácí jsme jasně přehrávali  a vytvořili si rozhodující náskok . Ve druhé půli to ze začátku nebylo moc dobré , ale nakonec jsme to zvládli bez obdržené branky a jednu parádní jsme ještě přidali a bylo to naše jubilejní 100 branka v soutěži . 

 

 

MUŽI "B"

 

RADNICE  -  SK PETŘÍN   2  :  2 

5  :  4  na PK

Branky :   Kordík , Štefl

 

Rezerva měla před sebou jasný úkol ! Neprohrát a dát alespoň 2 góly na to , aby jich celkem v soutěži měla 100 ! Ještě pár minut před koncem sice naši borci vedli  0 : 2 , ale v drtivém závěru se domácím podařilo srovnat a na penalty vyhrát. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Rezerva si tak trochu vybírá daň z úspěchu !!! Což samo o sobě není vůbec špatné . Kluci si daleko před koncem soutěže vybojovali postup a poslední zápasy jim prostě výsledkově nevyšly , byť to bylo vždycky alespoň za bod . Každopádně stejně jako u áčka , tak i tady 100 branek v soutěži je parádní počin , zvláště s faktem , že k tomu měli o 4 zápasy méně než áčko !

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář