Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A - SK PETŘÍN - KLATOVY 2 : 1

ÁČKO OBRALO KLATOVY

motl-klatovy-2017.jpg

ÁČKO OBRALO V MLZE KLATOVY

Áčko si nechalo vítězný úder až na úplný konec zápasu . Jirka Motl si postavil míč na značku rohového kopu , jeho center do vápna hotující brankář v ruce neudržel a pro Petra Papáčka už to byla jednoduchá práce .    

 

 

Áčko obralo

Klatovy

 

Áčko po dvou prohrách zabralo naplno a odnesli to borci z Klatov . Rezerva kvůli nemoci hráčů Rakové si svůj zápas odehraje v náhradním termínu . Ligové dorosty měli jen padesátiprocentní úspěšnost  a podobně na tom byli i jejich divizní kolegové . Mladší žáci srdnatě bojovali s bohemkou , ale nakonec to nestačilo ani na jeden bodík . . 

 

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN  -  KLATOVY   2  :  1

 

Branky :    Vohrna , Papáček

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ ( 46´HARTL )    ZOUBEK   PAPÁČEK  ŠULC

                   LISÝ   BEDNÁŘ     BENDL  ( 89´CHOCHOLATÝ )   

 MOTL   VOHRNA  (  70´HELLER )

NAVRÁTIL  (  63´  ŠKARDA )

 

Suchý , Hejnal

 

 

Muži měli před sebou veletěžký úkol a to vyválčit nějaký bodík z derby zápasu s Klatovama a po čtvrt hodině to úplně nevypadalo . Hosté byli  v úvodní dvacetiminutovce jednoznačně lepším týmem  a nebýt zákroků brankáře Tomáše Pflegera , mohlo být hotovo brzo po úvodním hvizdu . Jenže klatovští uspěli ze svých čtyř tutovek jen jednou a to bylo nakonec pro ně málo . Nás naopak ten inkasovaný gól nakopl ke zlepšenému výkonu a po akci Bendla srovnal skóre Marek Vohrna . Do konce poločasu už to bylo tak nějak vyrovnané a do kabin se šlo za stavu 1 : 1 . 

Ve druhé půli jsme to byli ale už my , kdo měl více ze hry i více brankových příležitostí , ale balon do klatovské sítě ne a ne dostat . Dvacet minut před koncem přišla druhá žlutá pro klatovského borce a zbytek zápasu jsme hráli přesilovku , kterou jsme nakonec proměnili až v hodině dvanácté ! Rohový kop Motla brankář Klatov neudržel , nastala trma vrma v hostujícím vápně , kterou ukončil Petr Papáček vítěznou trefou !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ze začátku to nevypadalo vůbec dobře . Klatovy byli lepší a nebýt brankáře Tomáše Pflegera , mohlo být hotovo už po 20-ti minutách . Od inkasovaného gólu jsme se ale zvedli a zbytek první půle už byl vcelku obstojný . Druhá půle už byla z naší strany úplně o něčem jiném . Pomohl nám střídající Hartl , který hru očividně zrychlil a k němu se přidal celý tým . To , že jsme dali branku až v závěru je samozřejmě hodně o štěstí , ale my jsme si jí za ten výkon zasloužili . Základní cíl , tj. 15 podzimních bodů máme tedy splněn a teď máme dvě kola na to ,abychom si připravili reálnou šanci na jarní odvety . 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář