Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI CHEB - SK PETŘÍN 2 : 5

MUŽI ZVLÁDLI PRVNÍ A BOHUŽEL ZÁROVEŇ POSLEDNÍ ZÁPAS JARA

ÁČKO  ZAČALO

 

PARÁDNĚ

 

muzi-cheb-2020.jpg

Muži  vyrazili v prvním jarním kole do Chebu , kde chtěli domácím vrátit úvodní domácí porážku z loňského léta . A to se jim povedlo doslova dokonale !!! Na snímku je středopolař David Heller , který byl nedílnou součástí perfektně namazaného stroje , který  domácím za 90 min nasázel pět branek . . 

 

 

MUŽI  " A " 

 

    HVĚZDA CHEB  -  SK PETŘÍN    2  :   5

Branky ( asist.)  :   Lisý ( Heller ) , Trojovský (Heller ) , Šimáně ( Demeter ) , Bendl ( Šimáně ) , Provod ( Bendl ) 

 

Sestava :               Suchý

Klich ( 71´Šulc )   Lisý   Trojovský     Fiala

Heller  ( 73 ´Zoubek )   Vinkler    Bendl   ( 82´Bednář )

Demeter  ( 70´Provod )    Vohrna  (76´Bílik )   Šimáně 

Hrabačka

 

 

Áčko vyrazilo na první jarní mistrák na severozápad a mělo chebské Hvězdě co vracet , protože ta je obrala vloni na Petříně v úvodním kole celé divizní soutěže . 

Kluci to ale domácím vrátili s plnou parádou a do Plzně si odvezli všechny tři veledůležité body a k tomu výsledek , který prostě potěší . 

V úvodu to ale vůbec nevypadalo , že by to mohlo takhle skončit . Domácí do zápasu vstoupili velice aktivně a my jsme s tím měli docela problémy . Naštěstí jsme se za chvíli přizpůsobili a k tomu ještě do poločasu dvakrát udeřili . 

Po přestávce už to bylo z naší strany velmi povedené a byˇse domácí v jednu chvíli lehce vrátili do zápasu , když snížili na 1 : 3 , tak nám to tam padalo dál a domácí se na druhý zásah zmohli až za stavu 1 : 5 . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Ten první zápas po jakékoliv pauze je vždycky tak trochu vyjímečný . My jsme ho vloni v létě nezvládli a hodně negativně nás to pak na čas  poznamenalo , takže jsme moc rádi , že tomu bylo tentokráte naopak . V Chebu jsme krom prvních 20 min byli lepším týmem a naprosto po zásluze tam odsud odvezli všechny tři body . Samozřejmě , že určitě jde najít na našem výkonu spousty chyb , ale těch pozitiv je podstatně víc . Kluci dělali na hřišti to co jsme si řekli a že jsme si za 90 min mohli pětkrát zakřičet góóól je jen třešnička na dortu . Teď se musíme pořádně připravit na městské derby , ve kterém se budeme držet hesla , že každá série jednou končí . Ta šňůrka s korálkama , která znamená úspěchy našeho rivala ve vzájemných zápasech  je totiž tak dlouhá , že skoro nejde vidět její konec . Je čas to utnout ....

    

MUŽI " B "

 

SVÉRADICE  -  SK PETŘÍN    3  :  3

4  :  5  na  PK

Branky :  Nademlejnský , Vodrážka J. , Kohout

 

Rezerva to na "pažitu" ve Svéradicích vůbec neměla lehké  a za výkon si rozhodně pochvalu nezaslouží . Trenéři jim mohou vyčítat snad všechno !!! Takže když opomeneme to špatné , tak vydolovat ze stavu 3 : 1 dva body a ještě se o tyhle dva bodíky utrhnou třetímu celku v tabulce , tak je to vlastně paráda !!!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : Začali jsme soildně , šli do vedení a v tu chvíli si asi mysleli , že to půjde samo . Jenže za hodinu už to bylo 3 : 1 pro domácí a my hráli dlouho velmi špatně , takže konečná výhra v penaltovém rozstřelu je ještě velmi přívětivá . 

 

 

 

 

====================================

susice-2020.jpg

Schody ke kapli svatého Anděla Strážce nad městem Sušicí , jsou už legendou pro každého našeho muže , který se zúčastní zimního soustředění . Letos jich muži v rámci jednoho tréninku vystoupali něco málo pod 2000 a zvlášť těch posledních pár desítek bylo opravdu výživných . 

 

muzi-maturak-2020.jpg

KE SPORTU PATŘÍ I SPOLEČENSKÉ AKTIVITY

Muži si , po náročném prvním týdnu zimní přípravy , našli chvilku i na společenský oddech . Celá enkláva petřínských mužů v pátek navštívila maturitní ples dvou svých spoluhráčů . Pavla Hrabačku a Patrika Klicha , čeká letos krom bojů na zeleném pažitu i boj maturitní . Tak ať Vám to všechno vyjde !