Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" HOŘOVICE - SK PETŘÍN 2 : 1

DOBRÝ VÝKON  -  ŽÁDNÝ BOD

 

 

MUŽI  "A"

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN    2  :  1

 

Branky :    Zoubek

 

Sestava :    

      

PFLEGER

TROJOVSKÝ   LEVÝ ( 46´NAVRÁTIL )   ZOUBEK   ŠULC ( 88´HUML  )

BEDNÁŘ (82´PŘÍHODA ) LISÝ  BENDL

MOTL  HELLER   ( 65´HARTL )

 

Muže čekal ve třetím kole souboj o úplné čelo divizní tabulky , ale nakonec z toho nebyl ani bod . Domácí se trefili hned v úvodu , kdy se trefil Mojdl a když se za chvíli trefili i podruhé , nevypadalo to s námi úplně dobře . Každopádně i v těchto chvílích jsme hráli velmi dobře , ale domácí síť jsme nenapnuli ani jednou .

​Ve druhé půli náš tlak sílil , ale i domácí měli své šance po rychlých protiútocích . Bohužel jsme se nedokázali prosadit a tak jediným střeleckým úspěchem byla Zoubkem proměněná penalta , po které ale hlavní arbitr zápas ukončil

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Bohužel jsme dostali branku moc brzy , ikdyž ta nám ještě tolik neublížila . Rozhodujícím okamžikem byla druhá trefa domácích , která přišla hned záhy . Přesto jsme v poli hráli velmi dobře , určitě nejlépe ze všech tří odehraných kol . Paradoxně nemáme z Hořovic ani bod a ze dvou úvodních kol bodů 5 . Teď se musíme pečlivě připravit na domácí zápas s Dobříší , protože pokud se přiblížíme k výkonu z Hořovic , tak to bude dobré !!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář