Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" CHOTÍKOV - SK PETŘÍN 3 : 2

PRVNÍ PROHRA JE TU

MUŽI "A"   

 

CHOTÍKOV  -  SK PETŘÍN    3  :  2

 

Branky : Vohrna , Šmídl

 

Sestava :                               Pfleger 

Šulc ( 46´Bendl )  Zoubek  Levý  Trojovský ( 46´Světlík )

Bednář     Papáček ( 46´Motl )   Lisý   Hartl

 Šmídl      Vohrna ( 70´Krystl )

​Hubka

 

Áčko poprvé v sezóně odešlo ze hřiště bez bodu , byť to dlouho vypadalo tak nějak normálně :-)  . Od úvodního hvizdu jsme hráli to , na co jsme poslední dobou zvyklí a domácí tahali za kratší konec . Několik šancí jsme sice zazdili , ale když se po půlhodině trefil Mára Vohrna hlavou po rohu , zdálo se být vše ve starých kolejích . V závěru poločasu jsme ale udělali jednu megahrubku a domácí skóre srovnali . Zdálo se , že se do kabin půjde za nerozhodného stavu , ale proti byl Patrik Šmídl , který perfektně vyřešil nabídku Máry Vohrny a bylo to 1 : 2 .

​Ještě několik málo minut druhé půle běželo podle námi daného scénáře , ale poslední půlhodina byla už úplně o něčem jiném . Domácí si vytvořili hned několik tutových šancí a bohužel pro nás dvě z toho proměnili . Nekonal se ani závěrečný tlak a tak první prohra v sezóně byla na světě .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Samozřejmě nás mrzí , že tahle dlouhatánská série skončila , ale tentokráte beru , jindy kolektivní , vinu na sebe . První půli jsme hráli zase velmi dobře a domácí nám vůbec nestíhali . Ve druhé půli jsme zkusili hned několik nestandartních kroků , domácí toho využili , a naprosto zaslouženě nás nakonec porazili .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář