Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - STRAŠECÍ 4 : 2

ÁČKO PŘEHRÁLO STRAŠECÍ

 

MUŽI "A" 

 

   SK PETŘÍN  -  NOVÉ STRAŠECÍ   4  :  2

Branky :   Papáček 2 , Bendl , Peterka

Sestava :  Pfleger   -   Zoubek  , Světlík ,  Filinger , Šulc  -   Bendl ( 76´Štych ) , Lisý  , Papáček  ,   Chocholatý ( 66´Peterka ) , Bednář  ( 87´Macht ) , Hartl (82´Hejnal , 86´Škarda )

Příhoda

 

Muži naprosto zaslouženě nechali všechny tři body doma , byť v zápase museli projít dvěma kritickýma chvílema . Od ůvodu jsme byli lepším a hlavně podstatně pohyblivějším týmem , ale ve 20. min přišla standartka hostů a bylo to 0 : 1 . Za chvíli se sám řítil na bránu Bendl , ale vyrovnání přišlo až o pár minut déle , když se na pravé straně uvolnil Hartl a posadil balon přímo na hlavu Papáčka , který se nemýlil . Za chviličku to bylo ještě veselejší , to se totiž na pravé straně uvolnil Hartl a poslal balon přímo na levačku Papáčka , který se opět nemýlil . Hosté byli pod neustálým tlakem a rozhodnutí mohlo přijít hned vzápětí , ale Hartlovu trefu zastavil praporek pomezního rozhodčího  . Druhý poločas byl už v naší naprosté režii a když se po akci Bednáře a přiťuknutí Hartla prosadil Bendl , zdálo se , že je to v suchu . Jenže přišla další standartka hostí a bylo to zase jen o gól !  Pojistka přišla až v samotném závěru , kdy se po samostatné akci trefil Peterka .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Takovýhle zápas jsme potřebovali jako sůl . Za prvé jsme řádně protrhli naší střeleckou potenci a za druhé jsme soupeře přehráli rozdílem třídy . Kaňkou na výkonu jsou samozřejmě dvě neuhlídané standartky , byť zrovna v téhle činnosti se nám dlouhodobě docela daří . Každopádně jsme zase trochu výš v sebevědomí a doufám , že se to promítne v posledních dvou kolech , protože naším cílem je uhrát minimálně 30 divizních bodů a k tomu teď  máme docela blízko .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář