Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" ROKYCANY - SK PETŘÍN 0 : 3

MUŽI KONEČNĚ ZABRALI

MUŽI

konečně

ZABRALI

 

Muži se konečně zachovali jako řádní chlapi a berou z víkendu 6 bodů !!! Áčko si vyšláplo v Husových sadech na domácí Rokycany a jeho rezerva si také konečně připsala všechny tři body . Starší dorost hrál o čelo tabulky se Sportovní školou , ale výsledkově nestačil , mladí to tak nenechali a na Roudné vyhráli . Starší žáci se výhrou dostali ne první místo krajského přeboru a příští týden je čeká přímý souboj o titul . Ligové výběry nestačili na Slavii Praha , ale ostudu rozhodně neudělali .

 

 

MUŽI "A" 

 

 ROKYCANY  -  SK PETŘÍN    0   :   3

Branky :  Lisý  2  ,  Světlík

Sestava :     Příhoda  -  Zoubek  , Světlík , Filinger , Vohrna  ( 22´Hejnal )    -   Papáček ,    Lisý , Bednář  ( 83´Štych )   -  Peterka   ( 63´Šulc ) , Hartl  ( 88 ´ Šimáně ) , Bendl  ( 77´Chocholatý )

Macht , Pfleger

 

Muži konečně zabrali bodově naplno a dá se říci , že naprosto po zásluze ! Zápas začal trochu opatrně , ale byli jsme od začátku my , kdo  si  , sem tam  , vytvořil nějakou tu příležitost . Každopádně zápasy se většinou  rozhodují ve vápnech a tam jsme se prosadili po rohovém kopu , když protečovaný balon uklidil do domácí svatyně Venca Světlík . Za chvíli to bylo ještě radostnější , Venca Lisý si  tentokráte daleko za vápnem přistrčil balon a domácí správec nemusí minimálně týden vymetat pavučiny v brankách  - 0 : 2  a šlo se do kabin . Po přestávce sice dostal domácí Grambal druhou žlutou kartu a zdálo se , že už se domácí v deseti nezvednou , ale opak byl pravdou . Přišla jejich čtvrthodinka , ve které naše obrana i s gólmanem Příhodou musela řešit spoustu ožehavých momentů , ale přišel třetí gól a bylo hotovo !

Komentář trenéra Radka Vodrážky : " Fotbal , stejně jako všechny ostatní sporty , je hodně o hlavě , a na nás bylo vidět , že ty poslední výkony a hlavně výsledky nám zanechali v mozkovém traktu nemalou stopu . Od začátku jsme si šli za svým cílem a krom nějakých 20-ti minut ve druhé půli , kdy jsme se nechali domácíma zatlačit , tak jsme byli lepším týmem . Ono vyhrávat , když Vám celý tým hraje minimálně dobře , tak je vcelku jednoduché a my jsme dneska na hřišti prakticky neměli jediné hluché místo . Od gólmana , přes výbornou obranu , od  zálohy k útoku a všechny střídající hráče , musím všechny moc pochválit !!! Máme za sebou tři nuly v řadě , ale ten nejtěžší jarní  zápas nás čeká v sobotu doma s Třeboní !!! Poprvé a zřejmě naposled nastoupíme na jaře  k utkání v roli favorita a jestli chceme ještě hrát o nějakou naději , tak budeme muset doma vyhrát a už teď vím , že to bude strašně těžký !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář