Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" ČÍŽOVÁ - SK PETŘÍN 3 : 0

HRÚZNÁ PŮLHODINA V ČÍŽOVÉ

MUŽI "A" 

 

ČÍŽOVÁ   -   SK PETŘÍN    3   :   0

Branky :

Sestava :  Příhoda  -  Vohrna , Filinger , Zoubek  ( 68´Škarda ) , Šulc ( 46´ Hartl )  -  Lisý  , Papáček , Štych ( 68´Hejnal ) -  Černý ( 57´Bendl ) , Peterka , Bednář ( 68´Chocholatý )

Pfleger , Ječmen 

 

Muži vyrazili už v pátek do fotbalového ráje v Čížové a byla to více než smutná předvelikonoční nadílka .Stadion v Čížové sice rozhodně  nepatří ani do prvních pěti tisíc fotbalových stánků v republice , ale to neznamená , že tam nemůžou hrát divizi a k tomu ještě vcelku dobře . 

Bohužel se veškeré příjemné představy začaly vytrácet hned záhy po úvodním hvizdu hlavního arbitra . Domácí snajpr Jirouš se totiž hned v 6. minutě dostal k odraženému balonu a z metru do prázdné pohodlně otevřel skore . Pak jsme se sice mohli dostat hned od zápasu , ale Štychovu standartku bravůrně zneškodnil domácí gólman . Bohužel si zase slovo vzal Jirouš a po zaváhání naší obrany opět hlavičkoval prakticky do prázdné branky . Ani ne za půl hodiny bylo úplně vymalováno a při stavu 3 : 0 hodinu před koncem to vypadalo na pořádný mazec . Naši se pak ve druhé půli hodně zvedli , ale po vyloučení Filingera bylo více méně jasné , že se zápasem už nic neudělají .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : V prvním kole na Doubravce jsme měli opravdu smůlu , ale to co jsme předvedli v úvodních poločasech  doma proti Krumlovu a v Čížové je prakticky neodpustitelné !!! Tohle jsou týmy , které nemají o tolik lepší hráče , aby nás prakticky z každého protiútoku trestali !!!  Do konce soutěže je ještě strašně dlouhá doba a pokud chceme být úspěšní , budeme muset přidat a to pořádně !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář