Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SK PETŘÍN - SEDLČANY 1 : 4

DRUHÁ DOMÁCÍ PROHRA ÁČKA

 

 

MUŽI "A"

 

 

SK PETŘÍN  -  SEDLČANY      1  :  4

Branka :  Demeter ( as. Fiala , Šimáně  )

 

Sestava :      Hrabačka

Klich (75´Koudele )   Zoubek   Vinkler (75´Lávička )   Šulc (46´Fiala)

  Heller  (46´Provod )   Bednář    Lisý

  Vohrna     Demeter    Šimáně ( 75´Brudna )

 

Suchý , Kordík

 

Muži se bohužel bodově neprosadili ani ve třetím letošním mistrovském zápase a čeká je souboj v Jindřichově Hradci , který jeden z týmů přiková na dně tabulky . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Problém je hlavně v tom , že ta porážka je už třetí v řadě a samozřejmě nechává v hlavách spousty pochybností . My se z toho ale musíme dostat sami a nenapadá mi nic jinýho , než pořád poctivě trénovat a věřit ve vlastní sílu .  My jsme v zápase se Sedlčanama rozhodně nepodali tak hrozný výkon , který by si zasloužil porážku 1 : 4 , ale hraje se to na góly a my je prostě zatím nedáváme , byť naše síla je hlavně v útočné fázi . Šance na vstřelení si vytvoříme , určitě jsme jich měli o něco málo  více než hosté , ale výsledek je takový jaký je . 

Pár vteřin před úvodní brankou hostů na 0 : 1 jsme měli obrovskou tutovku , ale nespadne nám to tam . Pak ve druhé půli snížíme na 1 : 2 , hrajeme dobře a prakticky je jen otázkou času kdy srovnáme . Jenže uděláme zase chybu , kterou ještě podtrhne sudí , který úplně jednoznačně  ze 3 metrů odpíská trestný kop , aby si pak nechal poradit pomezním , který je od toho metrů 40 a daruje hostům penaltu , která jim v největším našem tlaku 20 minut před koncem , naprosto vytrhne trn z paty . 

Každopádně nesmíme začít panikařit , je to jenom fotbal a my máme prostě dobrý tým , který se z toho dřív nebo později dostane . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  LUBY     8  :  0

Branky : Brudna  3 ,Kordík 2 , Štefl 2 , Trojovský

 

Béčko doma nezaváhalo a trochu odčinilo porážku ze Žihle

 

 

 

 

stejný výsledek