Jdi na obsah Jdi na menu
 


LOM - SKPP"A" 2 : 0 , béčko odloženo

ÁČKO NESTAČILO NA LOM

 

MUŽI

lisy--komarov-2023.jpg

Jednou z mála dobrých zpráv ze zápasu s Komárovem byl návrat kapitána Venci Lisého do základní sestavy

 

 

 LOM  -  SK PETŘÍN "A"    2  :  0 

Branky:  

Sestava :  Suchý  -  Klich, Kohout, Vodrážka Dan , Provod  - Bednář ( 70´Tětek ), Lisý  , Heller ( 46´Zajíček ) - Demeter ( 55´Štefl ) , Vanc (46´Voves) , Šimáně (70´Tříska )

Pejřimovský

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2a0ae755-f8e4-4347-ae35-47980a64ee5e

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216097-TJ-Sokol-Lom-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži zavítali do Tábora , kde se postavili vedoucímu celku tabulky , Lomu . Domácí začali náporem a bohužel hned první střela na bránu skončila v naší síti . Tak nějak se ale odvíjel celý první poločas , i když se už do brány nikdo netrefil , byť k tomu rozhodně měli blíže domácí . Druhá půle byla už rozhodně vyrovnanější , ale bohužel jsme velmi brzy dostali druhou branku , přesto , že jí předcházel neodpískaný  tvrdý zákrok  po kterém jsme prohrávali o dva a k tomu Aleš Demeter musel být pro zranění střídán . 

To nás nakoplo k nejlepší fázi zápasu ,během dalších 20-ti minut jsme si vytvořili několik příležitostí ke vstřelení kontaktního gólu , ale nic jsme nedotáhli až k rozvlnění sítě a domácí si závěr už v klidu pohlídali .   

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Do Tábora jsme jeli jednoznačně pro body, ale ty jsme si za svůj výkon nezasloužili . Nebo si je spíš zasloužili domácí , kteří byli jednoznačně lepším týmem , na který jsme prostě nestačili . My jsme měli plán , ale hned první jejich střela skončila v naší síti a to byl náš první problém . Druhý byl ten , že jsme druhou branku dostali hned po přestávce a byť neměla platit , tak to bylo 2 : 0 a to už byl větší problém . A ten třetí náš problém byl v tom , že domácí byli prostě lepší....  My se teď musíme sebrat , dát do kupy aspoň 15 zdravých hráčů , vybrat z nich tu nejlepší jedenáctku a porazit doma  Horní Břízu . 

 

 

 

RADNICE - SK PETŘÍN "B" 

Branky:  

Sestava :  

 

Fakta ze zápasu :

 

Video ze zápasu:

 

 

Vzhledem k neregulérnímu terénu v Radnicích , bylo utkání přeložené na středu 26.4. od 17,30 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Nějak bychom to samozřejmě dali a určitě by nás bylo 11 :-)  , ale nakonec to byla pro nás asi nejlepší varianta , protože by do Radnic muselo aspoň 8 kluků , kteří hráli v sobotu v Lomu. Takhle si aspoň trochu odfrkli a pevně doufám , že se nám už během tohoto týdne někdo uzdraví . 

 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : ......

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář