Jdi na obsah Jdi na menu
 


LOM - SKPP "A" 1 : 1 , SUŠICE - SKPP "B" 0 : 5

ÁČKO VEZE BOD , BÉČKO VŠECHNY TŘI

 

bedy-2022-j.-hradec.jpg

Kapitán mužů Petr Bednář ( na snímku ze zápasu s Jindřichovým Hradcem ) , byl jedním ze základních kamenů bodového úspěchu z Tábora , odkud naši muži dovezli další bodík do divizní tabulky za remízu 1 : 1 s Lomem . 

 

 

 

 

MUŽI 

 

provy-2022-j.hradec.jpg

 

LOM  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  1

Branky : Kohout

 

Sestava : Suchý  - Klich , Zoubek , Kohout , Fikrle  -  Bednář  , Zajíček , Heller (87´Zíma )  -  Štefl ( 75´ Veselý ) , Provod ( 87´Levý ) ,  Demeter ( 60´ Bílik )

ČK : 85´ Klich

 

Muži vyrazili do Tábora k zápasu s velkým Lomem a lehké problémy s autobusem , který bohužel nepřijel , odnesli hned v úvodu zápasu . V úvodní desetiminutovce nás domácí zavřeli ve vápně a po sérii několika rohů a standartek , se k jedné postavil bundesligový Jan Šimák a jeho střelu do obou našich tyčí dorazil exostravský Musiol do prázdné kasy  1 : 0  . My jsme se dostali do nějaké slibné šance až po čtvrthodině hry , ale stoprocentní tutovku spálil David Heller . Každopádně od té chvíle jsme byli už víc ve hře a hlavně jsme si vytvářeli šance a když jsme prakticky záhy srovnali Adamem Kohoutem z penalty po zákroku na Lukáše Zoubka , naše akcie pořádně začaly stoupat . 

Ke konci první půle jsme zazdili další tři tutovky a směle jsme v tom pokračovali i v úvodu půle druhé , kdy se nám zase do cesty postavilo břevno domácí brány . Závěrečných 20 minut se už tak nějak dohrávalo a zdálo se že se už nic nestane . Napřed ale trochu vzrušení zařídil střídající Kuba Veselý , který sice rozvlnil domácí síť , ale praporek postranního rozhodčího vystřelil k obloze a pár minut před koncem ještě inkasoval Patrik Klich druhý žlutý kartonek a musel závěr sledovat z hlediště ...... a viděl jen marnou snahu domácích o rozhodující trefu . 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Před zápasem bych ten bod bral hned , ale v průběhu zápasu už bylo cítit i na celém týmu , že chce víc . Domácí měli určitě herní převahu , ale na šance jsme je porazili a to hlavně na opravdové tutovky , těch jsme měli prostě více a bohužel to tam nespadlo . Ale  v souvislosti s tím koncem , kdy jsme dohrávali o deseti ,tak ten bod bereme s pokorou . Rozhodně musím kluky pochválit , je vidět , že naše forma jde prostě nahoru a jsem rád i za ty kluky co do toho zápasu vstoupili až na závěr a byť ta herní praxe u nich není rozhodně bůhvíjaká , natož divizní , tak ten konec , kdy nás bylo o jednoho méně , zvládli fakt skvěle !!!

 

 

 

 

 

skarda-2022-krimice.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda táhne tu postupovou káru dál a dál a po fantastické výhře v Sušici 0 : 5 , jsme zase o kousek blíž k postupu  mezi krajskou smetánku . 

 

 

SUŠICE  -  SK PETŘÍN "B"    0  :  5  

Branky :  Kotěšovec 2 , Bendl 2 , Vodrážka Jan

 

Sestava :  Edelman  - Voves  , Vodrážka Dan  , Trojovský , Krystl - Lisý , Skalozubov ( 46´Śalák ) , Bendl - Kotěšovec (75´Hofman ) , Vodrážka Jan ( 83´Šedivý ) , Škarda ( 83´Řeřicha )

Vytisk

 

Béčko má před sebou klíčovou část sezóny a zápas v Sušici zvládlo opravdu bravůrně !!! Z vyrovnaného průběhu první půle jako první vybočil Lukáš Kotěšovec , který se za vápnem opřel do balonu a parádně vymetl šibenici domácí svatyně . Už to vypadalo , že se půjde do kabin za jednogólového našeho vedení a že to bude v půli druhé ještě tuhý boj , ale přišla fantastická tříminutovka v závěru poločasu a dva "šatnářské" góly v domácí síti . Nejprve se prosadil Petr Bendl , aby  za pár vteřin na to poslal svůj projektil Lukáš Kotěšovec , tentokráte do druhého vinglu sušické brány - 0 : 3 a poločas . 

Ve druhé půli jsme ještě přidali dvě trefy , když se napřed trefil Honza Vodrážka a v samotném závěru Petr Bendl z penalty za faul na agilního střídajícího dorostence Šedivého .  

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy :  Do Sušice jsme jeli s určitým respektem , protože naše vzájemné zápasy nejsou nikdy vůbec jednoduché a hlavně Sušice zažívá opravdu dobré období . Takže v těchto souvislosti je ten výsledek naprosto skvělý , byť ta samotná hra tak famózní rozhodně nebyla, což bylo určitě dané i umělkou na které se hrálo . Kluci to ale zvládli a to i s pomocí pěti mladých pušek z mladšího dorostu , kteří v souvislosti , že v ten samý čas hrálo naše mužské  áčko i ligové dorosty zároveň ,  byli v neděli k mání. A na to , že si připsali na svůj hrací list první minuty v mužské kategorii to zvládli výborně . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU S KŘIMICEMA 

+ ROZHOVOR S VOJTOU SUCHÝM : 

 

https://www.mladisportovci.cz/2022/04/01/sk-petrin-plzen-b-vs-fc-krimice-40-30/?fbclid=IwAR0IRdTVzMlei0DKA6f-0aIkAdoULaqVgu6r0ObCg4hlF_I30Bs09zbg08A

 

 

 

ROZHOVOR S DANEM VODRÁŽKOU

 

hráčem 17.kola 1.A třídy

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8743/tata-ma-hlavni-slovo-na-hristi-ale-doma-je-to-urcite-nase-maminka-rika-dan-vodrazka/

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář