Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOMÁROV - SKPPA 2 : 4 , ZRUČ - SKPP B 1 : 4

OBA DVA MUŽSKÉ TÝMY SE VENKU TREFILI 4x

.

MUŽI

kote--sobeslav-2022.jpg

Lukáš Kotěšovec ( na snímku v  domácím zápase se Soběslaví ) se v Komárově trefil do černého hned dvakrát , což bylo základním kamenem pro naše vítězství 2 : 4

 

 

KOMÁROV  -  SK PETŘÍN A    2  :  4 

Branky :  Kotěšovec 2 , Provod , Vanc

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan  - Bednář  , Zajíček ( 82´Tětek )  , Štefl ( 46´Heller ) -  Provod   , Demeter  (86´Rada ) , Kotěšovec  ( 63´Vanc )

Pejřimovský , Maxa , Havelka

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085152-60633f49/

 

 

Muži byli posíleni domácím výhrou obratem v nastaveném čase a rozhodně si chtěli z Komárova něco odvézt . A začali skvěle ! Po pár minutách přiklepl ve vápně Aleš demeter míč Lukáši Kotěšovcovi  a ten zamířil více než precizně - 0 :1Pak nás neskutečným zákrokem podržel brankář Vojta Suchý , ale za chvíli už byl krátký na dorážku parádního centru z levé strany a bylo srovnáno - 1 : 1 . 

Druhá půle začala našim mírným tlakem , ze kterého jsme se dostali až k pokutovému kopu , který proměnil zase Lukáš Kotěšovec a zaslouženě jsme vedli 1 : 2 . Ještě pár minut po této brance jsme byli lepším týmem , ale odskočit na rozdíl dvou branek jsme nedokázali . Domácí poslali do útoku mohutného stopera Vaníčka a pomalu začali stupňovat svůj závěrečný tlak . 10 minut před koncem jsme bohužel dostali na 2 : 2 a domácí byli hodně na koni . Jenže z rozehrávky dostal balon Michal Provod na levé straně a proběhl s ním celou polovinu až do domácí branky - 2 _ 3 . Zbytek zápasu už jsme si vcelku pohlídali a když střídající dvojice Kuba Tětek - Martin Vanc vymysleli parádní čtvrtou branku , bylo hotovo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Moc dobře jsme věděli co nás v Komárově čeká a řekl bych , že jsme to takticky zvládli tak nějak obstojně . Podržel nás opět Vojta Suchý v bráně , což prostě potřebujete když chcete vyhrávat a dali jsme venku 4 branky , což je prostě super ! První půle byla hodně vyrovnaná , my jsme si na lavici nechali našeho nejlepšího hráče tohoto zápasu Davida Hellera a když jsme ho po přestávce vypustili na plac , byli jsme lepším týmem a zaslouženě vyhráli , byť v momentě kdy domácí srovnali na 2 : 2 to vypadalo spíše na remízu . Ale fotbal rozhodujou maličkosti a my jsme zase ukázali , že máme o něco víc natrénováno , než soupeř a dost možná i tohle rozhodlo . 

 

 

 

ZRUČ  -  SK PETŘÍN  B    1  :  4   

Branky :  Vanc , Škarda  , Levý , Tětek

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/baefda09-d3a7-4cac-98b0-6305d5baeedc

 

Video ze zápasu :   https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210362-TJ-Zruc-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Rezerva jela do Zruče s lehce omezeným kádrem , ale s jasným cílem urvat čtvrtou výhru v řadě . Od začátku se do soupeře zakousla s velkou chutí , ale ten odolával více než hodinu . Pak se dvojitě tečovanou střelou prosadil Kuba Tětek a domácí to zlomilo . Vzápětí se totiž po parádním pasu Kuby Krystla prosadil kapitán Petr Škarda  a chvíli na to i hrající trenér Jarda Levý , kterému přímo na palici posadil balon Lukáš Maxa . Paradoxně až za stavu 0 : 3 přišla asi nejlepší pasáž domácích , ze které snížili na 1 : 3 . Poslední slovo si ale vzal Zdeněk Šimáně , který nádhernou přihrávku našel před prázdnou bránou Martina Vance a bylo to 1 : 4   

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Musím pochválit soupeře , protože z těch čtyř dosavadních , byla Zruč jednoznačně nejlepším týmem .  Ale i ona to s náma měla těžký  a sice velmi dobře , ale prakticky pořád , se jen bránila našim útočným akcím . My jsme si sice z toho tlaku určitě nevytvářeli jednu šanci za druhou , ale pár jsme jich měli . Byl jsem přesvědčený , že pokud budeme pokračovat v nastaveném výkonu , že to domácí nemohou ve druhé půli vydržet a přesně to se stalo . Každopádně to byl pro naše kluky skvělý a hlavně těžký zápas , který jsme nakonec vyhráli , takže jim patří velká pochvala . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář