Jdi na obsah Jdi na menu
 


KATOVICE - SKPETŘÍN "A" 3 : 0 , ŽÁKAVA - SK PETŘÍN "B" 2 : 6

BÉČKO JEDNOU NOHOU V PŘEBORU

BÉČKO

 

 

JE UŽ JEDNOU NOHOU

 

 

V PŘEBORU

 

 

zajda-prestice-2022.jpg

Létající středopolař našeho áčka Petr Zajíček  - foto z domácího zápasu s Přešticema .

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

kasty-prestice-2022.jpg

 

KATOVICE - SK PETŘÍN "A"    3  :  0  

Branky :  

 

Sestava : Suchý  - Klich , Zoubek ( 66´Levý ) , Kohout , Provod   -   Zajíček , Zíma ( 46´Jílek ) , Veselý  (66´Majer )  -  Šimáně , Vodrážka Jan  , Štefl ( 66´Skalozubov )

Rada

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1ccddab9-9be7-425f-9596-dc8d5780ed4a

 

Muži vyrazili na jih , na půdu doma takřka neporazitelných Katovic a bohužel dopadli tak , jak skoro všichni kdo tam vyrazili .

Utkání začalo trochu divoce , neboť hlavní arbitr zcela nepochopitelně přehlédl dva nepřehlédnutelné zákroky na naše hráče a chvilku to vypadalo , že to bude pořádná divočina , ale situaci jsme emočně docela zvládli a začal se hrát fotbal .

Bohužel to se dá říci pouze o domácím týmu , který byl na hřišti jasným pánem ! Do poločasu se trefil do černého dvakrát a minimálně další dvě stoprocentní tutovky zneškodnil Vojta Suchý v bráně . Z naší strany toho bylo fakt poskrovnu a jedinou střelu , kterou vyslal z poza vápna Honza Vodrážka , domácí brankář kryl . 

Druhá půle začala pro nás docela dobře. Bylo vidět , že s výsledkem chceme něco udělat , ale šance Petra Jílka , ani Petra Zajíčka v síti neskončili , bohužel na rozdíl od další hlavičky domácích , po které jsme padali už 3 : 0 . Do konce zápasu na nás byla patrná snaha dostat ten balon aspoň jednou do domácího zařízení , nejblíž k tomu měl Michal Provod , ale domácí brankář měl tentokráte zavřeno . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Měli jsme  nějakou představu o vývoji zápasu i o naší hře , ale v obou případech jsme se pořádně zmýlili . Po trochu čarodějnickém začátku, kdy rozhodčí nastavil MMA metr , jsme se spíš bránili , ale jelikož se domácí do šancí nedostávali , tak to úplně nebylo tak zlé . Jenže pak jsme nezachytili jeden z mnoha parádních křižných balonů domácích , bylo to 1 : 0 a s námi to začalo jet z kopce . Takže průběžná prohra 2 : 0 o půli byla spíš naše výhra s nadějí , že tenhle výsledek už otočilo spousty týmů . My jsme začali docela dobře , ale ten třetí gól nás definitivně seknul . Poslední dvacetiminutovku jsme sice sehráli se ctí , ale góla jsme prostě nedali . 

Ještě bych se chtěl zmínit o jedné situaci , která mohla asi změnit proud dějin , ale ve výsledku by asi neodvrátila jednoznačně zaslouženou domácí výhru , ale k věci . V Katovicích jsem nikdy nehrál a musím konstatovat , že prohrát v takovémhle prostředí  vlastně tolik nebolí . Hezké hřiště , krásný areál , výborné zázemí pro hosty , spousta diváků , hlasitých ale vesměs velmi slušných a drtivá většina domácích jak hráčů tak realizáku úplně v pohodě  - to je prostě v dnešní době skvělá zpráva . Ale aby to zase nebylo tak moc kladné , tak je tady samozřejmě jedno ale ! To ALE je situace před úvodní brankou domácích , kdy domácí hráč úplně jednoznačně zahraje úplně osamocen balon za svou brankovou čáru a když se rozhodčí splete a nařídí odkop od brány , tak mlčí jako ryba a snad se aspoň řádně stydí . V týhle atmosféře a v zápase kdy ani jednomu nejde o "holý život" mi to přijde docela smutný . Každopádně bych byl moc rád , kdyby tohle žádný náš hráč neudělal ......

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206687-SK-OTAVA-Katovice-o.s.-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

MUŽI "B"

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

becko---bela--2022.jpg

Naše béčko postavilo doma s Bělou nepropustnou zeď a když se kluci na druhé straně pětkrát trefili do černého , byla z toho parádní výhra 5 : 0 !!!

 

 

ŽÁKAVA - SK PETŘÍN "B"   2 : 6

Branky :  Demeter 3 , Bednář 2 ,  Škarda 

 

Sestava :  Edelman  - Voves  , Vodrážka Dan , Trojovský  , Krystl - Bednář , Heller , Salák  - Kotěšovec (73´Šedivý ) , Škarda (83´Žemlička ) , Demeter (85´Kacerovský )

Strejc , Hofman 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9437bfe2-ba69-4bcf-b0b7-77bf0e0371f2

 

 

Béčko vyrazilo do nedaleké Žákavé a cíl byl jednoznačný !!! Vrátit soupeři  jedinou ztrátu z podzimních zápasů a tak nějak se hlasitě přihlásit k postupu do krajského přeboru . A po velice pohledném klání se nakonec  podařilo obojí !!! 

 

Komentář trenéra Jana Pletichy   Povedl se nám náramně vstup do utkání , když už v desáté minutě jsme vedli 2 : 0 po dvou parádně sehraných standartkách . Když jsme pak po dvaceti minutách přidali třetí branku , zdálo se že to bude v pohodě . Jenže domácí se lehce dostali do hry snížením na 1 : 3 a narostla jim křídla . Podobná situace se pak odehrála i v poločase druhém , kdy se domácí zase přiblížili na rozdíl dvou branek , když snižovali na 2 : 4 , ale kluci jak zvládali prakticky celý zápas , tak zvládali i tyhle nepříjemné situace . Konečný výsledek je pro nás výborný a pro domácí možná i trochu krutý . Musim všechny muže pochválit a stejně tak silnou enklávu mladších dorostenců v čele s Lukášem Salákem , který v Žákavé odehrál celé utkání ve středu zálohy a vůbec to chlapům nekazil !!!

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář