Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLEDÁ SE STŘELEC, zn : RYCHLE !!!

Čechie Příkosice - SK ZČE  2  :  0

SESTAVA :                               TOMÁNEK

KRAUS MICHAL         FEIFERLÍK      MACHT           VÍT

ŠEBEK            MESZÁROŠ                BENDL         VOHRNA

                 ŠEBEK                   PETERKA

63´ ŠKARDA , KROPÁČEK

82´ROUT

 

V přímém souboji o šestou příčku v tabulce jsme bohužel neuspěli . Tvrdě jsme doplatili na fakt , že se fotbal hraje na góly .

Zápas začal ve svižném tempu a dá se říci , že se bylo na co koukat po celých 90 minut . Na , sice velmi podmáčeném , ale perfektně připraveném trávníku Sokola Raková střídala akce akci  a šance čanci .Jenže ty šance jsme měli jen my a  bohužel těch tutovek co jsme neproměnili v prvním poločase mohlo být tak DESET !!!  Příkosice šli do vedení po Jandošově penaltě , kterou sice Tománek nejdřív chytil , ale na dorážku do prázdné branky už byl krátký .

Jak už to ve fotbale bývá , tak druhý poločas už takové šílené množství naprostých tutovek nepřinesl , měli jsme jich  tentokráte maximálně ŠEST !!! Jenže jsme zase nic nedali, dostali jsme  druhou facku a mohli jsme jet domů .

Takže závěrem , dvě zprávy . Ano , fotbalově to bylo ok , ale stejně jako bez lásky žít se nedá , tak bez góla prostě nevyhraješ . V sobotu nás čeká velké plzeňské derby s Rapidem a pokud se do té doby nenajde střelec , bude to zase strašně těžký !!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář