Jdi na obsah Jdi na menu
 


ARITMA - SK PETŘÍN 0 : 0 ( 4 : 5 na PK )

DVA BODY Z PRAHY

MUŽI "A" 

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN   0  :  0  ( 4 : 5 na PK )

Branky :

Sestava :     Příhoda  -  Hejnal  , Světlík , Filinger , Vohrna    -   Papáček ,    Lisý , Bednář    -  Šimáně  ( 67´Šulc , 92´Chocholatý ) , Hartl , Bendl

Macht , Černý , Škarda , Pfleger

 

Muži konečně na jaře berou body a to na Aritmě čekal zřejmě málokdo . Domácí sice měli v první půli mírnou převahu , když jednoduchými nákopy zkoušeli přetavit v úspěch svojí velkou výškovou převahu , ale naše obrana v čela s gólmanem Příhodou zvládla první půli na jedničku . Klíčový moment přišel hned v první minutě půle druhé . Nejlepší hráč domácích , kapitán Hrabák , se naším napadáním dostal pod tlak , Bendl ho obral o míč e jemu už nezbývalo nic jiného , než zatáhnout za záchranou brzdu - druhá žlutá a červená ! Od té chvíle jsme byli lepším týmem , ale síť domácí svatyně jsme bohužel rozvlnili jen jednou , ale Hartlovu trefu bohužel chybně pomezní rozhodčí neuznal . V další tutovce bohužel Hartl neuspěl , takže přišly na řadu penalty a v nich jsme byli stoprocentní !!! Na pátou šel brankář Příhoda - dal , vzápětí domácím pecku chytil  a dva body se vezli do Plzně .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Pro nás jsou tyhle body hlavně obrovským povzbuzením do další práce a dalších bojů . Strašně si cením hlavně té nuly vzadu , protože obranná fáze nám dělá opravdu velké problémy . Domácí sice měli v první půli převahu , ale jejich hra spočívala jen v nákopech na jejich opravdu urostlé hráče a s tím jsme si dokázali poradit . Druhá půle byla už tradičně z naší strany lepší a to samozřejmě í zásluhou toho , že jsme hráli proti deseti . Protrhli jsme sice i naší druhou jarní slabinu - střeleckou nemohoucnost , ale pomezní rozhodčí  , bohužel chybně , Hartlovu trefu neuznal . Každopádně tyhle body jsou pro nás super , i když ve výsledku momentálně vlastně nic neřeší . Teď se poctivě připravíme na Klatovy a doufám , že budeme zase soupeře pořádně trápit .

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář