Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÍTĚZSTVÍ V MEMORIÁLU

info a foto z turnaje

 

2002---03-memorial.jpg

Mladší žáci zachraňovali čest našeho klubu na tradičním Memoriálu Pavla Jägra . Po dopoledním propadáku našich starších žáků  se prosadili oba dva týmy na stupně vítězů . Starší borci ročníku 2002 ( v oranžových dresech ) memoriál vyhráli a o rok mladší nulatrojky si odvezli pohár za místo třetí !!!

MEMORIÁL  PAVLA JÄGRA 

ovládla Viktoria Plzeň a domácí SK ZČE

 

Již 16. ročník Memoriálu Pavla Jägra měl tentokráte dvě části a pro náš klub to bylo velice dobré rozhodnutí . V dopolední části se v městské hale utkaly týmy starších žáků  a našim  se vůbec nedařilo . To že kluci ročníku 2001 budou bojovat o to nebýt poslední se tak nějak počítalo , ale to , že budou hrát v tomto zápase útěchy s naším "A" týmem a ještě ho porazí , se opravdu nečekalo !!! Kategorii starších žáků naprosto ovládli hráči Viktorie Plzeň , kteří do turnaje poslali hned dva týmy a ty se utkaly ve finále .

V kategorii mladších žáků už to bylo z domácí strany jiná káva . Nuladvojky se sice pomalu rozjížděli , ale po čtvrtfinálovém vítězství na penalty , když na přeštické kluky museli proměnit hned 8 penalt v řadě , se rozjeli naplno a zaslouženě získali ten nejcennější pohár . O rok mladší nulatrojky naopak vlétli do turnaje jako uragán a čtyřikrát v řadě vyhráli . Stopku jim vystavilo až v semifinále Senco , kluci to zvládli a v zápase o třetí místo opět vyhráli

 

FOTOGRAFIE :

http://foto-nesvadbovicz.rajce.idnes.cz/Turnaj_29.12.2014_1._misto

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář