Jdi na obsah Jdi na menu
 


U17 SK Petřín - FK Baník Sokolov 6:2

Úvodní utkání jarní části České ligy dorostu.

Po zimní přestávce nás čekalo první mistrovské utkání jarní části sezóny. Na domácím hřišti jsme přivítali FK Baník Sokolov, který byl v tabulce pouhý bod za námi. Na podzim jsme v Sokolově brali bod, a tak jsme čekali vyrovnané utkání, ze kterého jsme chtěli získat tři body. 

SK Petřín Plzeň - FK Baník Sokolov 6:2 

Branky za domácí: Nový 14', 69'; Vodrážka 5'; Vrba 21'; Pitipáč 45'; Zajíček 46'

Sestava: Zíma - Talůžek (55' Tegi), Vodrážka, Nový, Kolena - Ježek (55' Kostifar), Hendrych - Vrba, Pitipáč, Svoboda (55' Papež) - Zajíček

Do utkání jsme vstoupili aktivně, kdy jsme soupeře dostávali pod tlak a nutili jsme ho k chybám, ze kterých jsme těžili. Již v páté minutě se nám podařilo vsítit branku. Po přímém kopu, který zahrával Jež se odrazil v pokutovém území a po důrazném souboji hlavičkoval domácí Vodrážka do branky soupeře. Rychle se nám podařilo vstřelit další branku, kdy ve 14. minutě po rohovém kopu zavěsil Nový. Ve 21. minutě utkání se po povedené individuální akci prosadil z pravé strany Vrba - 3:0. První poločas jsme uzavřeli gólem z rychlém protiútoku po rohovém kopu, kdy Zajíček přihrával na hranici pokutového území Pitipáčovi, který se nemýlil. Druhý poločas jsme začali stejně dobře, jako jsme zakončili první a hned ve 46. minutě jsme se mohli radovat po gólu Zajíčka. V 55. minutě se na hřiště dostali všichni tři náhradníci - Kostifar, Tegi i o rok mladší Papež. Z dalšího gólu jsme se mohli radovat po dorážce Nového, který vstřelil svůj druhý gól zápasu - byl blízko hattricku po střele z pravé strany, kdy míč spadl pouze na břevno. Za stavu 6:0 na nás byl vidět pokles koncentrace a bylo vidět množství nenucených chyb, které vyústili ve dvě branky soupeře. Posledních 15 minut utkání nebylo již dle našich představ a je potřeba, abychom se pro příště výpadkům z utkání vyvarovali. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář