Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 13 TEMPO - SK ZČE 4 : 0

HODNOCENÍ ZÁPASU

SESTAVA :  ZÍMA - VESELÝ , TRYLČ , NAVRÁTIL , VODRÁŽKA , HAŠL , NESVADBA , KAJER JAN , KAJER DANIEL , URBÁNEK

Tak jsme zase nevyhráli , ale že bych z toho byl nějakej moc špatnej , to rozhodně nejsem . Pro mě je nejdůležitější to , když odevzdáte na hřišti maximum toho , čeho jste schopni , nebo se k tomuto alespoň přiblížíte , potom je úplně jedno jaké svítí skore na ukazateli .A to jste v neděli v Praze rozhodně předvedli . Takže spokojenost určitě s tím jak jste k zápasu přistoupili a jak jste ho odmakali . 

Určitě mi mrzí to , že jsme nedali góla , protože to by bylo daleko hezčí , ale šancí jsme si tentokráte vypracovali docela dost a nebýt skvělého brankáře domácích , asi bychom slavili minimálně po trestných kopech Trylče a Vodrážky , či dorážce Honzy Kajera , tam to bylo jen o centimetrech , které bohužel byli proti nám . Takže co se týče rozdílu skore , tak jsme i tentokráte předčili naše kámoše z Rokycan ( ti padli 7 : 2 ) , ale tentokráte jim ty dva banány fakt závidím .

Pochválit musím všechny a to hlavně za nasazení , protože dívat se na Vás jak jdete ze zápasu totálně vyčerpaní je prostě hezké , ale dneska vyzdvihnu ještě jedno jméno a to i přes to , že ten čtvrtý gól padá jednoznačně na jeho triko . Tož i přesto se hráčem zápasu stává

KUBA ZIMIČ ZÍMA

V ostatních zápasech proti němu většinou soupeři vypálí podstatně více střel , ale tentkráte to byly opravdu samé výtečné zákroky , Takže palec nahoru !!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář