Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKVĚLÁ PRÁCE STARŠÍCH ŽÁKŮ

SUPER HRA A MÁLEM ZÁZRAK

Naši starší žáci poslali na skvěle obsazený turnaj kategorie U 14 ,  v plzeňské hale Lokomotivy ,  společný tým obou žákovských ročníků a při pohledu na los , měli před sebou jediný cíl . Dát co nejvíc branek a snažit se alespoň jednou bodovat . Jenže fotbal je opravdu fenomén !!! Jak už to na takovýchhle turnajích , pořádaných plzeňskou Viktorií , zvykem , svedl los v prvním zápase jediné dva plzeňské týmy 

SK PETŘÍN PLZEŇ  -  VIKTORIA PLZEŇ     2  :  2

Povely z kabiny byli jasně dané . Vydržet s Viktoriánama co nejdéle a snažit se být aktivní i vepředu . Jenže naskočila poslední minuta zápasu a kluci vedli 2 : 1 !!! Bohužel , hlavně jak se později ukázalo , jsme o výhru přišli až několik vteřin před koncem , byla z toho remíza , po velmi dobrém výkonu , která nás v tu chvíli ale zas tak moc  nemrzela . 

V dalším utkání jsme se postavili pražské Spartě 

SK PETŘÍN PLZEŇ  -  SPARTA PRAHA  0  :  4

Všechny čtyři branky jsme inkasovali už v první třetině zápasu a chvilku to vypadalo na pořádný mazec ,  kluci se zvedli , sparťany už k ničemu nepustili , ale branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo .

SK PETŘÍN PLZEŇ  -  DUKLA PRAHA   3   :   1

Zřejmě klíčový zápas odehráli kluci ve velkém stylu . Soupeř se prezentoval velmi sebevědomým projevem , když jejich brankář se neustále snažil podporovat jejich útok . Dvakrát ho však naši borci nachytali na holičkách a parádníma trefama přes celé hřiště rozhodli o zasloužené výhře . 

SK PETŘÍN PLZEŇ  -  FK TEPLICE      3  :  5

Tak až těsně po turnaji se všem vybavil tenhle zápas , protože KDYBY , na které se bohužel nehraje , jsme udrželi vedení       3  :  1 , tak jsme celý turnaj vyhráli !!!! Bohužel se teplickým povedl dokonalý obrat . My jsme sice ještě za stavu 3  : 1  pro nás ,  měli stoprocentní šanci , která by asi vše rozhodla , ale nedali jsme .

V tu chvíli to vypadalo , že se soustředíme jen na souboj o to nebýt poslední , ale naše výkony byly pořád více než super a přišla naše velká série 

SK PETŘÍN PLZEŇ -  BANÍK SOKOLOV  2  :  0

Velký zápas Martina Prachaře v bráně , který měl trošku podíl na naší prohře se Teplicema . Sokolov si vypracoval několik stoprocentních šancí , ale co ČINŽI v tomhle zápase předvedl bylo neskutečné !!!

SK PETŘÍN PLZEŇ   -  1.FK PŘÍBRAM    2   :   1

Pak nám vlezla do cesty Příbram , která ještě v tu dobu hrála o celkový triumf , jenže kluci zahráli zase skvěle . Opět se blýskl brankář ČINŽI , který za stavu 0 : 0 lapil penaltu . Záhy jsme odskočili na 2 : 0 a už jsme si výhru vzít nenechali . 

SK PETŘÍN PLZEŇ  -  FK BANÍK MOST   4  :  2

Tabulka před posledníma zápasama  byla neskutečně zamotaná , protože každý dokázal porážet kohokoliv a to samé i opačně , takže jsme věděli , že kdyby se nám náhodou podařilo svalit velmi dobře hrající Most , můžeme být hodně nahoře . Kluci předvedli opět naprosto skvělý výkon a naprosto zaslouženě vyhráli i svůj poslední zápas turnaje . 

Bohužel už první pohled na průběžnou tabulku nám ukázal , že získaných 13 bodů mají jak Teplice , tak Sparta Praha , tedy oba týmy , se kterými jsme měli horší vzájemnou bilanci . Teplice pak zvládli svůj poslední zápas a stali se vítězem turnaje . V posledním kole nás ještě předskočila Viktorie Plzeň a na nás zůstali brambory . 

Každopádně skvělé vystoupen a skvělé výkony stačili klukům na 4. místo . Kdybychom udrželi vedení 3 : 1 proti Teplicím , tak jsme celý turnaj dokonce vyhráli !!! Každopádně i tak patří klukům obrovská gratulace !!!!

Konečné pořadí : 

1.   FK TEPLICE

2.   VIKTORIA PLZEŇ

3.   SPARTA PRAHA

4.  SK PETŘÍN PLZEŇ

5.   1.FK PŘÍBRAM

6.  BANÍK MOST

7.  DUKLA PRAHA

8.   FK BANÍK SOKOLOV

 

SESTAVA : 

 

PRACHAŘ    -   MARKO , VESELÝ  ,  TALŮŽEK  ,  VODRÁŽKA ,  SALVÉT  -  MORGENSTERN ,  JINDŘICH  ,  TĚTEK  ,  MAUR

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář