Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ z 25. - 28.10.

STARŠÍ DOROST VÁLÍ

STARŠÍ  DOROST

VÁLÍ

V úterních předehrávkách si sparvili chuť naši starší žáci , když přehráli Tachov , ale ještě víc se cení výhra našeho staršího dorostu , který za tři dny urval 6 bodů  !!! 

 

MUŽI "A"   -   KPM  

    SK ZČE - ČERNICE      1   :   0

Branka : Lisý

PŘÍHODA

LEVÝ    SVĚTLÍK    ZOUBEK     VÍT

VOHRNA    ŠULC    PAPÁČEK     ŠKARDA

LISÝ    PETERKA

Stř. :  78´MACHT 

Tak tři body jsou doma a to je na tomhle zápase asi to nejdůležitější . Kluci si potvrdili , že každý zápas je jiný a že to nebudou mít lehké proti nikomu !!! Hosté sice přijeli s taktikou neinkasovat a trpělivě čekat na svou příležitost , ale naši se proti tomu nemohli dlouho prosadit . Pocelý první poločas se sice neustále tlačili do hostující brány , ale Černice to měli velmi pečlivě zahušťené a do ničeho výrazného nás nepustili . Rozhodl tedy nástup do druhého poločasu , který se nám z celého utkání povedl asi nejlépe a kdo jiný než-li Venca Lisyý nás posal do vedení . V tu chvíli to vypadalo , že to už bude dobré a že to v pohodě zvládneme za tři body dohrát . Jenže hosté pořád cítili svoji šanci na vyrovnání a bylo to až do konce strašně těžké . Takže určitě se všem ulevilo po závěrečném hvizdu hlavního arbitra . 

VIDEO Z UTKÁNÍ :

http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/37243-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-Sokol-Cernice.htm

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

         HRÁDEK  -  SK ZČE  1   :   7

Světlík 2 , Zervos 2 , Brácha , Mičan , Šilhánek

Parádní výkon a hlavně výsledek přivezla rezerva z Hrádku u Rokycan . Kluci napravili svůj výpadek z domácího zápasu s Plzencem a určitě si pořádně zvedli sebevědomí . . 

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

         SENCO  -  SK ZČE        0   :   2

SK ZČE  -  KLATOVY     2   :   1

TÝML 2x              TÝML , KAŠE

Starší dorost udělal velekrok k tomu , aby si zahrál v jarní části soutěže o titul . V neděli obral o všechny body Senco a v úterý si poradil i s Klatovama . Tyhle dvě výhry nás vyhoupli do míst v tabulce , které jsou více než super , takže pokud potvrdí svoji formu i ve zbývajících dvou zápasech s mančaftama , které jsou určitě horší než tyhle dva , bude to podzim jako s partesu !!!

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

         SENCO - SK ZČE   2  :  2   (4 : 3 na PK)

SK ZČE  -  KLATOVY     2   :   7

GAVRYLOVSKYY , HUBKA O.    /     KALAŠ , HUML

Mladší dorostence čekali ve třech dnech dva top zápasy . Zatímco v neděli v souboji o první místo padli na Sencu až v penaltovém rozstřelu , tak v úterý na domácím trávníku je potkal krutý osud . V přímém souboji o stříbrnou pozici absolutně nechytli začátek zápasu a ve třetí minutě už to bylo 0 : 2 . Kluci se sice potom zvedli a většinu zápasu byli lepším týmem , ale soupeř neúprosně trestal a skoro každou svojí šanci využil .    

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

         LUBY - SK ZČE      2   :   0

SK ZČE - TACHOV    4   :   1

KRAMER 2x , OTTO , MARTÍNEK

Starší žáci napravili svoje zaváhání z Lub a přesto , že prohrávali 0 : 1 , tak nakonec Tachov obrali o všechny body . Takže si po neděli trošičku spravili chuť .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

    SK ZČE  -  TOUŠKOV    1  :  0

MAUR

Nulajedničky přivítali doma Touškov a při pohledu na tabulku to měla být jasná záležitost . Trenéři však doma nechali všechny 2000 a tým doplnili naši mladší žáci . Na hřišti to v určitých fázích vypadalo až komicky , protože někteří naši hráči byli i o metr menší a 50 kilo lehčí , ale fotbalově to zvládli na jedničku .

   

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

      VIKTORIA - SK ZČE      4   :   1

VODRÁŽKA DAN

Nuladvojky předvedli proti Viktorce jednoznačně nejlepší výkon v sezoně a přes porážku si zaslouží obrovskou pochvalu . Takhle se totiž hraje mistrovský zápas . Jednoznačně pochvala pro všechny !!! 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

VIKTORIA - SK ZČE   8   :   2

MAXA 2

Nulatrojky bohužel nedokázali potvrdit svoji formu z posledních týdnů a to zrovna v derby zápase . Kluci zdaleka nepředvedli to na co mají a k tomu je dolů poslaly neuvěřitelné individuální chyby . 

  

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE - PŘEŠTICE   6   :  1

Na opravdu přetěžkém terénu se kluci prosadili až po přestávce .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

  

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

SK ZČE  -  LETNÁ   6   :   1

Kluci potvrdili roli favorita a po celý zápas byli lepším týmem.

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář