Jdi na obsah Jdi na menu
 


REZERVA JEDE

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z POSLEDNÍHO ZÁŘIJOVÉHO VÍKENDU

JINDŘ. HRADEC  -  SK ZČE muži A

2    :    1

( Michal Kraus )

Muži vyrazili daleko předaleko na jih republiky bojovat o nebytí na posledním místě divizní tabulky, ale nepodařilo se jim zápas ani zremízovat . Na trávník v Jindřichově Hradci vyběhka tato základní sestava :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK   WILL   KRAUS

SVOBODA   BEDNÁŘ   MESZÁROŠ   VOHRNA

ŠKARDA     HRÁDEK

Postupně se do hry dostali : VÍT , ŠEBEK , MACHT , FEIFERLÍK a ŠULC

V utkání velkého významu ,ale  prachbídné úrovně se naši borci ujali vedení , když se možná z 25 metrů nádherně trefil Michal Kraus . Bohužel to byla asi jediná hezká chvilka na celém zápasu . Domácím stačila ke třem "zlatým" bodům uplně průměrná hra a naši kluci se už  nedokázali prosadit , ale ani dostat do nějakých větších příležitostí . Určitě jsme nečekali nějaké zázraky v podobě klidného středu tabulky , ale v téhle divizní skupině máme  rozhodně na to nebýt uplně na dně . Chce to jen se oklepat a začít hrát tak jako v létě . A půjde to !!!

 

 

 SK ZČE muži "B" - DRUZTOVÁ 

3    :    1 ( Šilhánek , Levý , Šebek )

Nové trenérské duo Levý - Bačkovský musí mít určitě velkou radost z dosavadních výsledků . Kluci Druztovou přehrávali už od začátku utkání , ale jak už to bývá , soupeř z ojedinělého brejku srovnal stav na 1 : 1 a chvilku se zdálo , že by nás mohl potrápit . V závěru se však Bebí Levý postavil k trestnému kopu a parádní střelou utkání rozhodl . 

 

DOROSTY

 

STŘÍBRO  -  SK ZČE  starší dorost 

4    :    2

Ooooobrovkou ostudu si udělali naši dorostenci ve Stříbře , tedy jen ti , kterří do města na řece Mži vůbec nedorazili . Dle kusých informací se hned

PĚT FRAJERŮ

zachovalo  nebývale hnusně a  k zápasu se bez omluvy nedostavili . Těm deseti , kteří si to vyžrali až do dna naopak děkujeme !!!!

 

SK ZČE mladší dor.   

volno

 

ŽÁCI

 

U 15    TÁBORSKO  -  SK ZČE "99"

2    :    2

( Kroc , Huml )   

Další ligový bod navlékli na svůj krk naši nejstarší žáci . Těžko přetěžko byste však na stadionu druholigového Táborska hledali ve 20. minutě někoho , kdo by tomu věřil . V té minutě totiž zahrál Ondra Hubka na brankové čáře rukou a přišel dvojí trest - penalta a červená . Tu následně domácí proměnili , zvýšili svůj náskok na      2 : 0 a k tomu měli po celý zbytek zápasu přesilovku . Po přestávce se však začali dít věci . Nejprve si vzal slovo bratr vyloučeného Ondry brankář Mates a zlikvidoval domácím možná ŠEST  samostatných nájezdů . Osm minut před koncem se hlavou po standartce trefil Scoty a v poslední minutě se po nádherné akci Vinky - Leo trefil mladý Krocan a bylo vymalováno !!!

 

U  14   SK ZČE  "2000" - NEPOMUK

3    :    5

 ( Štefl , Takáč , Krystl )

Velmi smolný zápas odehráli naše dvoutisícovky . Proti silnému Nepomuku prakticky pořád vedli a když hosté chvilku před koncem srovnali na 3 : 3 zdálo se , že o druhém bodu rozhodnou penalty . Bohužel , jak už to ve fotbalu bývá , přišla hloupá chyba a Nepomuk dal čtvrtou branku a následně po pár vteřinách ještě poslední pátou a odvezl si všechny body .

 

U  13   SK ZČE "2001"  - NEPOMUK 

5   :   2

( Valeš 2x, Kydlíček , Ledvina , Kajer Dan )

Kluci si napravili reputaci a po výprasku ve Stříbře zabrali a porazili Nepomuk . Začátek utkání byl sice vyrovnaný a hosté se dostali do vedení , ale postupem času jsme byli lepším a lepším týmem a po zásluze vyhráli.

 

U  12   SK ZČE  "02"  - PRACHATICE  

2   :   8  ( 1 : 1 , 1 : 7 )

( Milfort , Vodrážka )

 

Velmi smolné utkání odehráli na domácím hřišti naše ligové nuladvojky . Začátek prvního poločasu sice patřil Prachaticím , které zahodili penaltu a jednu stoprocentní šanci , ale postupem času jsme začali soupeře přehrávat a v druhé části prvního dějství byl náš tlak téměř drtivý . Bohužel ze všech střel nám tam zapadla jen jedna a to bylo zřejmě rozhodující pro další vývoj utkání . Ve druhém poločase nás hosté trestli za každou mini chybu gólem a skore neuvěřitelně narůstalo . takže za první půli velká pochvala, za druhou nic !!! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář